Magyar torrent oldalak Műszaki TorrentTanya (MTT)

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 2012. január 24..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. whitaker /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
  2. zolibácsi / Guest

egyszer

egyszer volt már a mttén szabad reg vgay lesz egyszer

3. andropov72 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Nem tudok belépni!

A müszakiTorrentTanyára nem tudok belépnni.
    Mi lehet az oka??
    Az arányom:5gb-t fel le:128kb.
    A kapot linkel már többször beléptem,de most nem enged.Ha valaki rámkeresnne akki fentvan az oldalon nem -e töröltek? vagy valami más a hiba.Nálam ez jelenik meg:

A lap nem jeleníthető meg.

A keresett lap jelenleg nem érhető el. Lehet, hogy a webhelyen technikai problémák léptek fel, vagy módosítania kell a böngésző beállításait, esetleg internetkapcsolata nem elérhető.
    Tegye a következőt:

Kattintson a Frissítés gombra, vagy próbálja meg később újratölteni az oldalt. .
    Ha a lap címét a címsorban adta meg, ellenőrizze, hogy nem vétett-e gépelési hibát.
    A kapcsolat beállításainak ellenőrzéséhez kattintson az Eszközök menü Internet-beállítások parancsára. A Kapcsolatok lapon kattintson a Beállítások gombra. A beállításoknak meg kell egyezniük a LAN-rendszergazdától vagy az Internet-szolgáltatótól kapott értékekkel.
    Ha a hálózati rendszergazda engedélyezte, a Microsoft Windows képes megvizsgálni és automatikusan felismerni a hálózati kapcsolat beállításait.
    Ha szeretné, hogy a Windows megkísérelje ezt
    kattintson a Hálózati beállítások észlelése gombra.
    Egyes helyek 128 bites kapcsolatbiztonságot igényelnek. A Súgó menü Névjegy parancsára kattintva megállapíthatja a telepített biztonság erősségét.
    Ha biztonságos helyet szeretne elérni, ellenőrizze, hogy a biztonsági beállításai támogatják-e ezt.

A kiszolgáló nem található, vagy DNS-hiba történt
    Köszönöm a segitségeteket...Üdv:andropov72

4. trapista /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    re:Nem tudok belépni!

szia !
    Valamiért tiltva vagy,azt írja ki!

5. smerlok /

Kapott lájkok:
    4
    Beküldött adatlapok:
    0
    üdv

mér írja ezt az oldal

A lap nem jeleníthető meg.

A keresett lap jelenleg nem érhető el. Lehet, hogy a webhelyen technikai problémák léptek fel, vagy módosítania kell a böngésző beállításait, esetleg internetkapcsolata nem elérhető.
    Tegye a következőt:

Kattintson a Frissítés gombra, vagy próbálja meg később újratölteni az oldalt. .
    Ha a lap címét a címsorban adta meg, ellenőrizze, hogy nem vétett-e gépelési hibát.
    A kapcsolat beállításainak ellenőrzéséhez kattintson az Eszközök menü Internet-beállítások parancsára. A Kapcsolatok lapon kattintson a Beállítások gombra. A beállításoknak meg kell egyezniük a LAN-rendszergazdától vagy az Internet-szolgáltatótól kapott értékekkel.
    Ha a hálózati rendszergazda engedélyezte, a Microsoft Windows képes megvizsgálni és automatikusan felismerni a hálózati kapcsolat beállításait.
    Ha szeretné, hogy a Windows megkísérelje ezt
    kattintson a Hálózati beállítások észlelése gombra.
    Egyes helyek 128 bites kapcsolatbiztonságot igényelnek. A Súgó menü Névjegy parancsára kattintva megállapíthatja a telepített biztonság erősségét.
    Ha biztonságos helyet szeretne elérni, ellenőrizze, hogy a biztonsági beállításai támogatják-e ezt.

A kiszolgáló nem található, vagy DNS-hiba történt

6. SuperMario56 /

Kapott lájkok:
    2,079
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    M-Tanya

Nincs vele semmi gond.Megy rendesen.Előbb voltam fenn rajta.

7. strelok /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Műszaki Torrent Tanya v2.0

Rohan az idő, elmúlik a nyár,Közeleg az ősz, elmúlnak a szép napokhamar, jönnek a bús, álmodozó, hűvös éjszakák.

Rohan az idő, elmúlik az ősz,
    Évek múlnak el, megállítanám, de nem lehet,
    Mert az idő könyörtelen vonatán fut minden tovább.

Jöjj el hát, ne várjak rád!
    Amíg lehet veled leszek, és úgy szeretlek én, mint senkit se még.
    Jöjj el hát, mert ha várni kell,
    Vissza nem jő ez az idő, és nem pótolhatod sohase már."

Valóban repül az idő... emberek halnak, újak születnek. [...]

Régen írtam már ide a főoldalra, utoljára valamikor még 2010 júliusában.
    Sajnos úgy alakult az életem, hogy nem tudtam már olyan sok időt a tanyára fordítani, mint előtte. Pedig szívesebben tettem volna.
    Kárpótolván a kiesett időt, az elmúlt 4-5 hétben a szabadidőm nagy részét arra fordítottam, hogy az mtt-t kicsit megreformáljam.

Akik itt vannak hosszú évek óta, sokan a kezdetektől, tudják, hogy számomra fontos volt, hogy egy régebbi x éves anyagot is bármikor le lehessen tölteni. Ezt pedig alapvetően a seed hajlandóság határozza meg. De ennek jegyében alakítottam ki az örökbefogadás, illetve a re-seed kérés intézményét is.
    Ennek köszönhetően mindvégig nagyon szép seed/leech arány (jelenleg ~17-19000%, ~40-50ezer seed/~2-300 leech, mindez ~3000 taggal) jellemezte az oldalt.
    Ellenben sosem volt fontos számomra a nagy taglétszám, sokkal inkább a proaktív tagok toborzására törekedtem. A szűkös létszámnak köszönhetően viszont régóta szenved már az oldal az aránytalanul nagy seed/leech aránytól (túl kevés a leech a seed-hez képest). 2008-ban már tettem egy kísérletet ennek megoldására, de akkor még korainak tűnt a dolog, így nem lett bevezetve. Ez most kerül bevezetésre és remélem sikerül orvosolnia ezt a problémát.

A mai naptól megszűnik az arány fogalma az oldalon!

Ez annyit jelent, hogy nem számít mennyit töltesz le, illetve vissza.
    Bízom abban, hogy a letöltési hajlandóság növekedése mellett, a visszaosztási (seed) kedv is változatlanul megmarad majd, hiszen csak így működhet ez a rendszer.

Fontosabb változások:

- a tagok kondícióját alapvetően a Seed-Bónusz (SB) pont fogja meghatározni (nem pedig az arány, mint eddig).
    - minden hónap végén törlődnek az SB pontok! Tehát minden hónapban _mindenkinek_ nulláról indul az SB pont gyűjtése.
    - a felhasználói kategória rendszer (vagy rang, ahogy egyesek nevezik) dinamikusan fog változni,
    a következő szempontok szerint:

havonta összegyűjtött Seed-Bónusz pontok száma
    saját torrentek száma (feltöltött vagy örökölt)
    regisztráció óta eltelt idő

A csoportok kondíciói:
    Csoport Elvárt SB ponthavonta Reg. ideje Saját/örökölt torrentek Letölthető torrentek havonta
    pióca 10 SB pont alatt - - 0 letöltés
    újonc 10 SB pont - - 10 letöltés
    felhasználó 30 SB pont 30 napos tagság - 20 letöltés
    veterán 50 SB pont 6 hónapos tagság 5db 50 letöltés
    szumó 80 SB pont 1 éves tagság 10db 100 letöltés

A következő paraméterek alapján történik ezután az SB pontok számolása:
    Seedelt torr. száma Össz. méretük Kapott pont óránként
    10db és 1GB 0.1 pont
    20db és 4GB 0.3 pont
    40db és 20GB 0.6 pont
    100db és 50GB 1.0 pont

5 SB pont jár egy új torrent létrehozásáért (és mint eddig is, a kérés teljesítésért (50 SB pont)).
    A közeljövőben változhatnak majd a paraméterek, hogy az új rendszer minél optimálisabban működhessen.További változások:
    Aki 2 egymást követő hónapban sem tudja elérni az elvárt minimum SB pontot (10), az letiltásra kerül!
    Megszűnik az ingyenkonyha (értelmét veszti), a vakáció, a feltöltés átutalás és a meghívóküldés intézménye.

Határozatlan ideig nem lehet majd regisztrálni az oldalra.

Ha valaki tartós ideig (pl. 2 hónapos hawaii-i nyaralás, betegség) nem tud torrenteket futtatni (seed), azt a staff felé tudja jelezni.
    Az adoptálás (örökbefogadás) továbbra is megmarad.
    A torrent kategóriák picit átalakulnak majd, pl: a turkáló csoport más elnevezéssel fog futni, illetve 1-2 alkategória átkerül másik csoportba, stb. Ezek majd a jövő hét folyamán kerülnek kialakításra.

A KicsiÉn lapon mindenki figyelemmel tudja majd kísérni, hogy a következő hónapban milyen rangba kerülhet, amennyiben az aktivitása (seed/feltöltés/örökbefogadás) olyan marad, mint az adott hónap addig eltelt időszakában. (a hónap első 3 napján még nincs előrejelzés)

Ebben a hónapban (november) nem kerülnek még törlésre az SB pontok, azok majd csak december 1-jén történnek meg.
    Továbbá december 1-jén a felhasználói kategória átsorolások sem történnek még meg (decemberben még mindenki abban marad, amiben most is van). Azonban decemberben arra már figyelni kell, hogy legalább az elvárt 10 SB pont legyen meg, ellenkező esetben decemberben a pióca csoportba kerül az illető! Ha januárban is 10 SB pont alatt teljesít, akkor a fiókja automatikusan letiltásra fog kerülni.

Jó tanács! Az, akinek nincs elegendő seedelni valója (pl. eddig nem mert sokat letöltögetni, törölte a gépéről őket, stb..), kezdjen el letöltögetni torrenteket, hogy a későbbiekben (decembertől) legyen elég seed-elni valója. Vagy, ha nem szeret sokat seedelni, töltsön fel saját torrentet, ezzel szerezve meg a kívánt SB pontokat.

Az előforduló esetleges hibákért, helytelen működésért, elnézést. Jelezzétek majd ezeket az Érdekességek és hibák! topikban. Igyekszem majd javítnai őket. Köszönöm!
    Amennyiben maradt kérdésed, javasolt a GYIK és a szabályzat átolvasása. Ha ott sem találsz rá választ, akkor itt az MTT v2.0 topikban felteheted a kérdéseid.

A fentiekkel kapcsolatban egy körüzenet is kimegy majd mindenkinek.

8. Warrior /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re -Műszaki Torrent Tanya v2.0

Hat sok mindent megszuntetek evel a szabajzat valtozasal :tef293:
    Megszűnik az ingyenkonyha (értelmét veszti), a vakáció, a feltöltés átutalás és a meghívóküldés intézménye.
    Határozatlan ideig nem lehet majd regisztrálni az oldalra. ....
    ------------------------------
    Meg 0.2 pont kelet volna ( Bónusz 399.98)
    a regi kivart meghivo megszerzesehez ...Pfffuuuuuuu :lol:
    Na ,de elore mindig >>>>>>>>>>

9. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    MTT

Sziasztok !

Na sztem ezzel a változásokkal még jóbban megnövekszik az oldalra valo bejutáshoz kért ajánlatok ... lassan már a legkeresetteb oldalakhoz növi magát !

Üdv !

10. strelok /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    MTT

Szia!
    Ne aggódj én 2 meghívót vesztettem. :tef293:

11. Warrior /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re- strelok- MTT -sajnos ..

a holnap vegen ahogy ertetem torlodik automatikuson a bonusz pont/nulazodik .ajalat ? bevaltani inkab ????? HD-ra

12. strelok /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    re-Warrior

Hát ténylegesen be voltak a bónuszok váltva meghívókra. Jó lett volna, ha mielőtt törlik a meghívós részt akkor azoknak akiknek volt meghívójuk megkapják HD pontban a meghívójukat de szerintem ilyen nem történt. Most meg már az egész seed bonusos rész eltűnt, úgyhogy mindegy. :tef161:

Nem bánkódom, de érdekes lesz a későbbiekben a bejutás az MTT-re az biztos. Majdnem a lehetetlen kategória.

13. Warrior /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re strelok MTT

Tiszteseges lett volna szerintem es korekt alapon hogy ba megadhatak volna lehetoseget, alakitotak volna egy hatar idot hogy mindenki tudja tisztazni es esetleg meghivni baratokat vagyis eldonthese a begyujtot meghivok iletve BP sorsat iss, nem csak ugy 1xruen lecsapni a fiokjarol ...
    Ez csak a sajat velemenyem volt ,en meg igy csinaltam volna ...
    Amugy mas oldalokon iss ki szoktak jelenteni pl.xxxx datum-ban xxxx orakor veget er a Freelech ,vagy xxx oratol Kviz az xxx hejen ,vagy xxxx datumkor a sajat PM-eket torlesre kerul ,es meg lehet sorolni efeleket ...
    En magam is Staff-ban voltam tobb idejg es tudom mit mondok ,na de ez nem en vagyok es nem sajat oldalam :tef293:
    Maskepkent a Bonuszt most csakis HD-pontra lehet bevaltani es talalhato azz KicsiEn menu pontalat ...

14. Warrior /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    MTT -meghivo

Virtualisan Felajalok 1 Ertekes hivot az MTT-oldalra ..
    Kigult a pontom vegre :tef293:
    Bónusz
    400.07

15. strelok /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    igazad van Warrior

Igazad van Warrior. Szerintem sokan egyetértenek veled, -én is- hogy ez kicsit gyors váltás volt. Egy héttel vagy pár nappal előtte szólhattak volna a váltásról.
    Amúgy tényleg még lehet bónuszt hd pontra váltani. :tef293:

16. Warrior /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    Mtt hivo elkelt volna.....

Maris lett volna egy remek gazdaja mind a :
    csokeee38 2012-11-12 14:44

Törlés
    Blokk

szia nagyon örülnék az mtt maghívónak
    Ell hiszem neki ,mert en iss megorultem amikor bejutotam oda :tef293: - koszonet < andromeda-nak > ....Sajnalom ez van

17. fekusz /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    mtt

Szia!

Csak érdeklődés szintem kérdezném mivel nem vagyok regisztrálva erre az oldalra.
    Nem név szerint vagy csoport szerint kérdezném,hanem csak úgy általánosságban,van egyáltalán ezen az oldalon olyan megosztás ami pl a magon vagy másutt nem elérhető?
    Aki reggelve van a tanyára kérem írja le státusz vagy kincs az oldal?
    Gondolom őszintén leírni nehéz a reggelt tagoknak,de mégis ezt kérném tőletek :tef293:

18. barcada /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    re: mtt

Szia!

Röviden összefoglalva mindkettő. Státusz, mivel egy nagyon zárt oldalról beszélünk. Kincs azért, mert sok olyan anyag van fent, amit máshol nem lehet megtalálni. Valamint a közösség is nagyon művelt, segítőkész és a légkör is baráti.

19. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    re: mtt-re

barcada wrote: Szia!

Röviden összefoglalva mindkettő. Státusz, mivel egy nagyon zárt oldalról beszélünk. Kincs azért, mert sok olyan anyag van fent, amit máshol nem lehet megtalálni. Valamint a közösség is nagyon művelt, segítőkész és a légkör is baráti.

Sziasztok !

Tisztelt [@fekusz] !
    [@barcada] Szépen megfogalmazta a választ a kérdésedre!

Annyival egészíteném ki:
    Mostantól még nagyobb státusz, mivel bejutni majd hogy nem lehetetlen lesz!
    Noha szerintem sokan elfogják hagyni az oldalt.
    Kincs, az új szabályok miatt talán több lesz az elérhető (seedben tartott torrent). Bááár.........! :tef344:

A közösség is művelt?
    Hm! Azért vigyázzunk, én is az ottani közösséghez tartozom! :tef161:

Utoljára szerkesztve moderátor által: 2020. március 25.
  20. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    jujjj.. na meg én is..

jujjj.. na meg én is.. :tef293:
    egyelőre meghivásról semmi konkrétum..