Magyar torrent oldalak Műszaki TorrentTanya (MTT)

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 2012. január 24..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    a szivbajt hoztad majdnem rám

a szivbajt hoztad majdnem rám hogy mit csináltam megint.. :tef293: hát meghivás sokáig nuku szerintem...

2. faust10 /

Kapott lájkok:
    11
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Mtt

Sziasztok.

Azt hiszem igy több hónap seed ment a kukába most.
    Én legalábbis igy érzem.
    1200 pontot sikerült kiseedelni és most mit kezdjek vele?
    Váltsam át hónapdolgozja pontra.
    És aztán azt is törlik majd.
    Hát ez igy elég érdekes lesz de remélem valami jó fog kisülni a dologból mert kedvelem az oldalt és nagyon örültem amikor sikerült felkerülni.
    Hát majd meglátjuk mondta a nyúszika is.

3. Warrior /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re faust10 -sajnos ..

a nyuszika aszt mondta ?????? de ertesitelk iss hogy a Vak ember iss mondta hogy majd meglasa ...de sajna nem lata meg 1xsem vegul :tef293:

4. Warrior /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    MTT seed

Amiota tevenkedek az oldaln es hasznalgatom tisztesegesen soha nem tortent ez meg 1 torentel sem : Autocom 2012
    Fel: 15.24 GB Le 3.56 GB Arany 4.28 seb..151.47 KB/s ,,,,100.00% ..11:52:48 ....3:00 uTorrent .2.2.1
    Remek viszaosztas deeeeeeeeeeeeeee nula :tef293:ezekutaan

5. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Érteni értem amiről szó

Érteni értem amiről szó van..sőt, direkt nekem cimezik..de én nem vagyok könyvtár, sem raktár.. több hónapon át seedelni nem tudok, más oldalak is vannak, ez igy nemmegy.. urambocsá ne merje senki vinni tőlem mert meghal a netem, amilyen tré ez most.. igy világos mit akarnak, csakhogy ez nem fog menni, nálam legalábbis nem.. azt a biztonságot vesztettem el, ami az arányban leledzett eddig, hálistennek nem sok oldalon van ilyen...

6. Warrior /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re - aandromeda-Érteni értem amiről szó -sajnos ..

Latam ,olvastam ,konyveltem de hiaba........
    Talan majd eldontik ha jo dolog vagy sem de ne legyen keso ...amiutan csomo user elesik az oldalrol :tef293: mert elege nehezes lesz szerintem ,meg a hivozas rendszert iss megvontak sajna ..

7. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    Ha jól értem...

Ha jól értem az van,hogy vagy töltsd le,azt ami nem is kell,vagy tűnj el...
    Hát azt hiszem a torrentezés új értelmet kapott.
    Lényegében,ha csak 2 hónap múlva lesz szükséged valamire,(mert nem vagy gépészmérnök),akkor addigra járatod annyit a gépet,hogy akár meg is veheted az adott anyagot...Szerintem.

8. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    Csatlakozom

Nekem is volt ,már el is ígértem...
    Gondolom a következő nagy ötlet a fizetős reg lesz :tef161:
    Azt hittem,hogy az ncore os találkás fizetős reges buli után már nem lehet kitalálni komoly lehúzást,de ez az ingyen tárhely,mindent visz...
    Kedvem lenne belikelni a tulajnak az onlinetorrentet és mellé írni hogy 66 kredit/nap barátom... :tef161:

9. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Próbáltam priviben is

Próbáltam priviben is kérdezgetni, de a lényeg egyértelmüen le van irva, igy akarnak "könyvtárat" fenntartani, hogy seedel mindenki mint állat, mert a pontok marha lassan gyülnek 20-30 torrentet kéne folyamatosan seedben tartani, mert havonta nullázódik majd a pont, én erre nem vagyok alkalmas, főleg mert a férfiak itt nemigazán kattannak semmire, nekem meg nem kell per-pillanat semmi, innen a "kényszer" szedj le akár olyat ami nem kell és állj seedbe hónapokig.. nos erre én nem tudok bólintani... eddig is csak a barátság tartott már ott, de ez csak én vagyok..
    épp a napokba kértek legyek aktivabb a fórumokba mert az jó... hááát...

10. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    MTT

- na szép dolog -nesze semmi edd meg! most vagyok kínba mert meghívóm igen tisztelt és szeretett barátom "miamanó" így véleményem oldalon nem fejtem ki ! :tef161:
    :ördög:

11. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    áááá

Szia!
    Én szerintem feladom...:tef161:
    Nem igazán kultiválom a kötelező dolgokat,ráadásul a tulaj saját befektetés nélkül így akarja megoldani,a torrentek elérhetőségét...
    Ha lesz valami kiskapu,akkor oké,de ha nem...Én tuti nem fogok 20-30 giga felesleges anyagot tárolni,az biztos.Az meg még jobban zavar,hogy elveszik,amit egy év alatt összehoztam.(Volt benne munkám)

12. Warrior /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    áááá es aaaaaa es.......mtt

Hat igen volt mindenkinek kiss munkaja oda fent meg nekem sem volt ojan sok osze gyujtot dolgom de rendszeresen seedeltem mindig iss 40-60 tori kozot (most iss perpilanat 30 aktivom van oda futatva),de vesztetem 130 GB feltoltest es majnem 8 aranyom volt meg 400 Bp. ami most eluszot :tef293:
    Talan lasan ki fognak tobben iss esni az oldalrol szerintem ,meg lesznek akik abban hagyak az MTT aktivitasukat ezekutan
    Atal gondolom de szerintem en sem fogom fojtatni ha nem valtoztatnak valamit ezugyben .......csak szedej ha-kell-ha-nem hogy ne rugjanak ki ,ez nem tizsteseges szamomra ..
    udv .Hoza adnam hogy: A Vak Ember Is Aszt Mondta Hogy Meglasa Es Nem Latta Meg Soha Budos Eletben [​IMG]

13. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hát azember kihajintja

Hát azember kihajintja takaritáskor a gépbül hogy esse kell, meg esse, müszakilag nézve nekem pláne nem..:tef293: igy nekem különösen nehéz.. most meg a net miatt orditanak ne töltsek le semmit..egy-egy film szerverrel oda-vissza minimum 1-es arányig megvan 4-5 óra alatt...

14. faust10 /

Kapott lájkok:
    11
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Mtt

Én arra leszek kiváncsi mennyi bp lesz egy meghivó ha lesz meghivás.
    Ha jól értelmeztem az olvasottakat 1 pont/óra ha 100 torit futattok és aszem 10gb felett.
    Na most matekozok 24pont/nap az azt jelenti 168/hét és 672/hó.
    Ugy ez a pont hónap végén törlödik tehát hónap közben kell meghivni akit akarsz mert utána csak a csupasz.... lesz meg.
    + Még ezzel megint csak azok járnak jól szerintem akik nagy net és szerver kapcsolattal rendelkeznek mert a vasnak menni kell ha pontot akarsz.
    Szerintem igy nem lesz nagyobb aktivitás mert akár ugyanazt a torrent mennyiséget tölthetem hónapról hónapra ha öszerakom magamnak mennyi pontot akarok.
    Ergo ugyan ott lesznek mint most voltak.

15. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Előrebocsátom aki fizeti a

Előrebocsátom aki fizeti a szerverét, és nem akarja folyamatosan az nem jár jól.. ez itt egy folyamatos seedszámitás

I. Arra a kérdésre kerestem a választ, hogy maximálisan mennyi pontot gyűjthet össze 30 nap egy felhasználó, ha az új paramétereket vesszük alapul?

a) 10 darab torrent 1 GB összmérettel: 0,1 SB pont x 24 óra x 30 nap = 72 SB pont;
    b) 20 darab torrent 4 GB összmérettel: 0,3 SB pont x 24 óra x 30 nap = 216 SB pont;
    c) 40 darab torrent 20 GB összmérettel: 0,6 SB pont x 24 óra x 30 nap = 432 SB pont;
    d) 100 darab torrent 50 GB összmérettel: 1,0 SB pont x 24 óra x 30 nap = 720 SB pont.

ha éjjel nappal menne a géped, ott van a fórumban a számitás más módon is..

16. faust10 /

Kapott lájkok:
    11
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Mtt-Andoméda

Tehát a konkluzi csak meghivóért érdemes feltölteni de amig nincs meghivás v és nem tudod a részleteket hogy fog müködni addig a tisztes helytállás a cél. :tef293:

17. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    MTT

Sziasztok !
    Előre leszögezem e hozzászólásom nem lesz népszerű!
    Látom általános a felzúdulás, felháborodás!
    Nos való igaz!
    Sokaknak immáron a Műszaki Torrent Tanya bizony értéktelen oldal lett!

Vége a meghívó biznisznek!
    A feltöltés szabállyal szerintem semmi gond! Szinte minden a régi!
    Seedelsz egy bizonyos számú torrentet, viszik vagy sem a pontot megkapod, amiből adódik majd a rangod.
    A rang pedig meghatározza hány torrentet tölthetsz le havonta.
    Kérdezitek:
    -De mit kapunk a seedért!?
    Nos akinek csak meghívózásra (upszerzésre)
    kellett az oldal az bizony semmit
    !
    A másik oldal egy adatbázist, ahol talán egy 4-5 éve feltöltött torrentet is le tud majd tölteni.

Én úgy érzem ha nem is teljes mértékben de a másik oldalhoz tartozom.

18. faust10 /

Kapott lájkok:
    11
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Mtt-fater

Fater wrote:
    Sziasztok !
    Előre leszögezem e hozzászólásom nem lesz népszerű!

Látom általános a felzúdulás, felháborodás!
    Nos való igaz!
    Sokaknak immáron a Műszaki Torrent Tanya bizony értéktelen oldal lett!

Vége a meghívó biznisznek!
    A feltöltés szabállyal szerintem semmi gond! Szinte minden a régi!
    Seedelsz egy bizonyos számú torrentet, viszik vagy sem a pontot megkapod, amiből adódik majd a rangod.
    A rang pedig meghatározza hány torrentet tölthetsz le havonta.
    Kérdezitek:
    -De mit kapunk a seedért!?
    Nos akinek csak meghívózásra (upszerzésre)
    kellett az oldal az bizony semmit
    !
    A másik oldal egy adatbázist, ahol talán egy 4-5 éve feltöltött torrentet is le tud majd tölteni.

Én úgy érzem ha nem is teljes mértékben de a másik oldalhoz tartozom.Szia.

Itt elsösorban nem is a biznisz része a lényeg számomra.
    Én személy szerint szeretem látni ha aktiv vagyok az oldalon feltöltés, seed stb annak van valami látszatja.
    Nos én a látszatját abban tudtam lemérni mennyi bp tudtam kiseedelni.
    Amiböl tudtam meghivni, barátnak segiteni ha kellett, vagy olyannak felajánlani aki szeretet volna bekerülni.
    Érték bizonyos biznisz szempontpol sok nem volt én tudom te is.
    Te magad is csak azért kérsz feltöltést mert igy jobban megbecsüli amit szerez és nem azért mert kell 200gb upp ide v oda.
    Igazából egy idö után már a beload v akármelyik bp értéktelen magyar oldalakon.
    Nem tusz mit kezdeni/szerezni belöle!!
    Csak segiteni de azt sem szivesen teszi az ember sokszor mert sok a negativ tapasztalat.
    De ez van egy sithlovag voltam. :tef293:

19. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    van erre most direkt egy

van erre most direkt egy fórum, érdekes olvasnivaló.. el?reláthatóan nem tudni mikor lesz meghivó....

20. 999kiki /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    openwrt

én így kezdtem olcsó és pont erre jó tplink 1043 router + openwrt + 8gb pendrive vagy 2.5 külsű merevlemez !!! mivel a router mindig megy plusz áramot nem fogyaszt ! ha akciós kb 13000 ft !!!