Az acapulcói és a monterreyi tornagyőzelem után az Indian Wells-i negyeddöntőben Serena Williams állította meg Bacsinszky Tímeát, a svájciak magyar származású teniszezőjét. A 19-szeres Grand Slam-győztes amerikai szerint nagy jövő áll a 25 éves teniszező előtt. A Fed-kupában aratott két győzelem, majd Acapulcóban, illetve Monterreyben elért tornagyőzelem után érkezett meg Indian Wellsbe Bacsinszky Tímea, a svájciak magyar származású teniszezője, aki az új-zélandi Erakovic, az orosz Makarova, illetve az ukrán Szvitolina legyőzése után a negyeddöntőben Serena Williams ellen lépett pályára. A 16 ezer néző előtt megrendezett mérkőzésen a 19-szeres Grand Slam-győztes amerikai 7:5, 6:3-ra nyert, és készülhet a román Simona Halep elleni elődöntőre. Bacsinszky 15 győzelem után kapott ki Forrás: Julian Finney/Getty Images/AFP "Jól játszottam, de néha ez sem elég Serena ellen. Megnehezítettem a dolgát, de ő ma jobban teniszezett" - nyilatkozta Bacsinszky. "Tudtam, hogy ellenfelem győzelmi sorozatban van, mint ahogy én is. Szóval reméltem, hogy nyerek. De Bacsinszky előtt nagy jövő áll" - dicsérte meg Serena. A férfi nyolcaddöntőben Novak Djokovic, Roger Federer, Rafael Nadal és Milos Raonic még játszmát sem veszített. Eredmények, nők, negyeddöntők: S. Williams (amerikai, 1.) - Bacsinszky (svájci, 27.) 7:5, 6:3 Halep (román, 3.) - Suarez Navarro (spanyol, 12.) 5:7, 6:1, 6:1 férfiak, nyolcaddöntő: Djokovic (szerb, 1.) - Isner (amerikai, 18.) 6:4, 7:6 (7-5) Federer (svájci, 2.) - Sock (amerikai) 6:3, 6:2 Nadal (spanyol, 3.) - Simon (francia, 13.) 6:2, 6:4 Raonic (kanadai, 6.) - Robredo (spanyol, 17.) 6:3, 6:2 Berdych (cseh, 9.) - Rosol (cseh, 27.) 6:2, 4:6, 6:4 Tomic (ausztrál, 32.) - Kokkinakis (ausztrál) 6:4, 4:6, 6:4 Murray (brit, 4.) - Mannarino (francia) 6:3, 6:3 Lopez (spanyol, 12.) - Nisikori (japán, 5.) 6:4, 7:6 (7-2) A férfi negyeddöntőben: Djokovic - Tomic Murray - Lopez Nadal - Raonic Federer - Berdych Forrás:Nagy jövőt jósol Serena a magyar származású teniszezőnek