Magyar torrent oldalak Ncore

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 2010. január 10..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    nc

ez a decard nevü tag miért irkálja át az nc adatlapját free re :tef173:

2. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    nc

megint átírta free re! nem javítom mert megint visszaírja de nincs !!!!!! :jawdrop:

3. peterlaci65 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    free leech

nem lehetne letiltani azt a szellemi fogyatékost aki hamis adatokat szerkeszt?

4. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    De ha ilyen van legalább az

De ha ilyen van legalább az illető nevét elküldenétek mert ha kijavítód én már nem látom ki volt az aki vicces kedvében volt , mert szeretném megköszönni neki a magam módján >) .

5. Dzsigolo /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    n-core

Sziasztok!
    Május 06-án nyitva volt az n-core-én a meghivó igénylés.Sikeres volt a meghivó igénylés.Azt irták,hogy 2-3nap az elbirálás.Ez rendben is van,de választ nem kaptam azóta sem.Nem akarok tolakodó lenni,de ha az ottani stafftól olvassa valaki a mostani hozzászólásom és tud nekem érdemben válaszolni,nagyon megköszönném.

Tisztelettel

6. janibacsi / Guest

Szia. A meghívóigénylésnél ha

Szia. A meghívóigénylésnél ha jól emlékszem fel van t?ntetve, hogy ha nem kapsz meghívót, akkor nem tájékoztatnak róla. Tehát csak akkor írnak emailt, ha sikeres az igénylésed, amit 2-3 napon belül elbírálnak.

7. konda /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    ncore.

Én is igényeltem meghivot még a honap elején szombaton és vasárnap is nyitvavolt a meghivo igénylés mind a két nap kültem igénylést.kedden már jött is a meghivo :tef293: ugytudom hogy ha nem kerülsz be arrol nemküldenek üzenetet.ha bekerülsz akkor küldenek meghivot

8. takacstomi / Guest

bannolás

sziasztok!
    pár napja kidobott a tracker, mert az arányom 0.3 alatt volt.
    nemrég voltam tag, egyik ismerősömtől kaptam a meghívót.

sajnos én sem figyeltem eléggé oda az arányra, de erről nem kaptam előzetesen értesítést. Csak azt vettem észre hogy jött egy üzenet és hopp már kint is voltam.

Megjegyzem, azért töltöttem én is vissza, de mintha a Tracker nem jegyezte volna.
    Úgy tudom ha freelech van akkor azért a feltötést számolnia kéne.

Mit tudok tenni? nyugodjak bele hogy végleg ki vagyok dobva?

előre is köszönöm a választ!

9. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Üdv .Törődj bele és egy jó

Üdv .

Törődj bele és egy jó ideig ne regiz vissza az oldalra .:tef293:

10. takacstomi / Guest

Köszönöm a választ, de nagyon

Köszönöm a választ, de nagyon nem vagyok tőle boldog.

Egyrészt azért sem, mert csak részben érzem magam hibásnak.

Másrészről nem is tudnék regisztrálni újra, mert ahhoz meghívó kellene, ami meg most le van zárva (lehet hogy a végtelenségig)

túl nagy kérés lenne egy "második lehetőség"?:tef293:

11. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nincs az a segítő szándékú

Nincs az a segítő szándékú ember aki egy kitiltott felhasználó miatt írna , és főleg az nCore staff-nak mert elzavarnák az illetőt és az még a jobbik eset . Ez a hajó elment sajnos .

12. takacstomi / Guest

rendben, akkor megpróbálom én

rendben, akkor megpróbálom én személyesen.
    engem is lehet hogy elzavarnak, de akkor legalább tiszta a lelkiismeretem, hogy megpróbáltam....

kinek kell írni? esetleg linket kaphatnék?

13. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nincs link csak regisztrált

Nincs link csak regisztrált felhasználok tudnak kapcsolatba lépni a Staff-al

14. takacstomi / Guest

látod kedves Moderátor ez így

látod kedves Moderátor ez így működik.

ha valami gond van nincs kihez fordulni.
    megjegyzem, ingyenes torrenteket töltöttem le és vissza.
    mégse változott az arány hetekig.

15. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Egyszer van az hogy jogosan

Egyszer van az hogy jogosan tiltottak ki és biztos vagyok hogy aki ír azt elhajtják , a másik hogy ki kinek segít azt hagy ne a segítséget kérő döntse el , engem már volt hogy elhajtottak mert kitiltott emberke miatt írtam , igaz nem az nCore-n de volt rá példa , most levelezgethetünk még itt egy ideig de a tényen nem változtat semmit , tiltva lettél és jogosan nyugodj bele vond le a tanulságot és majd fél év múlva próbálj meg bekerülni mert azt hiszem annyi az elévülési idő.

16. timcibimci /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    bann

Csak zárójelben merem megkérdezni.
    (A DHT le volt tiltva? Jelzett a kliensed valamilyen felfelé irányuló forgalmat?)

17. takacstomi / Guest

A Bitcomet 1.23-at

A Bitcomet 1.23-at használtam.

A feltöltésnél igen, jelezte a forgalmat a kliens.
    Amúgy még 3 magyar torrent oldal tagja vagyok, azoknál rendesen jelzett mindent a tracker.

Megnéztem: A DHT engedélyezésénél bent volt a pipa.
    az automatikus seedelés is engedélyezve volt

18. timcibimci /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    bitcomet

A Bitcomet-et nem ismerem, de a DHT-t a lehető legrövidebb időn belül tiltsd le a seedelésnél.
    Engedélyezése nagyjából azt jelenti, hogy a feltöltésed nem (vagy nem csak)a trackeren keresztül történik, tehát nem is számolja a feltöltést.
    Vagyis, engedélyezése esetén a peerek a tracker megkerülésével is tudnak hozzád kapcsolódni.
    Azért nézz utána bővebben ennek a DHT ügynek.

19. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Tényleg sajnálatos, de a

Tényleg sajnálatos, de a szabályokba egyértelmüen le van irva mennyi a minimum-arány....sajna azt figyelni kéne, van aki hónapokig nem lép be és háborog hogy kizárták, ez is le van irva... egyelőre erről mondj le..

20. takacstomi / Guest

Ez találtam a DHT-ről a

Ez találtam a DHT-ről a neten:
    A privát oldalak kérni/javasolni szokták, hogy kapcsoljuk ki ezt a funkciót, mert a DHT-n forgalmazott adatmennyiséget nem láthatja a tracker így nem is számolhatja el, és ebből adódhatnak félreértések. (Nem gyakoriak, de nem is olyan ritkák, mint a fehér hollók) Ellenben a publikus oldalról letöltött torrenteknek kifejezetten jól jön a dolog, mert ott úgy sem nézi a tracker a dolgokat, és nem kevés plusz PEER be tud kapcsolódni... Tehát nincs egyértelmű szabály, hogy ki legyen kapcsolva, vagy épp be. (Egyébként lenne megoldás a dologra: A privát oldalakra feltöltendő torrentek esetén, készítéskor be kell(ene) pipálni a Privát torrentet, aminek hatására az a konkrét torrent nem megy ki DHT-ra.
    Másik nagyon fontos felhasználási területe az amikor privát anyagokat szeretnénk eljuttatni ismerőseinkhez, mert elég csak a kis torrent fájlt átküldeni és azt megnyitnia egy torrent klienssel.