Magyar torrent oldalak Ncore

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 2010. január 10..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. erdeikutya / Csillagvadász

Kapott lájkok:
    433
    Beküldött adatlapok:
    0
    korlatlan hit´n´run

az nCoreon ugye a seedszabaly 1-es arany vagy 48 ora. ezutan kilephetsz a seedbol. ha Legend vagy, megteheted, hogy 1 percet nem seedelsz... letoltes utan rogton kilephetsz...

2. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    erdeikutya-re

Köszi az infót!

Ezzel én előrébb nem vagyok,mert így is megtehetném azt,hogy egy csomó torrentet nem seedelek tovább,de én mégis azért teszem,mert szerintem így korrekt az oldallal,és a többi felhasználójával szemben is.(ez nemcsak az nCore-ra érvényes,hanem mindegyikre)

Emlékszek amikor mégcsak két megás nettem volt,és sokáig kellett várni,amíg egy film lejött,(pláne amelyiknek még alig volt seedelője is)és mennyire idegesítő volt,amikor valaki ki-be kapcsolgatta a seedet,vagy kikapcsolta mielőtt lehetőség lett volna rá,hogy lejöjjön a film.

3. HUmen /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Sziasztok! Nekem minden torri, amit le akkarok szedni nCorol piros.
    Nálatokis vagy csak nálam,van valami gond??

4. fegya963 /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Csáá!
    Nem csak nálad van a hiba. Az ncore szolgáltatójánál van a gubanc, kell egy kis idő mire helyreállítják. Szóval a dolgod csak annyi, hogy türelmesen várj.

5. timar0703 /

Kapott lájkok:
    120
    Beküldött adatlapok:
    0
    nalm megy jol utorrent2.0.2

6. potyesz75 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    szia,segítség kellene.ncore belépésnél folyamatosan azt írja hogy hibás jelszó vagy felhasz.név,pedig semmit nem változtattam.köszi a választ.

7. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    ncore-re

Szia potyesz75!

Üdvözöllek az oldalon!

Amikor hibás jelszót,vagy felhasználónevet ír,akkor az utána való próbálkozásnál nem kér kódot is,amit te esetleg figyelmen kívül hagytál,vagy nem helyesen írtad be?

Az a baj,hogy ezen kívül nincs elég információ jelenleg a birtokunkban ahhoz,hogy segíteni tudjunk,bármennyire is szeretnénk.
    Legalább az ncore felhasználóneved megkellene adnod,hogy az ember utána tudjon nézni,hogy szerepelsz-e még a felhasználói listában,és kérdezni tudjon az érdekedben,hogy mi történhetett.
    Enélkül nem is értem,hogy miként gondoltad azt,hogy valaki megoldást talál a problémádra.

8. rgb20 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    szabályzat..

Én nemrég jutottam be az ncore oldalra,no ilyen nyomi szabályzatot sem pipáltam még....
    Jól értelmezem,hogy tag csak 26hét után lehetek, a forumot olvasva többek közt azért,hogy megismerkedjünk az oldallal, a szabályzatával,de ugyanakkor már 12 hét után tölthetek föl,úgy,hogy elméletben nem vagyok tisztában a szabályzatával????
    Jól értem?
    Nem ellentmondásos ez egy kicsit?

9. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Felhasználóként is lehet

Felhasználóként is lehet feltölteni :
    Napi maximálisan feltölthető torrentek száma:
    - Felhasználó: maximum 5 feltöltés/nap
    - Tag: maximum 10 feltöltés/nap
    - Elite: maximum 15 feltöltés/nap
    - Legend: 15 feltöltés/nap
    - VIP és felette: korlátlan

A wiki nem írja hogy azért hogy megismerd a szabályzatot , innen kezdve hogy a fórumba mit irkálnak az nem érdekes .

10. Fencsik /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    N-core

Nekem is lenne kérdésem ha nem vagy még 1 éve tag de van 10TB feltöltésed és benne vagy a top 3k-ban akkor legend rangot megkapod?

11. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Igen . Legend .

Igen . Legend .

52 hét 1 TB és Top 3k VAGY 10 TB és Top 3k ezek a feltételek ha megvan valamelyik akkor Legend leszel a következő elszámolásnál .

12. sax329 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    nCore na most akkor mivan?

Most az nCore ingyenes vagy se már mint a letöltés mert a torrent monitrozo szerint nem de hiszen a letöltést nem számolja csak a feltöltést meg a helyezést és bónuszpontos rendszer van.

Most akkor mivan?

13. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Az nCore-n nincs arány így

Az nCore-n nincs arány így értelmetlen lenne a monitorozóba bepipálni bármit is .

14. sax329 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    akkor

akkor olyan mint régen igaz ?

15. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem , aránymentes olyan

Nem , aránymentes olyan értelemben hogy nincs globális arányod de a torrenteknél van arány és vagy azt nézed vagy a 48h kötelező seedidőt az aktivitási link alatt.

16. rgb20 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    thx!

aha...értem...köszi szépen!

17. juvenyus1889 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    sziasztok

sziasztok.
    lenne egy kerdesem.egyes torrenteknel az ncore-on nem akar seedelni barmit is csinalok,nem megy se az arany se a 48h ido.miert van ez?ma is egesz nap ment a gep,egyes torrenteket mar visza is seedeltem(amit ma toltottem le),de 2-3 torrentnel azt irja hogy stopped mar vagy 3-4 naqpja.
    a letoltott tartalom sertetlen(nem toroltem vagy masoltam at semmit)minden ugy van ahogy letoltottem.
    a valaszokat elore is koszonom.
    tisztelettel:Juvenyus1889

18. erdeikutya / Csillagvadász

Kapott lájkok:
    433
    Beküldött adatlapok:
    0
    re nCore seed problema

szia, voltak itt bizonyos problemak szolgaltato oldalon, meg miegyeb, sokaknak nem akart seedelni rendesen, de altalaban mar megjavult. Tehat: probald meg leallitani a torrentet, majd ujrainditani, mittudomen 1 perc elteltevel, vagy csinalj egy kenyszeritett ujraellenorzest, vagy probald meg ujra letolteni a torrentet, az eredetit torold ki ( de csak a torrent-fajlt ne a letoltott allomanyt ), az ujjal meg allj be seedbe.
    Hirtelen talan ennyi. Ha ez mind megvolt es nem megy, akkor passz. Irj az nCore-on a forumba esetleg.

19. skywalker357 /

Kapott lájkok:
    4
    Beküldött adatlapok:
    0
    sziasztok re

Üdv!

Néhány hónapja nálam is jelentkezett ilyen probléma, de akkor kiderült, hogy az oldalon volt a hiba, és néhány napon belül helyreállt a rend. Esetleg nézd meg az nCore-on a fórumban, hogy más jelzett-e ilyen hibát, mert akkor lehet, hogy most is ilyen gond van...

Ui.: Megnéztem a saját seedelt torrentjeimet. Kettőnél nekem is "Stopped"-et ír. Ezek a kliensben is pirosak (A peer megszakította a kapcsolatot). A Tracker frissítésére az egyik reagált, "bekékült", a másik maradt piros... Délután is tapasztaltam egyszer ilyet a kliensben, nem tudom, hogy mi az oka...

20. skywalker357 /

Kapott lájkok:
    4
    Beküldött adatlapok:
    0
    sziasztok re +

Megnéztem nCore-on a fórumot. Az egyik bejegyzést ide másolom:
    "Ramm privátban kapott engedélyével, összegyűjteném emészthetőbb formába az elmúlt 4-5 nap eseményeit, amit javasolt mindenkinek átolvasni, mielőtt ugyanaz a probléma ezredszerre is bejelentésre kerül.

A ncore-tól teljesen független hálózati hiba lépett fel külföldön (mivel az ncore szervere(i) külföldön van(nak), így ez rengeteg felhasználót érint), aminek hatására az oldalon megmagyarázhatatlan hibák jelentek meg. Ezek a hibák kivétel nélkül az alábbiak:
    - bepirosodnak a torrentek
    - nem lehet elérni az oldalt,vagy ha el lehet, akkor nagyon lassan
    - unregistered torrent hibaüzenetet dob a torrent kliens torrent feltöltésekor
    - hibás le/feltöltött adatmennyiség elszámolás
    - a torrent kliens nem talál peer-eket(letöltőket/feltöltőket)

A hibák orvoslására sokan, sokféle lehetséges megoldást adtak, mely megoldások vagy beválnak, vagy nem, mindenestre közel sem 100%-os megoldásai a hálózati problémának, így ebben az összefoglalóban nem is térnék ki ezekre a bővészkedésekre, inkább arra kérek mindenkit, hogy legyen türelemmel addig, ameddig a hálózati hiba meg nem oldódik (jelezni fogom).

Természetesen a fent említett hibákról a staff is tud, megoldást viszont ők sem tudnak adni, mivel nem az ő hatáskörükbe tartozik a jelenlegi kaotikus működés. Természetesen ha a hálózati hiba tartósabb lesz, akkor kilátásban van némi kompenzáció, viszont a staff ezt sem lenne köteles adni. Ezen felül a hálózati hiba miatt egyelőre nem is foglalkoznak a hálózati hibára visszavezethető hibákkal (lásd felsorolt hibák).

Frissítés: A telekom oldalán megjelent egy rövid bejegyzés, melyben tájékoztatják az előfizetőket, hogy az árvíz miatt több helyen is szolgáltatás kiesés volt/van/lesz, ami az érintett területeken lakóknál értelemszerűen szintén eredményezhet a felsoroltakhoz hasonló hibát.

Frissítés 2: A Digi-s, illetve UPC-s hálózati útvonalakat ellenőrizve, szintén Németországon keresztül (és szinte hajszálra pontosan a telekomos vonallal megegyező fizikai útvonalon) közlekednek a csomagok, ami miatt ezeknél a szolgáltatóknál is ugyanaz tapasztalható, mint a Telekomnál."

Szóval árvíz van, legyünk türelmesek...