Magyar torrent oldalak Ncore

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 2010. január 10..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. Tucson78 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Mert lehet,hogy jelen esetben

Mert lehet,hogy jelen esetben hirtelen meghibásodás történt,amit nem lehetett látni előre.Mivel új vagyok még az ncore-on,nem tudom,hogy milyen gyakorisággal szokott ez előfordulni.

2. erdeikutya / Csillagvadász

Kapott lájkok:
    433
    Beküldött adatlapok:
    0
    nCore hiba javitva

mert ujra megy az oldal... :tef161:

3. erdeikutya / Csillagvadász

Kapott lájkok:
    433
    Beküldött adatlapok:
    0
    hogy ne ess panikba, ha nem megy az nCore

hello. en is sokszor mergelodtem meg idegeskedtem, ha nem ment az nCore, hogy mivan, miert nem mondanak semmit. Hat mondanak - csak tudni kell, hol kell nezni. Az nCorenak van egy hivatalos csatornaja a Twitteren, ahol hireket kozolnek. Ezt ugy erheted el, hogy regizel a Twitterre ( www.twitter.com ), majd megkeresed a @ncorenews csatornat, es kovetni kezded. Azonban ez meg nem minden, ugyanis ha uj kozlemeny van, akkor neked azt latnod is jo lenne anelkul, hogy folyton a Twitter.com-on logj. Erre vannak a bongeszohoz letoltheto kiegeszitok. Firefoxhoz biztos ( nekem is az van ) de szerintem mindegyikhez megtalalhatoak. En konkretan a yoono nevut hasznalom.
    Mindig ertesulok, ha valami tortenik, es nincs tobbe para. :tef161:

4. verdasco255 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Másnak sem megy az ncre???

Üdvölet!!!

Nektek sem megy az Ncore all!?
    Kb fél órája kapcsoltban be a gépet,hogy beállok seedbe,de a torrentek pirosan jeleznek vissza.Az oldal pedig nem elérhető.

Megint karbantartás lenne vagy porszem a gépezetben??

5. SkyHigh /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hali!

Az előbb (1 perce) néztem meg és probléma nélkül be tudtam lépni az oldalra, a torrent-ek pedig zöldek a kliensemben.

6. hell80 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Segitséget szeretnék kérni Ncor miatt

Tisztelt felhasználók,moderátorok,és akik olvassák az oldalt.Szeretnék segitséget kérni a testvérem miatt,mivelhogy valószinű hogy az ncor acc-ját ellopták.Több éves aktiv felnőtt férfi tagjuk volt,probléma nem volt vele sohasem.Internetszolgáltató miatt egy ideig nem volt internete,emiatt egyik ismerősétől lépet fel mert kellett valami az oldalról.sajnos időközben ez a kapcsolat az ismerőssel megromlott,igy már nem igazán tudunk utána járni hogy miatta történt e ami történt.viszont nem engedi belépni az oldalra jelenleg sem.Mivel internet szolgáltatót válltott az előzőnél megszünt az e-mail fiókjának az előfizetése is,emiatt nem tudunk jelszó emlékeztetőt kérni.benti adatai:B*** 1975.szept.19 én született.egy arra illetékes moderátort szeretnék megkérni hogy nézzen már utána a fiokjának mivel több helyre irtunk már ezzel kapcsolatban nem kaptunk választ.aki információval tudna szolgálni vagy valamilyen adatot kérne amivel fiókját tudná bizonyitani,annak a *******@citromail-ra irott levelére válaszolnák.kérem segitsen aki tudna..köszönöm a türelmet mindenkinek.
    Helga

Üdv!
    Email címet ne írj a hozzászólásba!
    Köszönöm @Fater

7. szsanya72 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem megy az ncore

Hello!

Nálam nem megy az ncore webes felületről jelen pillanatban de a seed az ok az még zöld mind (qtorrent). Megnéztem és a http://www.websitedown.info/ncore.cc oldal is azt írja, hogy nem megy vagyis down.
    Gondolom valami karbantartás lehet remélem hamar visszaáll minden.

8. szarufa /

Kapott lájkok:
    75
    Beküldött adatlapok:
    0
    Sziasztok! Nálam se megy de szerintem csak rövid karbantartás és újból működik! :tef344:

9. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Sziasztok!

Hir de nem írom ki honnan mert nem publikus és kicsit bele is szerkesztettem!
    Az nCore trackert érintő hiba általános. A tracker IP-címet váltott vagy költözött, ezért lehet az átmeneti fennakadás.

Többek visszajelzése és saját tapasztalatok alapján bizonyos hálózatokon maga az NC weboldala sem jön be.

10. Goodly /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    informatika
    Lakhely :
    Pécs
    már OK

Sziasztok!
    Már megy az oldal ismét!
    Nézzétek az ncorenews-t vagy kövessétek a twitter oldalt és naprakész infót kaptok.
    Minden oldalnál elöfordulnak "üzemzavarok" emiatt nem kell aggódni szerintem! :tef293:

11. timar0703 /

Kapott lájkok:
    120
    Beküldött adatlapok:
    0
    nC

Sziasztok.az oldal bejon,de a torik meg mindig pirosak,udv

12. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    segitség-re

Szervusz [ @hell80 ] !
    Ezt találtam neked!:
    "Ellopták a fiókom:

Kérd meg a meghívód*, hogy írjon egy levelet az oldalon a 'Helpdesk' menüpont alatt [Staff] témakörben.
    Írja le, hogy:
    - melyik meghívottjáról van szó
    - röviden mi történt
    - mire kell átírni a profilhoz tartozó e-mail címet

A Staff intézi a többit.

*amennyiben a rendszer hívott meg, vagy a meghívód már törölve lett, egy általad meghívott személy is megteszi.

A kapcsolatfelvétel módjai:

- Küldj egy e-mailt a következő címre: webmaster@ncore.cc
    - Lépj fel IRC-re és keress meg egy moderátort, adminisztrátort. Az IRC címünk a következő: irc://irc.ncore.cc vagy böngészőből http://irc.ncore.cc/"

--Ha nem sikerülne,írj nekem pm-et,részletekkel,hogy mi történt és továbbítom egy illetékesnek!

13. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Nálam is

szia

Nálam is pirossak a torik még.

14. hell80 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    válasz pipusnak

A gond az hogy mivel több éves az acc nem tudom már ki a meghivó:tef10:irva lett levél a megadott cimre,válasz nincs mivel lehet azért mert citromailról lett küldve az outlok expressről nem tok irni nem tudom beállitani.
    Amit tudok tenni ha a rendszer tárolja a személyes adatokat felhaszn.név jelszó rendesnév szül id? ilyesmi e mail cim regelt akkor azokat megtudom adni,de az e-mail cim a szolgáltatói el?fizetéssel együtt megszünt.köszönném ha valaki irna valamilyen illetékesnek aki esetleg valamilyen módon utána nézne ennek a dolognak.hidd el több éves accot senki nem szeretne elvesziteni.gond eddig nem volt még semmi miatt.ircen is irtam tegnap sajna ott sem igen volt senki aki válaszolt volna.köszönöm előre is.megtalálsz xxxxxcitromail.hu-n vagy ide is feljövök.

Üdv!
    Kérlek Email címet ne írj a hozzászólásba!
    Köszönöm @Pipus

15. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    válaszra

Szervusz!
    Rendben!
    Akkor kérlek írd meg nekem pm-e mi történt,pontosan leírva,minden részletet:felhasználónév,ahoz tartozó email cím(tudom,írtad már nem él,de azért ezt is írd le),és én akkor továbbítom!

16. szarufa /

Kapott lájkok:
    75
    Beküldött adatlapok:
    0
    Sziasztok!Nálam az oldal nem elérhető. :tef10: Csak azt szeretném kérdezni másoknál mi a helyzet?

17. timar0703 /

Kapott lájkok:
    120
    Beküldött adatlapok:
    0
    Ncore -re

Szia,nalam minden rendben,a torik is zoldek,udv

18. zsyy /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    ncore-re

sziasztok! nálam böngészőben és kliensben is minden oké!

19. szsanya72 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem megy az ncore

Hali!

Nálam sem megy az NCORE most néztem meg és minden áll webes felületről nem lehet belépni és minden SEED piros µTorrent -ben.
    Remélem csak valami karbantartás lesz megint és hamar vissza áll minden.

20. Warrior /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    re - Nem megy az ncore

Szervizeli :tef344: ...Nalam sem megy Kliens ,piros let minden most egybol, edig okes volt es ment a seed iss rajta ...ebol iss lacik hogy dolgozgatnak a gyerekek ...Turelem az rozsat terem :tef293: ...