Magyar torrent oldalak Ncore

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 2010. január 10..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. kecsi /

Kapott lájkok:
    529
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Reggel első dolgom volt megnézni, hogy működik-e ACC-om / nem-e kitiltottak 2 prominens nCore tagnak írt privát üzenetemért.
    Hála Istennek: megúsztam / hisz az egyik még válaszolt is.
    Nagyjából az a következő dolgom, hogy visszalépek és írok a másiknak / viszont más ügyben. Talán így felfigyel rám!
    Véleményem szerint az nCore oldalon biztonsági másoltból hajtottak létre változtatásokat. Lehetséges, hogy emiatt a törlődött torrent-motor-gyorsítótár-memória révén pár személy aktuális adatai: eltűntek.
    Régebbiek pedig nem inicializálódtak.
    Nálam minden rendben torrentjeimmel és arányommal is.
    Egyedi estek viszont mindig is lehetségesek!

2. Her /

Kapott lájkok:
    14
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    watsap
    :

Amennyiben tudom sok nagyobb release csapat is haragszik rájuk, és ők jelentették az utolsó cseppet.
    Egyre többször az ncore csak másodkézből kapja meg az anyagokat, ami szintén szándékos.

Ráadásul bár nem tudom hogy még mindig-e az a cégcsoport áll mögötte, de a jelek szerint igen, látszik hogy az ncore-t csak a pénz mozgatja.
    Több probo és reklám célzottan, és biztos nem ingyen jelent meg.
    Nekem ez a mafab -os dolgo sem tetszik hogy a port.hu-val szemben így próbál meg erősíteni egy oldalt, ami szánalmas színvonalat nyújt a port.hu-hoz képest.
    Szóval ezt is pénzért vagy saját oldaluk csinálják. De semmiképpen sem a felhasználók előnyére.

És ez már nem az első ilyen akciójuk.

Ráadásul ha a torrentezés szellemiségét, az íratlan szabályokat nézzük, és a célt amiért létrejött. Azt hogy ez egészet a felhasználók tartják életben és csak miattuk lehet, tehát egy oldalnak a felhasználókért kellene lennie, és az ő érdekükben, az ncore már nem egyszer szemen köpte.

• Like Like x 2
  3. zörgőfürge /

Kapott lájkok:
    684
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Na megnéztem és simán be tudtam lépni a régi jelszóval.Én nem estem bele a módosítottak névsorába.

4. kecsi /

Kapott lájkok:
    529
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Valahogyan "bevarázsoltam" magam a FaceBook nCore közösségébe.

Kedves Felhasználóink!
    A mai nap folyamán biztonsági okokból többeteknél is jelszót cseréltünk. Aki nem tud bejelentkezni, az kérjen jelszó-emlékeztetőt a regisztrált e-mail címére!
    A belépés oldalon, a jelszó-emlékeztető lenyitása után fontos, hogy megjelenjen a 'Nem vagyok robot' jelölőnégyzet is, hiszen csak így lesz sikeres az új jelszó kérése (ezt esetleg az AdBlock tilthatja, így aki ilyesmit használ, az kapcsolja ki a reklám blokkolót erre az időre).

Az nCore hivatalos Facebook oldala. https://ncore.cc | https://ncore.nu. A probléma azoknál jelentkezik, akik Avast vírusirtót használnak.

Kedves inviteles Felhasználóink!
    Többen is jeleztétek, hogy számotokra nem elérhető az oldal. Ezt valószínűleg a szolgáltatótok DNS szervere okozza. Megoldást jelenthet, ha ezt Google DNS-re cserélitek.
    Ehhez itt találtok útmutatást:
    http://pcworld.hu/tippek/igy-cserelj-dns-szervert.html

Őrüt beszéd, de van benne rendszer!

5. Vendég /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Gratulálok kecsi. Egy cseppet se zavarjon, h evvel a hírrel indul a téma. XD

6. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Nálam minden OK! :tef293:

7. GLOP /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Sok hülye a facebookra irdokál,arra nem gondoltak ,hogy meg tudják mit csionáltak.
    Vagy az Ncore,úgy jár ,mint a Mega upload vagy a Pirate Bay tulaj.

8. kecsi /

Kapott lájkok:
    529
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Nagyjából 3 napja folyik diskurzus egy olyan eseményről, amiről semmiféle konkrét tény nem kerül nyilvánosságra.
    Találgatások.
    Mondhatom azt, hogy a téma tényleg az
    Ncore: Jelszavak Cseréje!
    Mint mezei kóros némi kutatás után odáig jutottam:
    - az Avast vírusirtó a belépési hiba oka
    - az internet szolgáltató (főként az Invitel) DNS szervere okozza a belépési hibát
    * kiváló az nCore klip DNS szolgáltató cseréjéről szóló tanács, amit http://pcworld.hu/tippek/igy-cserelj-dns-szervert.html a PCWold website-járól linkeltek be
    * Google böngésző hiba
    * felhasználói hiba - elfelejtett jelszó
    Na erre varrjon gombot valaki, hogy miért van egyszerre több, mint 200 embernek gondja az nCore jelszavával?
    Ma még nem tiltottak ki - hál' Istennek / de ha sokat problémázok mások baján ... ki tudja?
    Én sejtem a lényeget / okokat.
    Kissé könnyed hozzászólás: 2. jelszavam se jó.
    Pl.:
    Nekem csak egy van.
    Kiszórták volna a hamis ACC-os aránycsaló szélhámosokat?
    Talán.

9. getkidi / Guest

Nállam is minden oké.

10. Vendég /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Hangjelzés a Chaten:
    nem

Üdv Kacsa. Ez talán téged is érint: http://torrent-empire.me/index.php?threads/ncore-inviteles-felhasználóink.159899/

11. kecsi /

Kapott lájkok:
    529
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Bedobtam én is a tippek közé ezt a Google - Invitel dolgot.
    - Ivitel internet szolgáltatóm van
    - Mozilla Firefox alól Yahoo keresővel dolgozok
    Megnézem Google-val:
    működik Google alól is.
    Viszont ez nem nem Google Chrome böngésző, hanem Mozilla!
    Tehát valami nagyobb és más kur...vasság van a szép lyányban!

12. CF dealer / Tulajdonos Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,269
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lakhely :
    deutschland
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    nekem két éve nemjó

13. Vendég /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Mert kb akkor töröltek. Emelkedett is a színvonal. XD

14. getkidi / Guest

Tényleg törölték? woot.

15. kacsa /

Kapott lájkok:
    234
    Beküldött adatlapok:
    0
    Igen Dark, Inviteles vagyok, köszi a helpet, kipróbálom...

16. kecsi /

Kapott lájkok:
    529
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Reggel óta röhögök azon, hogy Magyarország egyik internet szolgáltatója ki van tiltva innen-onnan.
    A torrenteken: itt vagyok.
    A kóron: szintén.
    Eme disztingváció a világ létező legnagyobb marhasága!
    Azt hiszem, hogy vissza kell adnom a számítástechnika tanári diplomámat, ha valaki ezt tényszerűen bebizonyítja:
    - internet szolgáltató kitiltható bizonyos oldalak használata során
    - van olyan Inviteles felhasználó, akit letiltottak az nCore-ról, mert Invitel internet előfizetése van
    Amint jeleztem:
    * más a probléma oka
    * az nCore Staff tudná ezt megmondani
    * az, hogy ki, milyen kórtalan szabálytalanságot követ el (ACC ide-oda / Hyde IP / barátnőm is belépett, stb.) miatt a vita lassan követhetetlen méretűvé duzzad
    Édesapám mindig azt mondta:
    "- Nézzen mindenki magába!"

17. Pyki / Antiszociális

Kapott lájkok:
    345
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Most olvasom ezt az inviteles dolgot és így eszembe jutott amit tegnap olvastam innen onnan,hogy a külföldi torrent oldalak windows 10 felhasználókat törlik az oldalról mert valamit félre értelmeztek ügyesen az oprendszeről.Kíváncsi vagyok hogy az ncore hogy így halad a korral mikor hozza meg ezt a lépést is. :tef161:

18. ObiONEKenobi /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Sziasztok.

Nekem is ugyan ez a problemam van es ezert regisztraltam ide hatha talalok valakit aki kuld egy meghivot. En mar beszeltem a "staffall"...hat mitt is mondjak.... valami nagy gaz van mert a fiokomhoz nem adtak uj jelszot. Megkerdeztem hogy miert.. nem kaptam valaszt

viszont a valasz helyett kikerdeztek hogy kaptam-e mar warnt, mi volt az utolso dolog amit letoltottem, ki hivot meg az oldalra, mi volt az elso email cimem amivel regisztraltam naluk csupa WTF kerdes. Persze nem tudtam valaszolni mert nekem az Ncore csak 1 oldal engem nem erdekelnek az emeberek, nem csevegek vagy ilyenek... fogom letoltom amit akarok, viszatoltom es csáá!

A lenyeg az anyi hogy a fiokomat nem kapom visza, gyakorlatilag kidobtak pedig semmit sem csinaltam. Szerintem ez gaz, nagyon GAZ

19. bear447766 /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Megtámadták és el is foglalták volna az oldalt ?
    Szerintem ez egyre valószínűbb.
    Szépen lassan kiborul a bili és kiderül , hogy mi a helyzet és lebuknak.
    Ez a hirtelen jelszó változtatás meg az , hogy titkolóznak ez ügyben engem és a többi gyanakvót igazolja.
    Jó lenne már színt vallaniuk.

Kecsi volt oly rendes és nyomozott valamint kérdezősködött a nevem után és 1 órája írta PÜ-ben , hogy valaki ma már 2-szer is használta az accountomat, pedig én senkinek sem adtam meg , nem is lett volna értelme amikor prémiumos voltam több mint 5000 pontal és nekem egy meghívó csak 50 pontba került.

Itt valami nagy kamu hazugság lapul , szerintem még a staffot is kidobták és mások vezetik az oldalt.
    Anno volt ilyen bigtorrentnél is amikor az egyik admin gépét törték fel , ha emlékszik még valaki.

Mindenesetre megköszönném ha valaki lenne oly rendes és meghívna.

20. bear447766 /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Megtámadták és el is foglalták volna az oldalt ?
    Szerintem ez egyre valószínűbb.
    Szépen lassan kiborul a bili és kiderül , hogy mi a helyzet és lebuknak.
    Ez a hirtelen jelszó változtatás meg az , hogy titkolóznak ez ügyben engem és a többi gyanakvót igazolja.
    Jó lenne már színt vallaniuk.

Kecsi volt oly rendes és nyomozott valamint kérdezősködött a nevem után és 1 órája írta PÜ-ben , hogy valaki ma már 2-szer is használta az accountomat, pedig én senkinek sem adtam meg , nem is lett volna értelme amikor prémiumos voltam több mint 5000 pontal és nekem egy meghívó csak 50 pontba került.

Itt valami nagy kamu hazugság lapul , szerintem még a staffot is kidobták és mások vezetik az oldalt.
    Anno volt ilyen bigtorrentnél is amikor az egyik admin gépét törték fel , ha emlékszik még valaki.