Magyar torrent oldalak Ncore

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 2010. január 10..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. laci9 /

Kapott lájkok:
    93
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Nem változtattam ,simán megy minden.

2. Vendég /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    "Persze , hogy aztán megszívass , vagy bejelenthess , hogy meghívót osztogatok hülye azért nem vagyok , de paranolyás igen. xD
    Egy valag embert törölnek most, így inkább meghagyom most az inkognitómat, de azért remélem nincs harag.
    Bár egy kicsit azért álszent ez az oldal és a többi ilyen mert mind tudjuk , hogy az emberek 90%-a akkor sem adna meghívót ha a fél kezét levágnák xD , ez talán még érthető is , de azért nem kellene a sóvárgók előtt húzni a mézes madzagot szerintem."

Érdekes. A barátunkat még a tények sem tántoríthatják el a téveszméitől. XD De amíg nem tudott belépni osztogatta szépen a nevét. Bárkinek, aki csak elkérte XD

1. Senki nem lett az nc-ről törölve.

2.Az itteni emberek nagyon is adakozóak.

Ez a két téma igazol is:

Megbízható tagok: http://torrent-empire.me/index.php?forums/megbízható-tagok.20/

Elkelt meghívók és accountok: http://torrent-empire.me/index.php?forums/elkelt-meghívók-és-accountok.374/

És bizony az embereknek csupán az egy százaléka köszöni meg amit kapott, vagy írja ki azt amit adott. :tef293:

Nem tudom hol van leírva, hogy itt minden idiótát meghívunk. XD Aki aktív és letesz valamit az asztalra az bárhová bejuthat. De aki csak azért jön, hogy kihasználjon, élősködjön rajtunk az hoppon marad.

Továbbá senkit se érdekel a prémiumos tagságod XD Senki sem akar ezért a barátod lenni. XD Elárulom neked, én nem támogatom anyagiakkal az oldalt, még is azt hívok meg akit csak akarok. XD

Összegzés:

Azért vagyunk smucigok, meg álszentek, mert nem hívtunk megy olyan egyént, aki egy hete sem regelt, és ráadásul már rendelkezett aktív fiókkal a kérdéses oldalra. l.ol.l.ol.l.ol.

3. getkidi / Guest

Tökéletesen egyetértek Dark-kal.
    Nem csodálkoznák ha kiderülne, hogy ez az ember vadász. l.ol.l.ol.

4. kecsi /

Kapott lájkok:
    529
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Volt már ilyen példa, de az is az nCore-hoz köthető.
    1 500,- Ft-os SMS-esért efféle hamis oldalra vitt a regisztráció.
    Vajon miért mindig az nCore az áldozat?

5. Vendég /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    No tegyük tisztába a dolgokat, mert sok itt a kavarás meg az elmeroggyant hozzászólás.

Senki nem lett törölve az nc-ről! Aki nem tud belépni, kérjen új jelszót.

Ha ez valamiért nem sikerül, három opció közül választhatsz:

1. Írsz neki pm-et: http://torrent-empire.me/index.php?members/ncore.24359/

2. Írsz neki pm-et: https://www.facebook.com/ncoreofficial?fref=ts

3. Írsz ide egy üzentet: webmaster@ncore.cc

Akinek van fiókja, csak nem tud belépni, ne akarjon újra regelni mert tiltva lesz.

A szokottnál is jobban faggassátok ki az igénylőket. És aki azért kéreget, mert nem bír belépni, NE HÍVJÁTOK MEG, irányítsátok ide.

6. macseklany / Tulajdonos Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    4,637
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Kicsit körül kéne nézned itt a fórumon és látnád hogy 'vittek emberek meghívót. De elmondom neked anno én is meghívóért jöttem s kaptam is.

7. zörgőfürge /

Kapott lájkok:
    684
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Na tessék,pedig egész normálisnak nézett ki,mármint a hsz-ieiből ezt gondoltam.Itt az újabb példa,hogy hamar ki tud bújni a szeg abból a bizonyos zsákból.
    Azt mit keresel még itt?Megkaptad amit akartál.:tef344:

8. zonee / Guest

Az okot az index.hu-nak végül elmondták az oldal üzemeltetői. Nem betörés, vagy adatbázis lopás történt, hanem valakik “egy hibát kihasználva több felhasználót egy kamu oldalra irányítottak át”.

forrás

Utoljára szerkesztve: 2015. augusztus 26.
  9. Vendég /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Az emberek nem tudják sokáig megjátszani magukat. Ezért fontos, hogy ne hívjatok meg egyből minden hülyét. Legyen aktív, érje el minimum a tag rangot.

Mint kiderült, az illető ha megkapta volna a meghívót egyből le is lépett volna. Nem mintha ha hiányozna, de ne hagyjátok magatokat kihasználni. Az életben mindenért meg kell dolgozni. Itt aktívnak kell lenni. Ez nem egy piac, és nem is a szeretetszolgálat.

10. kecsi /

Kapott lájkok:
    529
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Napok óta követem figyelemmel bear447766 nCore dolgait.
    Dark Angel véleménye:
    - jól összefoglalt
    - kritikus / sőt kemény
    - valójában minden dolgok fölött látóként tömören összefoglalja a témában idáig elhangzottakat
    Arra gondolok, mi lett volna, ha velem esik meg ugyanez a dolog?
    * én is minden lehetséges eszközt felhasználtam volna saját érdekemben
    * lehet, hogy a döbbenet- és kétségbeesés rossz hangulatában nem a megfelelő szavakkal fordultam volna eme közösséghez
    Katolikus lét alapja ezen mondás:
    "- Ne ítél, hogy ne ítéltessél!"
    A bajbajutott embereknek segítek.
    Amennyiben a helyzet időközben módosul: sem fogom megváltoztatni segítő szándékom.
    Nos bear447766 jelenleg okozott némi kavalkádot - amely hál' Istennek rendeződött.
    Örülök neki, sőt ebből az esetből is tanultam.

11. macseklany / Tulajdonos Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    4,637
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Tudod hogy van ez más oldalra is kellett:tef344: :tef161: :tef318: Oh és oda is kaptam, ezt a véletlent.

12. csacser /

Kapott lájkok:
    325
    Beküldött adatlapok:
    0
    Talán azért kedves Kecsi, met még mindég a legnagyobb torrent oldal hazánkban az nc.

13. Pyki / Antiszociális

Kapott lájkok:
    345
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Undorítónak tartom más oldalak feltörését,akkora patkány az ilyen,ha ennyire unatkozik valaki menyen az erdőbe sétálni,és őleljen meg egy medvét.

14. kecsi /

Kapott lájkok:
    529
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Az nCore valójában az egyik legnagyobb hazai torrent-oldal. Van még viszont rajta kívül néhány másik, közel azonos felhasználói táborral.

15. bear447766 /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Dark Angel:
    Tegyünk már tisztába pár olyan dolgot amit mindenki tud csak éppen az egymásnak való "seggnyalástól" nem láttok be.

Mit vársz , hogy idejöjjek , nagy fullos aktív tag legyek itt , ti meg talán majd ha már jó sok segget nyaltam itt akkor talán bejuttatok ?
    Talán majd nemtudni mikor !? Ha egyáltalán kapok !
    Hát akar a faszom egy ilyen csicska fórumra járni.
    Az emberek akik ide tévednek azért jönnek ide, hogy a jelenlévőktől
    (azonnal kapjanak egy meghívót, és igen azonnal ezt hívják segítségnek)
    Aki meghívót szeretne annak most kell azonnal vagy max 1-2 napon belül és nem talán majd valamikor HA egyáltalán kap.

Te meg azt várod , hogy ide regisztrálva kitudja meddig jópofáskodva a talánért fórumozgassanak itt neked az emberek ?
    Eszednél vagy ?
    Nem azért jönnek ide az emberek, hogy ezen az amatőr szaros fórumon szórakozzanak , nem akarnak ide járni , belépő kell nekik és nem ez az amatőr fórum ami úgy megfogja a böngészőt, mint a szar

Nem fogok itt neked csicskázni meg haverkodni egy meghívóért.
    Növesszél már agyat.

Én már a war.. fénykora előtt több ezres IPB illetve utána vBulettin fórumokat vezettem.
    nem ilyen amatőr fórumokat mint ez.

Jelenleg aktív felhasználók:
    Összesen: 46 (felhasználók: 11, vendégek: 27, robotok: 8)

Ennyi ?
    Ez még a domain név árát sem éri meg már ne is haragudj meg.

Tehát leírom neked, nektek a tényállást.
    Jönnek az emberek (emberek ? mit beszélek , szálingózik 1-1 néha), regisztrálnak ide azért mert azt gondolják , hogy itt jószívű emberek vannak akiktől egyből kapnak meghívót.
    Miért azonnal ?
    Mert:
    1-- most kell nekik, mert rohadtul most akarnak tagságot és nem a jövőben valamikor.
    2-- Mert azt hiszik, hogy itt adakozó emberek vannak akiktől kapnak.
    Idegeneknek miért ne lehetne meghívót adni ?
    Még ha idióta is , mi van akkor ? Majd kitiltják !
    Oszt nagy kaland , mit leszarom én ha hülye és kidobják, te nem fogod magad megütni azért mert egy meghívottat kitette valamelyik modi , 5 perc és a kutyát sem érdekli a sztori.
    Napi szinten dobnak ki embereket.

Rólam:
    1 - -100x leírtam , hogy amikor kértem meghívót akkor még nem tudtam , hogy ez a helyzet tehát abban a hitben éltem , hogy valamiért megszűnt a tagságom
    2 -- tuti , hogy százaknak van dupla tagságuk és ha odafigyelnek akkor sosem buknak le
    (bár én ennek sosem voltam híve mert minek a kettő azzal 2szer annyi a munka is)
    és tuti, hogy most egy valag még aktív tag újrahívatta magát és sosem fognak lebukni mert a másik accountjukat nem használják mivel nem is tudják.
    3 -- Marhára nem voltam beijedve , mert 2 munkatársam is tag ott , maximum váltottam volna valamelyiküknek egy egyhavi prémiumot ami (1016 Ft) és akkor 5 percen belül meghívtak volna, nagy cucc , de napok óta megy a titkolózás ncore részéről így én sem tudtam, hogy mi a pálya.

Maradjunk annyiban , hogy töröld a tagságomat eme csodálatos fórumról

16. macseklany / Tulajdonos Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    4,637
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Azért ez tudod durva bear447766 nem kellett volna.

17. t.j /

Kapott lájkok:
    755
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lakhely :
    Szeged
    Ennek tükrében nem értem, hogy mit szeretnél, ugyanis akkor fölösleges volt regisztrálnod és kérned meghívót. Esetleg az itt lévők fikázása a célod?

18. roberto83 /

Kapott lájkok:
    189
    Beküldött adatlapok:
    0
    bear447766

te olyan sötét vagy hogy emlékedre gyújtottam egy szál gyertyát -,-m,na meg ittam egy jó hideg sört, amúgy ha tudsz még szenzációsan nagy marhaságokat írni kérlek ne tartsd magadban, mert rendkívül jól szórakozok rajta -..

19. roberto83 /

Kapott lájkok:
    189
    Beküldött adatlapok:
    0
    " egy hibát kihasználva "

már a télen is fel volt törve az egyik nCORE moderátor fiókja csak hát erről nem kell tudni mindenkinek és már akkor is kellett jelszót cserélni pár usernek csak nem ilyen soknak mint most, viszont valószínű még így is maradt rés, de bizony itt feltörésről van szó, persze lehet a szőnyeg alá söpörni mint az eddigieket is, illetve azért nincs főoldali hír erről az incidensről, mert állítólag az nCORE userek nem értenék meg a staff szerint :tef293: lefordítva magyarra teljesen hülyének nézik saját usereiket akik szerintük még az írott szöveget sem tudják értelmezni. xD

• Like Like x 2
  20. Vendég /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Nehéz ezek után megszólalnom, mert nem tudom, nevessek, vagy trágárkodjak hahahahahahahahahaha

Kedves bear447766!

Igazából csak az időt sajnálom, amit arra pazaroltam, hogy értelmet verjek a sötét kobakodba. Egyedül a szüleid és a tanáraid érthetik meg, min megyek most keresztül.

De gyorsba reagálnék pár dologra, kezdjük az elején.

Rózsaszín a te színed (lesz) így avval emelném ki a soraidat. XD

"Mit vársz , hogy idejöjjek , nagy fullos aktív tag legyek itt , ti meg talán majd ha már jó sok segget nyaltam itt akkor talán bejuttatok"

Én a magadfajtától nem várok semmit, mert amilyen egy primitív senkiházi vagy, egyedül még a saját farkadat se találod meg. Így sokra nem megyek veled. Tudod a csicskuláshoz, meg a seggnyaláshoz is kell egy bizonyos szint, te sajnos nem mennél át a vizsgán. De ne csüggedj, jövőre újra próbálkozhatsz.

Annyi eszed nem volt, hogy új jelszót kérjél az nc-re, inkább ide jöttél rinyálni, mint egy fürdős kurva. Ezek után te magyarázol? hahahahahahahahahaha

"Az emberek akik ide tévednek azért jönnek ide, hogy a jelenlévőktől
    (azonnal kapjanak egy meghívót, és igen azonnal ezt hívják segítségnek)"

Attól, hogy te kéregetésből élsz, és a primitív agyad erre van ráállva, ne gondold, hogy más is csak koldulni jön. Nem sorolom az okok százait, amiért érdemes itt lenni. Legyen elég annyi, hogy a magad kicsi sötét világán nem látsz túl. Tehát hiába is írnék bármit. XD

"Te meg azt várod , hogy ide regisztrálva kitudja meddig jópofáskodva a talánért fórumozgassanak itt neked az emberek ?
    Eszednél vagy ?
    Nem azért jönnek ide az emberek, hogy ezen az amatőr szaros fórumon szórakozzanak , nem akarnak ide járni , belépő kell nekik és nem ez az amatőr fórum ami úgy megfogja a böngészőt, mint a szar

Nem fogok itt neked csicskázni meg haverkodni egy meghívóért.
    Növesszél már agyat.

Én már a war.. fénykora előtt több ezres IPB illetve utána vBulettin fórumokat vezettem.
    nem ilyen amatőr fórumokat mint ez."

Akinek van esze, az tudja, hogy szerezzen meghívót. Bármilyen meglepő számodra, a csicskuláson, a seggnyaláson, és a kéregetésen kívül vannak egyéb lehetőségek is. XD Nagyon ingerszegény környezetben élhetsz, ha csak ezek a lehetőségek jöhetnek nálad számításba. Egy ember, aki tisztába van a saját lehetőségeivel és a korlátaival. Ez igen XD

Ha az emberek nem szórakozni jönnének, hanem élősködni, ahogy te, akkor nem ott tartanánk ahol. Ennek a fórumnak van neve, és nem több ezren látogatják mint a te képzelt szarodat, hanem több tízezren. Annyi eszed nincs, hogy olyan számot kamuzz, amin meghökkenhetünk. 1000? Ez neked a sok definíciója? Vagy ennyi a segély havonta?

Ha te valóban vezettél volna fórumot, nem háborodnál fel alapvető dolgokon. Továbbá képes volnál használni egy szaros jelszó-emlékeztetőt. Tudod mit vezettél te? Azt a kis távirányítós terepjárót. XD De azt sem te vetted, hanem apuci és anyuci.
    Az aktív tagság elég jelentős részének meg van már mindene, még is ide járnak erre a szaros fórumra. Na ezt add össze. De vigyázz, túl ne terheld a rendszered, elég gyengécske.

"Jelenleg aktív felhasználók:
    Összesen: 46 (felhasználók: 11, vendégek: 27, robotok: 8)

Ennyi ?
    Ez még a domain név árát sem éri meg már ne is haragudj meg."

Ennyi?
    Bemásold az aktuális jelenlévő listát értékbecslés gyanánt? hahahahahahahaha

Ez most komoly?

De gratulálok, hogy egyáltalán megtaláltad. Felmerül a kérdés ki volt aki segített? De ne félj, a kutyámra se haragszok meg, ha véletlen megkapja a kezem. Te pedig még nála is hülyébb vagy. Ha megdöglik, beveszlek a helyére. xd

Szerencsére nem annyit ér a fórum, mint amennyire felbecsülted. Te viszont pontosan annyit érsz, amennyire én becsüllek.

Kis érdekesség:

Témák:62,779
    Felhasználók: 27,548

Nem a kéregető semmirekellőknek köszönhető, hogy ez az oldal ekkorára duzzadt. Hazánkban a legjobb a témában. Aki ezt nem ismeri el, vagy nem látja be csak az inkompetenciájáról tesz tanúbizonyságot.

"
    Idegeneknek miért ne lehetne meghívót adni ?
    Még ha idióta is , mi van akkor ? Majd kitiltják !
    Oszt nagy kaland , mit leszarom én ha hülye és kidobják, te nem fogod magad megütni azért mert egy meghívottat kitette valamelyik modi , 5 perc és a kutyát sem érdekli a sztori.
    Napi szinten dobnak ki embereket."

Ebből ismét látszik, hogy mennyire inkompetens vagy a témában. Erre csak azt tudom mondani, hogy a meghívó felelősséggel tartozik a meghívótájért. Elmagyaráznám neked, de fejbe kéne magam lőni hozzá, kb akkor lennénk egy szinten.

Most én kérdezek a te "gondolatmenetedet" követve.

Milyen ember az, akit még egy csicska szar oldalon se méltatnak sokra?
    Milyen ember az, aki ennyi hülye seggnyaló között se bír érvényesülni?

Az meg, hogy honnan és mikor leszel törölve én fogom eldönteni. Ahogy azt is, hogy készítsek e egy kis montázst az nc-ről alkotott megjegyzéseidből, megfűszerezve a neveddel, ami ha jól tudom Jolie82 .XD

Vicces, hogy azt gondold, hogy csak innen fogsz repülni. XD

Utoljára szerkesztve moderátor által: 2015. augusztus 27.