Magyar torrent oldalak Ncore

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 2010. január 10..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. zonee / Guest

a feltörés az olyan mint mostani bitgamer esete
    ha feltörnek egy oldalt akkor az összes adatot megszerzik

Utoljára szerkesztve: 2015. augusztus 27.
  2. Her /

Kapott lájkok:
    14
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Az emberek 90%-a nem a felhasználói tábort nézi hanem azt hogy az Ncore 4* annyi torrentel rendelkezik mint bármely más oldal.
    És azt hogy ezért fizetnének is.

Egy oldalt le lehet másolni, megszólalásig hasonlóvá, sőt ugyan azzá is tenni. Egy dolgot nem lehet elrejteni, ez pedig a webcím. Ha ezt megnézik akkor az rögtön lebuktatja az ilyen oldalakat.

És akkor ez esetben az eltérítés azt jelenti hogy a felhasználó más oldalon pötyögte be a felhasználó nevét és jelszavát, amit az oldal mentett, és persze kiírta hogy nem jó, ekkor újra beírta ugyan az lett, tuti jó, és már léptek is be vele a valódi oldalon.

Aminek értelme nincs. Meghívót küldhetnek ki, amit gondolom az ncore csapat visszavont, az email változtatása 1-ét, ezen idő alatt azokat is visszavonták. És gondolom a letöltött torrenteket is blokkolták.

Szóval ezzel semmi maradandót nem tudtak alkotni az elkövetők.

3. zonee / Guest

Kecsi az ncore-hoz hasonló oldal melyik?
    az ncore-nál nincs nagyobb és a többi oldal nagyon le van maradva létszámban

4. Anime /

Kapott lájkok:
    321
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Ki volt ez a nemnormális anyaszomorítóhaha
    Kedves bear447766 viszlát!!!

5. getkidi / Guest

Jolie82!

Valóban h*lye ott nCoreon is. Add be a jelentést! Felhasználhatod azokat is amiket PMben írt le nekem a tag.

6. zörgőfürge /

Kapott lájkok:
    684
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Nehéz lehet nap,mint nap együtt lennie saját magával.hahaVajon sehol nem köszön ahova beteszi a lábát?Mert itt sem tette meg,azt még elvárta volna,hogy rögtön díszcsomagban küldjön neki egy meghívót.
    Látod,ha adtál volna magadnak némi időt,talán magadtól is rájöttél volna,hogy enélkül is kaphat bárki meghívót,aki aktív.A seggnyalás itt nem menő,de szemlátomást te ismered ezt a dolgot,mert sokat emlegeted.Biztos így kerültél be egy-két helyre és neked ezt maga a természet.
    Bizony az aktivitás itt nagy előny lehetett volna,ha nem rontasz ajtóstól a házba:tef161: És nem flegmán írni hülyeségeket a fórumról is többek közt.A seggnyalást már említettem.
    Ez a kérésed teljesült is.És nem is kellett sokat várni rá!haha
    Azok bizony rossz helyen kopogtatnak,mert mi meghagyjuk a meghívóink azoknak a tagjainknak,akik az aktivitásukkal kiérdemelték.
    Akkor meg mi a francnak jöttél ide meghívót kunyerálni,ha olyan hamar vissza tudsz kerülni?De a jelszó emlékeztető kérése nem jut eszedbe?És még te vezettél állítólag több ezres IPB illetve utána vBulettin fórumokat?Én meg Magyarország leggazdagabb embere vagyok,csak elfelejtettem beírni a bemutatkozásomba.mert én legalább írtam nem úgy mint te.
    Részemről ennyi.:tef161:

7. roberto83 /

Kapott lájkok:
    189
    Beküldött adatlapok:
    0
    nem feltétlenül van így

8. getkidi / Guest

Már hiába írsz neki, mert rózsaszín lett. :tef161:

Anno én is elmondom hogy bithumen meghívóértjöttem ide, de nem a reg napján kértem, hanem először hozzászólásokat gyűjtöttem és próbáltam aktív lenni. Mert tudom, hogy a meghívás titka az aktívság.

• Like Like x 2
  9. zörgőfürge /

Kapott lájkok:
    684
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    És?Azt hiszed attól még nem fogja ezeket elolvasni?

10. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Szervusz!
    Hasonló?Mivel az nCore torrentoldal,az összes torrentoldal hasonló hozzá. :tef161:
    De komolyan,Lehet,hogy létszámilag a legnagyobb,de már mégsem olyan népszerű,mint mondjuk 2 éve volt!
    Éppen most kerestem egy filmre(trilógiára),és nem ott,hanem egy másik oldalon találtam rá! :tef344:
    Szóval lehet dicsérni az oldalt,de számomra a Bithorlo,vagy mondjuk a Majomparádé már veri!(Személyes vélemény,de ahogy tapasztalom,nem vagyok egyedül a véleményemmel.)

A szavazásra a válaszom:nekem nem változtatták meg a jelszavamat!

11. Vendég /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Én megértem a vezetőséget. Itt van ez a bear447766 gyerek. Kétszáz ember van a barátlistáján. Ha csak a fele olyan nyomorék mint ő, már érthető ha általánosítanak. hahahahahahahahahaha

Viccet félretéve nagyon sok a hülye. És a staff tagok naponta szembesülnek evvel. Van egy mondat, amit az informatikusok gyakran használnak egymás között.

Így hangzik: "Találkoztam én már felhasználóval." l.ol.l.ol.l.ol.

De nem szabad elfelejteni, hogy nem mindenki idióta. És a többség nem adott okot arra, hogy általánosítsák. Az a staff tag, aki nem bír normálisan válaszolni az usereknek, az álljon félre. Mert az vagy kiégett, vagy lövése sincs arról mi a dolga, mi az oldal érdeke. Persze van az a szituáció, amikor már nem köteles tűrni az ember. De a helyzetek többsége kulturáltan is megoldható.

Itt ismét megemlíteném a kedves medvét, mert ő lenne a mélyen tisztelt kivétel. hahahahahahahaha

Nincs olyan oldal, amit ne lehetne feltörni. De ha már meg van a baj, a minimum, hogy tájékoztatjuk az embereket. A nép, úgy is találgatni fog, keverni, kavarni, nem jobb már előre közölni a tényeket?

Ez és ez történt, ezért lecseréltük pár ember jelszavát.

De nem, egyszerűbb az index-nek nyilatkozni. De nekik se azért, hogy tájékoztassák az embereket, csak tudják jól azok mindenképpen írnak valamit. Ha nem kapnak infót, találgatnak, írják a hülyeséget. Pont mint tájékozatlan userek.

Utoljára szerkesztve moderátor által: 2015. augusztus 27.
  12. Vendég /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Azt írja nekem növesszek agyat. :tef161: DE ha jól emlékszem mind a ketten ugyan abban a cipőben jártunk.

Egyikünk se tudott belépni az nc-re. Mind a kettőnknek előzetes tájékoztatás nélkül lecserélték a jelszavát.

Mit csináltam én?

Kértem új jelszót és beléptem. Na bumm hahahahahahahaha

Majd utánanéztem mi lehetett ennek az oka, majd tájékoztattam róla az embereket.

És mit csinált ez a félkegyelmű?

Azt hitte törölték. Hiszen az ő logikája szerint természetes, hogy ok nélkül törölnek embereket. Szerinte naponta megesik. :tef161:

Aztán Egyből ide jött szidni az oldalt, de közben meghívót is kért rá. Még az utána se fogta fel a dolgokat, hogy háromszor leírtam neki. hahahahahahahahahaha

Szóval mindenki döntse el melyik reakció az értelmesebb. XD

Utoljára szerkesztve moderátor által: 2015. augusztus 27.
  13. Her /

Kapott lájkok:
    14
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Szerintem ha az ember a hasára csapna és felírna egy papírra 10 filmcímet még mindig az ncore-n találná meg a legtöbbet.

Mondjuk Én átálltam a sorozatokra így pl csak az Ncore jöhet szóba. Főleg ha éppen megtetszik egy sorozat és visszamenőleg is keresem a részeit.

14. csacser /

Kapott lájkok:
    325
    Beküldött adatlapok:
    0
    Kecsi az nc több mint 650 000 taggal rendelkezik, mondjál már még egy magyar oldalt ahol akár csak a fele megvan.

15. Pyki / Antiszociális

Kapott lájkok:
    345
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Az biztos hogy tényleg sok a hülye,és nem csak kis hazánkban,de viszont találtam egy kis ínyencséget,gondolom ide irányították át a felhasználókat. http://www.ncore.link/login-ncaj.php

16. kecsi /

Kapott lájkok:
    529
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Majomparádé:
    Regisztrált felhasználók
    36 238
    nCore:
    Felhasználók száma:
    650 427
    Nagyjából a 2-3 ACC-om is van, meg anyuka, apuka, öcsike és STB. megoldásokkal az nCore több személyt tudhat magának.
    Talán a valós létszám egyetlen egy torrent-site-nál sem haladja meg a 30 ezer felhasználót.
    Magyarország lélekszáma 9 893 899 fő.
    Eszerint településemen minden 20. ember nCore -tag.
    Kötve hiszem ezt a számot! Jó, ha 20-an vagyunk!

17. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Szervusz!
    Csak én ismerek 5 embert(ismerőst),akik Angliában élnek és onnan vannak felregisztrálva!
    Vagyis a számolásodban így nézve van egy kis hiba.Szerintem nagyon sokan vannak külhonból felregisztrálva!
    De azt én is elismerem,hogy sokaknak lehet több fiókjuk az oldalon!

18. Her /

Kapott lájkok:
    14
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Nem is értem hogy itt miért a felhasználói létszám határozza meg egy oldal nagyságát.
    Egy oldal nagyságát mindig is a peerek határozzák meg.

És az ncore ez alapján 7*-esen veri a makit. 8* annyi torrent van rajta. És ha csak 1 seeder is van pár óra alatt akkor is lent van a torrent. Makin ez akár napokat is jelenthet.

19. kecsi /

Kapott lájkok:
    529
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Akár revizionálhatnám is a nézeteimet:
    nCore / Majomparádé 10*-es regisztrált felhasználói szám különbség van.
    Legyen, ha valamit a kóról töltök, max 1-2 óra és lent van.
    Majomparádéról: olyankor vagyok dühös, ha d.u. kezdem a letöltést / amennyiben már d.e. rég kész lett volna.
    Emiatt nem áll azon feltevés: az nCore-ról minden azonnal letöltődik, míg a Majomparádé 1 nap.
    Igaz, volt arra példa: 2 nap / 8,5TB 1 seederrel.
    Tisztában vagyok azzal, hogy az nCore nagyon jó.
    Objektív akkor lenne a teszt, ha WIN10-et töltenél le egyikről - másikról.
    Megtettem.
    A kór nyert nagyjából 2 órát 20-30 sederes megosztása miatt.
    Majomparádé dolgozott ugyan, de az eredeti feltöltő híján másodlagos szálakon osztódott vissza. Ha az origin. torrent-tulaj aktív: szerintem nagyjából fej-fej az eredmény!

20. Her /

Kapott lájkok:
    14
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    De nem igen lehet így rangsorolni egy torrentoldalt. Tényleg lehet ez jó téma lenne...

Azért az emberek 50%-a nem csak az új dolgokat keresi. És akkor már csak az Ncore jön szóba.

"Ha az origin. torrent-tulaj aktív: szerintem nagyjából fej-fej az eredmény!"

Oké, akkor egy gyors kérdés. Mikor hova került fel az említett win10. Mert akkor a fej fej mellethez add hozzá azt ahol előbb megjelent.
    Ha az ncore esetében 1 órája fent van akkor nekem előbb meglesz mind bármelyik makis tagnak, hisz ők 1 órás hátrányból indulnak. :tef161: