Magyar torrent oldalak Ncore

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 2010. január 10..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. faust10 /

Kapott lájkok:
    11
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Igy az idő előrehaladtával én is kezdek megyőződni róla hogy nem lesz rossz az új rendszer.
    Direkt vigyeltem hogy 48 óra múltával tényleg vált e a renszer és törlödik e a seed kötelezetség.
    És tényleg ez igy betartható!
    A helyezés engem se érdekel különösebben. :tef293:

2. Drakula /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    És mit zavar téged, hogyha a 236791-ik vagy addig mig nincs warn a neved mellett? Eddig is max 3 kis pontocskát lehetett kisajtolni belölük egy nap, hova most ez a nagy sietség?

3. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0

Mindenkinek más az igénye , valaki szeret az elsők közt lenni ezzel a rendszerrel a kisebb nettsebességgel rendelkezőknek is lehetőségük van előrébb haladni , pl több pontot kapsz ez még mindig jobb lehetőség mint a támogatáséért kapnál pontot , de nem részletezem .

4. Triad12 / Guest

Nc

Ha nem látnám nem zavarna!de látóm!és ha már kb:192000-fböl a 236791-ig vagyok, akkor naná hogy zavar(vicc)de az hogy ki hányadik helyen van szerintem ezt nem kellene kiírni.

5. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Engem érdekel hányadik vagyok és küzdők is a jobb helyért , igaz most az otthoni gépem kieset és csúszok vissza napi 5-8 helyezést de a lényeg érdekel eddig is érdekelt , van aki csak letölt ami nem baj mert ez az elsődleges cél és van olyan akinek mindegy mi csak le és vissza minél többet az is kell , hasznos mindenki főleg ha betartja a seed kötelezettséget .

6. Drakula /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    :tef293: Na ez az, mindenkinek más az igénye. Én a letöltést favorizálom, feltöltésre ott vannak a nagy netesek és a szerveresek. 8)
    Jó az ncore rendszere, bár többen átvennék... :tef318:

7. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Valami van benne, mert

Valami van benne, mert napközben elő-előkerül egy-egy pont még...nekem a szivás hogy amikor 26 hetes lettem, aznap változtattak, igy hiányzik 32 Gigám..a 250-hez igaz pontom sincs még elég... jobb szeretem azokat a helyeket, ahol fix,.időpont van..viszont utálom hogy rosszul számol az oldal, és képernyőfotóval tudom csak az igazamat érvényesiteni..most a microbit számol összevissza, természetesen a hátrányomra..

8. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    nem számolja a letöltést,

nem számolja a letöltést, illetve forgalomként csak a feltöltést...aktivitás-ban látod fent hogy mit kell seedelned..azt nem tudom a pont 100 MB-ért után, vagy hogy mondjam jár-e..tehát belépésért egy..és 100 után mégegy..

9. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    aktivitás

ez igen! kipróbáltam egyhete aktívabban figyelmesebben vezetem oldalam. pozíciom sokat javult. szerintem érdemes figyelni mert reggel annyi jutalom bónuszpontot kaptam mint máskor egy hét alatt . PRÍMA !!!! gyerekek ez igy igen remek. :tef161:

10. faust10 /

Kapott lájkok:
    11
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Jó lesz ez majd kialakul.
    Adják csak a sok pontot minden nap. :tef161:

11. Nightwish /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    jo nektek...

12. Nightwish /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    én annak is ....

én annak is örvendenék h bejutnák,nem h a pontokon vagy a helyezésen veszekedjek,gyerekes viselkedés.Nem a pontok vagy a helyezés a lényege a torrentezésnek hanem a seedelés

13. faust10 /

Kapott lájkok:
    11
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Mi csak biztatjuk egymást a nagyobb eredmények elérésére.
    Kitartás elöbb utobb neked is sikerülni fog a bejutás.
    Hidd el nekünk se ez volt az első oldalunk, s sokat vártunk a bejutásra. :tef161:

14. faust10 /

Kapott lájkok:
    11
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Mégegyszer mi nem veszekszünk a pontokon és a helyezésünkön.
    Mi jelezzük hogy tetszik ez az újfajta elszámolási tecknika amit bevezettek.
    Hogy gyerekessek vagyunk sipibával köszönjük jó ezt még hallani ilyen korban.
    Számunkra ez kitüntetés. :tef161:

15. Triad12 / Guest

Nc

Tök jó,1hétre való pontot nem értem el, de visszacsúsztam ez is valami,nekem jó a napi 2pont is.

16. faust10 /

Kapott lájkok:
    11
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Mindegy hanyadik vagy a lényeg működjön az oldal sokáig. :tef161:

17. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    figyu lehet köszönni csókolom és utána támadni 60 évesen már gyerekeskedhetek de tisztelettel hogy a barátaimmal miről beszélek én dolgom. meghívót lehet keríteni csak figyelni annyit meg szerintem mi is tudunk mint TE

18. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Ki a gyerekes....

Üdv . Én nem látom hol van itt veszekedés , hogy miről csevegünk az a mi dolgunk ha nem tetszik nem gond de ne minősíts , ja és még valami az ilyen hozzáállással nem is fogsz bejutni .:tef293:

19. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Ahogyan láttam

Ahogyan láttam a fórumban lehet hogy a pontokat majd másra is be lehet váltani nem csak kérésre vagy meghívóra , addig is spájzolunk . :tef293:

20. bazsko74 /

Kapott lájkok:
    129
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Hentes
    Lakhely :
    Judenau
    Én nemértem miről beszélsz azt igen hogy beszeretnél jutni de vitának nyomát se találom.Az Ncoren azért van a pontrendszer hogy több motivácio legyen vagy hamár bejuc egy jo barátnak meghivoval kedveskedni és azt a hivot megszerezni jo dolog.Ez az oldal meg amenyire én látom pont eről szol hogy egymástol szerzett infokbolol még jobban tugyuk rendezgetni az oldalakon a dolgaink.Amugy igazad van legfonzosabb a seedelés de az egész beszélgetés ezen alapult nem seedelsz nincs pont.Ezért nemértem hogy miről beszélsz.