Magyar torrent oldalak Ncore

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 2010. január 10..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    írtam nekik azt válaszolták nem kell meg ijedni a tori vissza töltését figyeljem a tori kliensbe arány eléri 1.0 törölhetem nyugodtan. nekem is volt a tori az írta visszatöltöttem az aktivitás meg 0.8 at . irtam nekik ők ezt válaszolták :tef293:

2. faust10 /

Kapott lájkok:
    11
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Nálam hála isten ilyen nem volt.
    Letelt a 48-óra aztán vált hogy rendben minden.
    Probáld futatni folyamatossan két napig, hátha akkor rendben megy majd. :tef161:

3. rezolee / Guest

Nem űködik az nCore regisztrációm

Következő a problémám. tegnap még 5 hely volt az ncore-n a 240 forintos sms regisztrációkkal. regisztráltam de nem 240 forintba került hanem 2000-be. A lényeg nem is ez, hanem az hogy regisztráció után beengedett az oldal megjelent a nevem, (xy tag) titulussal de sem letölteni, sem feltölteni, egyáltalán semmit sem tudtam csinálni mert mindenre azt a választ kaptam hogy nincs találat. Aztán vártam az aktíváló sms-t az e-mail címemen de nem jött semmi azóta sem, aztán már be sem enged az oldal azt írja nincs ilyen felhasználó és e-mail. De mikor ugyanazzal a kóddal akarok regisztrálni akkor meg azt írja regisztráltak már ezzel az e-maillel azaz az e-mail foglalt amikor be akarok lépni a jelszavammal azt írja hogy e-mail érvénytelen. Kérlek adjatok tanácsot mit csináljak, hogyan tudom elérni a saffokat mert nem tudok minden alkalommal több ezrekért regisztrálni. Ez azért szerintem mégsem járja.

4. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    sajnállak mert beleszaladtál egy átbaltába ilyenkor érdeklődj utánna fizess . az nc n nincs sms reg csak PayPal ami azt jelenti csalók benyelték pénzed :tef10:(

5. rezolee / Guest

Nem űködik az nCore regisztrációm

http://ncore.me/regncore.php akkor ez mi és miért nem tiltják le az nCore tulajdonosok? és ha igaz akkor miért engedett be az nCore oldal első alkalommal?

Mellesleg jelenleg is van sms regisztráció az nCore-n mert a szomszédomnak sikerült. Most is onnan tölt le cuccokat! Akkor ez hogy lehet?

6. Adminisztrátor /

Kapott lájkok:
    14
    Beküldött adatlapok:
    0
    ncore fake regisztráció

Kedves rezolee!

Egy csaló oldal áldozata lettél, sajnos a pénzed sosem fogod viszont látni és meghívód sem valószínű, hogy lesz.

A meghívó küldés jelenleg csak támogatói státusszal rendelkezők számára érhető el.

Ez szerepel az ncore-on. Tehát meghívót akkor szerezhet valaki pénzért, ha az ismerőse felhasználóján keresztül utal az ncore-nak.

Legközelebb jobban nézd meg az oldal vímét, ahova te be szerettél volna kerülni az az ncore.cc .

Azért nem tiltják le, mert a csalóké a domain.

7. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    az ncore.me kamu oldal a rendes ncore.cc

8. Drakula /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Talán a kedves szomszédot kellene kikérdezni, ugyanis paranormális jelenségekkel nem foglalkozik ez a fórum...

9. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    ma reggelre törölték mindenki

ma reggelre törölték mindenki aktivitását nem??? legalábbis az enyémet biiztos...

10. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Még csak tesztüzemmód ez az

Még csak tesztüzemmód ez az aktivitásdi stb...mára törölték is ha minden igaz..majd szólnak ha élesbe megy a dolog..

11. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Csunyán átvertek, most

Csunyán átvertek, most baltáztam le egy pasit facebookon, aki kiirta az üzifalra hogy lehet regisztrálni, ő 150-et irt..marhaság...

12. Kopasz /

Kapott lájkok:
    172
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Nehézgépkezelő
    Lakhely :
    Győr
    Sziasztok én tegnap regisztráltam az nCoréra csak ugy lehet ha pay-pal támogatod akkor ad meghivo jogot vagy tag rangtol ha 100% on a támogatás megnyitja a meghivást pár napra.Nekem a baráti meghivás volt a nyerö,ja és vigyázatok sms-ért soha nem jutszbe csak füzetsz.

13. Triad12 / Guest

Nc

Ha feltöltés csak 0,8 közben meg azt írják hogy Az általad letöltött anyagokat a szabályoknak megfelelően visszaosztottad, a listád ennek köszönhetően üres.akkor ezek szerint törölhetem!

14. Kopasz /

Kapott lájkok:
    172
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Nehézgépkezelő
    Lakhely :
    Győr
    Nc

Szia az oldalon van olyan hogy aktivitás katoljrá a következö oldalon van a seed kötelezett torentek katrá és it figyelmesen nézed ottvan hogy hány orát vagy köteles a torentett seedbe tartani.

15. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Igen törölheted , de egyébkén is még nincs tétje (Az adatok egyelőre tájékoztató jellegűek.) amíg ezt látod addig nem szedik le a fejed ha korábban kilépsz , ez persze nem ajánlat :tef293: .

16. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem csak én más is fent van az oldalon és nincs játék , addig amíg nem jelenik meg a hírekben az ilyen és más hírverések részemről törlésre van ítélve , a szerzőt meg külön is jutalmazom . :tef293:

17. faust10 /

Kapott lájkok:
    11
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Még poénak is rossz.
    Ilyen oldalnak minek kellene ilyen marhaság.
    Nekem egy oldalon sem tetszik a játék menü. :tef161:

18. Drakula /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Ha a jövöben majd valaki megkérdi miért tetszik az ncore, kapásból rávágjuk: Juhé, van játékmenü! :ördög:

19. faust10 /

Kapott lájkok:
    11
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Ja ja az amöba és 21 az verhetetlen. :tef161:

20. Beszerző /

Kapott lájkok:
    7
    Beküldött adatlapok: