Magyar torrent oldalak Ncore

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 2010. január 10..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. qake99 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Bocsi! Ezek szerint figyelmetlen vagyok,pedig már emlékszek...

2. Triad12 / Guest

facebook Ncore (kamu)

Ez nem a valódi Ncore!!csak a pénz lenyúlás egyik formája.
    2012. január 4. 21:24
    Itt az utolsó lehetoség! Már csak két napig tudsz regisztrálni az nCore oldalra!

Szeretnék szólni neked, hogy Magyarország egyik legnagyobb torrent oldala megnyitotta kapuit ismételten. Maximum 1.000 ember regisztrálhat! Az oldal tetején jelezzük az üres helyeket!

nCore regisztráció itt:
    http://ncore.mobi/rcsatlakozas.php

Légy te is Magyarország legnagyobb torrent oldalának a tagja!

http://imageshack.us/photo/my-images/28/ncore.png/

3. Danger /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Nem szabad ide regisztrálni

Ez az oldal egy nagy átverés!
    Ez nem az eredeti nCore oldal.
    Csak felesleges pénzkidobás.

4. bazsko74 /

Kapott lájkok:
    129
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Hentes
    Lakhely :
    Judenau
    Gondolat

Előre bocsátom nem szeretnék megbántani senkit ,és nembiztos hogy amit irok az igaz de kiváncsi lennék mi erről a véleményetek.Ugye arány megszünt hejezések vannak ugylehet legjobban ponzot szerezni.Teszem fel van egy kisnetes feltöltési sebesség mongyuk 200kb de tárhej van bőven leszed vagy 200torit igaz viszaoztani eséj sincs de nembaj lényeg hogy seedbe áll.Evvel a 200torival nyilván a hejzés is elég jó.Ezzel szemben egy jo nettel rendelkező levesz mongyuk 10torit viszaosza a sokszorosát hejezésbe meg ott kullog a kisnetes mögött valahol.Igazságos ez?

5. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Gondolathoz

Igazábol ezt a rendszert még nem nagyon ismerem,azt tudom,hogy nekem 25/5 a netem,7 filmet seedelek és most is a 200000-ik körül vagyok!
    Sajna nem tudom,hogy ez igazságos e,mivel ugye nem tudom,hogy az előttem levők mennyit mennyivel seedelnek vissza!

6. Anubis36 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Gondolat 2.0

Nagyjából értem a problémádat,de még szerintem gyerekcipőben van ez a pontrendszer az NC-n. DE valahogy a seedelt torrentek mérete és sebessége után is van valami szorzó.
    Nálam most 2x olyan a net mint amit te írtál ,32 torit tartok seedben(mértet vegyes:44Gb-től 200Mbig) és így a 20.000.voltam tegnap.
    Ez már napi 5-6pont.Az már nem rossz..:tef293:
    De szerintem elsősorban a halott torikat szerették volna megakadályozni és ezért találták ki ezt a rendszert(szerintem) és ha megnézed bevált: mert szinte mindenre van seed...:tef293:
    Az átlag net Magyarországon szerintem 1-5Mb körül mozog..
    Ismétlem átlag,ha már valakinél 10-20Mb.s fut az már nagyon jó ,de szerintem rika,szóval ha azt nézzük hogy a 230.000felhasználó 70%-nak nincs esélye gyors feltöltésre így nekik csak a több db-s seed marad...Tehát a többséget nézve szerintem igazságos..
    De szerintem azokat is kellene valamilyen módon jutalmazni aki gyorsan,nagyobb sebességgel tölt fel,mondjuk nagyobb szorzót tenni a feltöltési időhöz,és akkor már tuti lenne a rendszer és szerintem teljesen igazságos... :tef344:

7. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    2.0-hoz

Köszönöm a válaszod!Egy picit félreértettél,nekem ez nem probléma(nem vagyok egy törtető alkat). Lényeg:megfeleljen nekem az oldal és,hogy az oldalnak én is megfeleljek!Bizok benne,hogy ez igy lesz! :tef161:

8. bazsko74 /

Kapott lájkok:
    129
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Hentes
    Lakhely :
    Judenau
    Leirom más szemszögböl

Teszem fel kisnetem van mit csinálok?Ha van tárhejem lehuzok anyi torit amenyit csak birok.Viszaosztani igaz semmi esély de seedelek :tef161: Aza lényeg máshol bann t törlést kapsz ha nemosztod visza ittmeg jutalmat :tef161:

9. timcibimci /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    más szemszög

Igen, igazságos. Szerintem, legalábbis az. Ha megnézed, az van kiírva, hogy Aktivitás.
    A te példádban a kisnetes sokkal aktívabb, mint a nagy. Igaz, hogy nem sok adatforgalmat csinál, de állandóan ott van és akar. A nagynetesnek néhány perc aktivitás elég ahhoz, hogy elintézze azt az adatforgalmat, amihez a kicsinek napok kellenek. Miért kell a manusokat a netsebességük alapján megkülönböztetni? Ez elsősorban pénzkérdés, de nem kizárólagosan. Van olyan régió, ahol nem lehet nagyobb netet beszerezni.
    A kisnetes úgysem tud visszaosztani semmit, mert a nagyok elhappolják előle a seedet. Így legalább nem kell rettegnie a kirúgástól pusztán a sebessége miatt.
    Már nagyon megszoktuk, hogy a nagynetes valami felsőbbrendű lény.
    Azt még csak le tudom nyelni, hogy néhány helyen tilos kis ebességgel nagyobb méretű torrentet feltölteni. Itt az sem tilos. Vígan töltögetnek fel DVD-ket 64 kb-tel. Majd akinek kell, megvárja míg felmegy.
    Az 1st-t már nem tudom lenyelni, ahol kasztokra van osztva a népség a sebességük alapján. Színekkel vannak megkülönböztetve az übermensek meg az aljanép. Megértem, de lenyelni nem tudom. A bithumen majdnem dettó.
    Nekem 10/10-es netem van, nincs okom különösebb panaszra, de azért a kicsiket ne nyomjuk el annyira.
    Próbáltatok már aránycentrikus nagy oldalon bentmaradni 256 kb-s nettel?
    Nem is olyan régen még nekem is ez volt a sorsom.
    Neken ez a véleményem róla. Másnak meg biztosan pont az ellenkezője.

10. diablo62 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    Nyugdijas
    Lakhely :
    Tatabánya
    gondolathoz

nekem lassu netem van 15/1Mb.
    a pont rendszer nekem jo.
    naponta letöltök 1-2gb.
    a pontokat megkapom seedelem ahogy illik.
    60-70 torrent mindig van a kliensben.
    az elsö 50000-ben napi heti havi szinten bent vagyok nekem jo.

11. bazsko74 /

Kapott lájkok:
    129
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Hentes
    Lakhely :
    Judenau
    más szemszög

Ezért kezdtem ugy hogy nemakarok senkit megbántani de mostmár kimondom amit gondolok.Tök jo hogy a kisneteseknek nemkell félni a kirugástol és az akarás számit.De a hejezésnél valamit erre kikéne találniuk mert igazábol ezek az emberek nemsokat töltenek visza és hejezésbe ha kicsit okosan csinálják maguk mögé utasitanak ojan embereket akiknek megy visza is rendesen.

12. Drakula /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Gondolat folyt.

Igazságosnak tartom az új seed rendszert, viszont korántsem tökéletesnek. Dehát ha megnézzük az amerikai alkotmányt, még az se tökéletes... 8)

13. timcibimci /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    szemszög

Igazad van, a nagynetesnek megy is vissza rendesen, de az nem az ember érdeme, hanem a technikáé. Az embert kellene pontozni.
    Feltőltőverseny, például. Hogy tud velem versenyezni a sokkal kisebb netes, vgy én a sokkal nagyobbal? Ki lesz agyőztes? Nem az ember, hanem a netsebessége.

14. bazsko74 /

Kapott lájkok:
    129
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Hentes
    Lakhely :
    Judenau
    De :tef161:

Nézd ha egy ember torrentezni akar akkor az hogy ojan netet választ amivel lehet is az ő érdeme :tef293:Teszem fel 10 torrentel feltöltök 10gb ot a másik 50torrentel 30gb ot akkor ki tesz többet a közösségér? Hejezésbe viszont ő a jobb hisz 50torit futtat tehát jutalmat ez esetbe pontokat is ő kap többet

15. timcibimci /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    De de

Drakula írta meg rendesen. Igazságos, de nem tökéletes. Legalábbis igazságosabb. A kisneteseknek jobb lett, a nagyoknak meg nem lett rosszabb.
    Nekem is szeget ütött a fejembe, hogy tegnap regelt az illető, feltöltött néhány gigát és előttem van.
    Részemről nem csináltam belőle problémát. Néhány pont léte, vagy nemléte, nemigen számít.

Már tudom miért van előttem. A kisnetesnek nonstop megy a gépe nekem meg nem. Az egyik szorzó pedig a megszakítás nélküli seedben tartott idő.

16. bazsko74 /

Kapott lájkok:
    129
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Hentes
    Lakhely :
    Judenau
    Engem se

Különben engem sem aggaszt a dolog elég jo hejezésem van :tef161: Csak ugy kiváncsi voltam mások mit szolnak ehez a dologhoz :tef293:

17. Triad12 / Guest

Ncore helyezés

Engem már nagyon zavar hogy az én helyezésem az oldalon, közelit a 200.000 hez, ezért gyorsan megszabadulók pár Torrent oldaltól.

18. Anubis36 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    e-Book címkék - Hozzászólok a fórumban!

A közelmúlt eseményeinek hatására szükségszerűnek éreztük a címkerendszer e-Book-okra való mielőbbi kiterjesztését. A mai naptól fogva az e-Book/HU és az e-Book/EN kategóriájú torrentek feltöltésénél kötelezővé vált a feltöltött könyv tartalmának megfelelő címke kiválasztása.

Természetesen a keresőben is megtalálhatóak az új címkék (a [címkék mutatása] lehetőségre kattintva), ezáltal az e-Book-ok kereshetőbbé válnak.

Az oldalon jelenleg több mint 22 000 könyv érhető el. Ezek utólagos felcímkézése hatalmas feladat, ezért a segítségeteket szeretnénk kérni. Kérjük, címkézzétek fel a saját, e-Book kategóriába feltöltött torrentjeiteket (ezt a torrent szerkesztésénél a 3. lépés alatt találjátok).

Köszönjük a segítségeteket!

19. konda /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    ncore forum

Forumon szerettem volna segiséget kérni.de a hozzászolásom amit irtam egyszerüen eltünik akár hányszor ujrairom.ilyenkor mivan? :ördög:
    megoldodott :tef293:

20. nonoka /

Kapott lájkok:
    2,448
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Új kategória - Mobil - Hozzászólok a fórumban!

A mai nappal bevezetésre került a Mobil kategória. Ebbe a kategóriába kizárólag a különböző mobil operációs rendszerekre írt programokat és játékokat töltsétek fel a már megszokott [Android], [iPhone], [Windows Mobile] stb. jelzéssel ellátva. A Wiki még a mai nap folyamán bővülni fog a kategória leírásával és követelményeivel, de ez pusztán formalitás, az eddigi követelmények vannak érvényben továbbra is.

Az új kategória bevezetésével egyidőben a VSTi kategória kihasználatlanság miatt megszűnt, a kategória tartalma átkerült [VSTi] jelzéssel a Program/RIP kategóriába.