Magyar torrent oldalak Ncore

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 2010. január 10..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. Frank Drebin /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    ijedség

És ez a mondás nagyon is igaz szokott lenn! :tef10:
    De az biztos, hogy tényleg fel fognak értékelődni az oldalak ha gond lesz az NC-vel.

2. Drakula /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    tavasz

Ha jö a tavasz, melegszik az...aszfalt! :tef344:

3. Seria.Killer / Guest

ijedség

Az biztos is. Akkor a Bithu lesz az ász mindenkinek.

4. konda /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    ncore stafft ezt irta

Tudunk rolla.Nem valos hir, nem a stafftol szarmazik

5. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Köszi.....

Köszi , reggel hamar felébredtünk nagyon kávé se kellett hozzá a hír olvastán :tef161: de minden jó ha a vége jó :tef293:

6. konda /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    ncore stafft ezt irta

7. eagames42 / Guest

És mi volt az a hir? ::/: ami nem valós? :tef293:

És megkérdezhetem igy utólag hogy mi az a hamis hír!? :tef293:

Üdv eagames42

8. Kopasz /

Kapott lájkok:
    172
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Nehézgépkezelő
    Lakhely :
    Győr
    És mi volt az a hir? ::/: ami nem valós? :tef293:

Ncore hirek :tef10:((((((

Váratlan fordulat az nCore történetében! - Hozzászólok a fórumban! Kedves felhasználók! Nem mindennapi kéréssel fordulunk most hozzátok Sajnos azt kell mondanunk, hogy az oldal történetében eloször fordul elo az, hogy ilyen módon kérjünk toletek segitséget Senkinek sem új, hogy az Aktivitás menü ( Hit n Run rendszer) hosszab ideje nem elérheto. Az igazáság az, hogy a vártnál nagyobb terhelést okoz az új rendszer, és folyamatosan vannak hardver problémák is folyamatosan vannak hardver problémák is. Eddig úgy, ahogy sikerült gyorsan helyreállítani mindig minden hibát, de azért észrevehettétek, hogy az utóbbi idoben, töbször nem volt elértheto a tracker ( pirossá váltak a torrentek a kliensekben) Ilyen drasztikus terhelés mellett, ha nem sikerül pár napon belül egy modernebb hardver technológiát beszerezni, akkor sajnos két dolog közzül választhatunk
    - Bezárjuk az oldalt
    - A felhasználók nagyrészétol elbúcsuzunk. ( ez a valószínubb) Mivel a legtöbb felhasználónak nincs PayPal fiókja ezért ideiglenesen elindítottunk egy emeldíjas SMS támogatási lehetoséget A TÁMOGATÁS NEM KÖTELEZO. Akik Legend rang vagy a felett vannak azoknak nem kell agódniuk Idézet Telefonszám: 06******* | SMS Szövege: TXT NCORE AZONOSÍOD | AZ SMS Ára Bruttó 2000FT
    - AZONOSÍOD A legegyszerübben úgy találod meg, hogy rákattintasz a nevedre >> Egyéb adatok és az URL címbol kiolvasod Példa Ebben az esetben pedig az SMS Szövege ez lenne: TXT NCORE 12345 A TXT az NCORE és az AZONOSÍTÓD között egy-egy szóköz van. Erre figyeljetek. Az Ár már tartalmazza az ÁFÁ-t

9. eagames42 / Guest

jóhogy nem láttam ::/:

akkor ez nem igaz:tef293: ? :tef293: felment volna a vérnyomásom ha igaz ::/: és ez hol volt? :tef293:

10. Kopasz /

Kapott lájkok:
    172
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Nehézgépkezelő
    Lakhely :
    Győr
    lejebb

Kb 10 bejegyzéssel lejebb.

11. Pedro /

Kapott lájkok:
    4
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    Nagyfőnök vagyok a maffiában
    Lakhely :
    Hungary
    Nc
    Én is ezt a választ kaptam,nagyjából.

12. Beszerző /

Kapott lájkok:
    7
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    szalmaszál hasogato
    Lakhely :
    Aprajafalva
    ujabb átverés az N core n :tef293:

Ingyen ígérnek, 3.000 Ft-ért ajánlanak és SEMMIT SEM KAPTOK!

Az nCORE-on jelenleg csak kevesen tudnak meghívót küldeni (támogatók) őket viszont alacsony létszámuk miatt szemmel tartja a Staff!
    Bármit is ígérjenek, EZ CSAK EGY ÚJABB ÁTVERÉS, NE DőLJ BE NEKI!

web: http://ncoremeghivo.com

email: na******@gmail.com - ISMÉTLEM, ÁTVERÉS AZ AJÁNLATUK!

Levelük.:

'Helló!

Köszönjük megtisztelő érdeklődésedet az nCore meghívókkal kapcsolatosan.

nCore meghívót 3000 Ft-ért tudunk küldeni, ami egyszeri díj, soha többé, semmiért nem kell fizetned, és meghívónk az eredeti nCore oldalra szól, nem pedig ócska, silány, klón oldalakra.

Megbízhatóságunkat igazolják azok a tények, hogy Magyarország legnagyobb torrentes fórumán, a Torrent FAN-on hirdetjük magunkat, felhasználónevünk zöld színnel, megbízható státusszal van megjelölve, egyedüliként az oldalon. Ne higgy a facebook-on és más oldalakon terjedő SMS regisztrációknak, mert egytől egyig silány, kamu, klón nCore oldalakra szólnak, amiken néhány gyenge film fel van töltve, és ennyi. Mi nem ma kezdtünk meghívókkal foglalkozni, és ha ránk keresel, azt is látod, hogy egyetlen rossz vélemény sincs rólunk, senki sem szid minket, mert lenyúltuk volna! Bennünk maximálisan megbízhatsz!

Amennyiben érdekel, várjuk válaszod. Fizetni lehetséges banki átutalással, vagy ha nincs bankszámlád, akkor személyesen, OTP Bankban vagy bármely Postán befizetve, rózsaszín csekken! Külföldrúl Moneybookers-szel is lehetséges. Kérlek, írd meg, miképpen szeretnél fizetni, ha kérsz nCore meghívót! További kérdéseid lennének a fentiekkel kapcsolatosan? Kérdezz bátran, bármit, örömmel válaszolunk minden kérdésedre, akár az nCore-ral kapcsolatosan is!

Üdvözlettel:
    Narancs FM Team

13. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Igy igaz..irtam nekik

Igy igaz..irtam nekik áradoztak magukról, persze nekem nem kell..megirtam a ncore staffnak..visszairtak hogy jelentsem...valahol..minek jelentsem ha aki a legérdekeltebb nem foglalkozott vele, a torrentfan oldal pedig engedi ezeket igy reklámozni...
    de ha a ncoresok nem tesznek semmit..akkor??? figyelni lehetne persze...erre "téma lezárva" volt a válasz...

14. Beszerző /

Kapott lájkok:
    7
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    szalmaszál hasogato
    Lakhely :
    Aprajafalva
    N core

Nem tudnak szerintem mit tenni ellene max annyit h mindenhol azt szájkozák h nincs nem is lesz pénzért meghívót :tef293: más nem tudnak tenni szerintem :tef293:

15. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    munkatárs

Szia!A munkatarsammal épp most beszéltem,hogy bene döljön ennek(ő is kapott email-t),csak átverés az egész!

16. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Figyelj..nem bántok senkit

Figyelj..nem bántok senkit ott de kb. 1500 átirányitás van ezeknek a reklámján...ne mondja senki nekem hogy nem lehet nyomonkövetni a ncoren hogy ki mennyi meghivót küld szanaszét illetve vesz paypallal..ha vesz persze, mert ugye az átverés is benne van...veszi 1500 -ért, adja háromért...valakibe felmerült már hogy esetleg érdekelt valaki ott fennn?????? nem rossz bót..

17. Beszerző /

Kapott lájkok:
    7
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    szalmaszál hasogato
    Lakhely :
    Aprajafalva
    N core

Igen igazad van igy utána lehetne nézni de ha mondjuk 3000ft nem kapsz semmit ugy nyoma sincs N coreon és ha 10 bedölnek havonta már az is szép :tef293:

18. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Aki meg beugrik sajnálom.. és

Aki meg beugrik sajnálom.. és van sok sajnos..megint jönnek a facebookon a ncore üzenetek..hogy most utolsó két nap...kb..két hónapja..:tef293:

19. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Ez nyiltan óriási betükkel

Ez nyiltan óriási betükkel reklámozza magát ez a naracsfan a torrentfan oldalon..a tulajok óvatosak ugyan, elzárkóznak teljesen ettől, hogy fizetett reklám..de a körleveleikben ezzel kezdenek....

20. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    hihi

-lehet ők árúlják