Magyar torrent oldalak Ncore

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 2010. január 10..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. Bedy /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    én valamit nem

én valamit nem értek senki nem másol be levelet meg ilyenek ez csak duma valaki keverni akarja az álló S...... fórumot.

2. istvansu /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    bebes!
    Ez jó kérdés, mert én is igényeltem pár e-mail-re de eddig semmi visszajelzés nem jött, pedig már eltelt pár hét azóta!!!

3. Bedy /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    istvansu re!

ugye ugye !! én sem értem hogy mi ez kicsit elgondolkodtam és ez kamu lehet, nem hinném hogy ezt kijátszaná az oldal.

lehet az egyik ellenfél terjeszti, hogy rossz színben tűnjön fel vagy összeesküvés lehet benn hmmm rejtélyes.

az biztos hogy egy oldal hírnevét leverni úgy lehet ha manipuláljuk a népet a pénz szóval!!.

4. Bedy /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    ncore LOVÉ kit?l jött a hír

a haveromnak a barátjának a tesója? MI?

5. istvansu /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    bebes re

Én is ilyesmire gondolok, mert ha visszaemlékeztek anno azt írták ki hogy lehetőséget adnak azoknak akiknek eddig nem sikerült bejutni az oldalra, de pénzről egy árva szó sem esett!!!

6. Bedy /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    istvansu re!

hát igen erről volt szó így van ahogy leírtad, szerintem páran bekerülnek de nem közölünk. áhhhh feltöltő helpes fiuk haverjai. meg milyen modon választják ki kinek kell jobban a meghívó hogy döntik el.? mert mindenki aszt mondaná neki jobban kell.

7. donself78 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Ncore tisztázás

Parancsoljatok: [​IMG]

Ez az ncore.cc oldalon található miután a belépéshez megadod a felhasználóneved és a jelszavad!

8. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
  9. Bedy /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    NCORE VÉLEMÉNY ENNYI:

szerintem az ncore nem fog pénzért meghívokat osztogatni , az nem váltana ki jó látóképez róla így is zavaros a víz (de rendesen)

ezt csak valaki kitalálta a BARÁTOM HAVERJÁNAK A TESÓJÁNAK CSAJA mondta...jah

saját véleményem szerint így nem lehet egy nagyobb közösségi oldalnak meghívókat osztani , kiválogatják őket MILYEN SZEMPONT ALAPJÁN, vagy sorsolnak a bizottság előtt.?
    ez a hír sem valami jó ötlet vagy mindenki 1 nap free reg vagy senki . ha egyéni szempontok alapján válogatnak akkor régen rossz.

10. istvansu /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    donself78 re

Ha jól látom akkor ez egy társkereső oldallal összekötött regisztráció de az nCore nem igy hírdette anno a regisztrálást! Lehet hogy van egy ilyen is de szerintem ez nem az amire mi igényeltünk meghívót!!!

11. Bedy /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    bameg ncore

bazzzmeg tényleg ezek huuuu
    mi ez találka tulaj lett az ncoren.
    áhhh elmegy az ember esze .
    így már más a tészta íze ez szar.....
    gyerekek ez nem semmi a pofátlan sza...csimbokok, undort kaptam ncore --tól-

12. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Fórum

Sajnos de!Legalább is az nCore fórumon ezt beszélik,hogy aki kért meghívót,csak így juthat be az oldalra(nCore),duplareg!

13. donself78 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem akarom szét offolni a topickot ezért zárszóként annyit, hogy én ezt két embertől kaptam akik az ncore.cc oldalon rákattintottak a regisztrációra, megadtak egy felhasználónevet egy jelszót s ez fogadta őket! Részemről a téma zárolva!

Üdv!

14. istvansu /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    pipus

Hát ez csodajó! És aki nem akar társat keresni??? Személyszerint engem kiherélnek itthon ha kiderül hogy társkereső oldalon vagyok fent és nem csak torrentezek!!!

15. Bedy /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    ncore fórumból egy kis

ez ncore fórumból jött?!

Most olvasom a főoldalon a következőt.

"Figyelem! Az oldal korlátozott ideig, április 30-áig lehetőséget nyújt a regisztrációra, iratkozz fel most, hogy lehetőséged legyen bejutni az ország legnagyobb és legnépszerűbb tartalmi közösségébe!

Biztos jó ötlet ez?Akkor egyszerűbb ha közvetlenül kinyitjátok a reget,hadd özönöljenek a felhasználók.Nem tudom itt a staffnak mennyi szabadideje van,meg hogy osztja be,de jobban jártok ha a felhasználókkal egyetemben megnövelitek a saját staff állományotokat is.Gondolok itt a moderátorokra.Mivel ahogy észrevettem a helpdesk csapatból válogattok,legalábbis volt rá példa.Már most elkezdhettek osztódni mert biztos többszörösére fog nőni a munkátok.
    Én nem tudom mi a célotok ezzel,de 1 biztos,hogy nem azért csináljátok meglátásom szerint,hogy a csóringer szegény felhasználó aki már próbál több éve bekerülni,most lehetőséget kapjon.Valljátok be valami guiness rekordra készültök felhasználók,és peer kapcsolatok terén.
    Nem elég,hogy az oldal átlépte az 5000 000 peert.Ti ennek a töbszörösét akarjátok.Hmm.. Kis telhetetlenek.
    Hát igen...Aki egyszer beleszagol a jóba az még többet akar.
    Csak nehogy rosszul süljön el.Ott van a pitatebay.A világ legnagyobb svéd torrentoldala,és hogy meghurcolták őket.Most meg rákényszerült a magnet linkek használatára.Az a baj a nagyok mindig célkeresztben vannak és lesznek is.Az lenne a nagy,ha mindenki éjjel-nappal seedelne,és non-stop 5000 000 peer lenne.Csak tudom,hogy sokak számára a non-stop seed nem megoldható,és a gépét sem akarja idők előtt leamortizálni a non stop seed miatt.

16. joco76 /

Kapott lájkok:
    7
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re..ncore

Sziasztok.

Mennek a feltételezések,de egyenlőre semmi biztosat nem tudunk!De egyet ne felejtsünk ell,tullajdonos váltás volt!És ki tudja,mi lessz ennek a vége!Senki nem tudja ök hogy keverik a lapokat.Nehogy valóban onnan jöjjön az ötlet.Mert valjuk be,egyikünk semm ismeri,és nem tudhatjuk mire megy ki a játék. :tef344:

Üdv: joco76

17. joco76 /

Kapott lájkok:
    7
    Beküldött adatlapok:
    0
    istvansu

Szia.

Tanács:Ne enged a párod a gép közelébe.... :tef161:

Üdv: joco76

18. Bedy /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    ncore forum

szégyen

19. Bedy /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    ncore szégyen

milyen sunyi aljas szemét hozzáállás ez! mi ez micsoda reklám a pofátlan hogy még többen legyenek a kiba...tt találka ***ságon. az arcuk szakadna le , áhhhhh
    menyünk a beloadra ennyi.

(((tényleg aki fent van találkán az hogy jár el))

20. Anonymous / Guest

ncore szégyen

haverom meg ezt kapta

Aktiválás
    Kedves leendő felhasználónk!

A regisztráció első lépését sikerrel végrehajtottad!

Már csak egy dolgot kell tenned ahhoz, hogy az oldal teljes értékű tagja legyél:

Egy nCore-talalka partneri kapcsolat létrehozásával szeretnénk az új tagjaink számára a társkeresést és ismerkedést a virtuális világban még közelibbé tenni.

Az alábbi linkre kattintva előfizethetsz a talalka.hu társker
    ezt irta a regem után
    átdob 1 másik oldalra és ott fizetni kell 1500 ft ot h bekerülj