Magyar torrent oldalak Ncore

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 2010. január 10..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. Bedy /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    sajnálom

sajnálom szívből azokat akik erre kényszerülnek hogy igy bekerüljenek, ha tehetném AMIT NEM -- vennék egy csomó pontot és meghívnék pár 100 embert.
    és az megint lecsúszik róla aki nem pénzes. mindig a ku...va pénz.
    mert évekig vár egy alakalomra hogy bent legyen, ezek meg vagy inkább őK kihasználják és tudják hogy van lesz aki igy jár el.

majd kitalálják azt is hogy támogatás vagy lóvé feltöltés határozza meg mennyit tölthetsz le.

2. netfighter /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    ncore retek

nem mintha olyan jó lenne az ncore és még akkor ezt csinálják? szégyen! találka.hu biztos oda jár fel az ncore tulaj mert akkora gy..ér hogy nem talál magának senkit , és ha már ő oda szorul , szoruljon a másik is :tef293:

3. istvansu /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    bebes re

Sajnos mégis igaz!!! Megjött nekem is a regisztrációs e-mail amit hetek óta kértem és valóban csak akkor enged be az nCore-ra ha regizek a találkán és minimum 1500.-Ft-ot fizetek bankkártyával de sms-el ez még több! Ez nagyon nagy szemétség volt az nCore-tól! Még ők írták magukról hogy nem árulnak pénzért meghívót??? Nem tudom ki a tulaj és ennek az egésznek a kiötlője de nagyon egy pénzéhes valaki lehet!!!

4. joco76 /

Kapott lájkok:
    7
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re..ncore retek

Lehet azt az oldalt is ő irányitja! :tef344:

Üdv: joco76

5. Bedy /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    valami összefügés

szerintem családi vállalkozás ez az egész. gyökér pénzéhes pöcsök

6. szkraft / Guest

Regisztráció

Hát ez de sz@r!
    Nekem is ugyanaz a találkás regisztrációs levél jött(gmail SPAMbe tette), mondom egye franc 1500-t megér nekem, bár nagyon húzom a számat. http://talalka.hu/?ref=pr ez az oldal amit behoz. Mint látható telefonon nem tudod a minimális 1500-t fizetni, így ott a paypal amihez regisztrálni kell. Hát bakker regisztráltam,(hogy aztán töröljem magam). A vicc az egészben, hogy miután az oldalon nem találtam a támogatás pontot, visszamentem ncore oldalról való linkre. Ugyan az! Regisztráltam regisztráljak megint! A röhej, hogy a regisztrációs lapot úgy hozza be, hogy ott van fölötte a bejelentkezett nevem ::/:
    Hogy a francba jussak be? Vagy ezért már nem éri meg?

7. Bedy /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    ez igy van

ez igy van sajnos , már azon gondolkodnak miből lehet pénzt csinálni nem azon hogy milyen jó és hogyan legyen a legjobb oldal.

8. Bedy /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    HÁT SZOMORÚ ncore

hol van a torrentezés az ingyen sok tori a barátok , a jó hangulat a warez megszűnt!!
    fizetsz bejutsz ha ben vagy minden kis pöcs mod warnol mindenét , megy a kivételezés 1000rel támogasd de sza..ba sem vesznek, töltsél sokat meg vissza menyen a géped éjjel nappal, elvárások be skatulyázások ÉS MÉRT hogy elmond tagja vagyok az egyik legnagyobb közösségi oldalnak amire már nem vagyok olyan büszke és ha fellépek nem mosoly és film vágy ösztökél hanem hogy elgondolkodom mért kellet hozzányúlni a legjobb oldalhoz!
    ennyi!!!

na egyrészt nehéz bekerülni és tartani a frontot de még a bithu nem szál el és így fogja túlélni az ncoret...a magyar aszfalt

9. donself78 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
  10. Anonymous / Guest

Sziasztok! Segítene nekem

Sziasztok! Segítene nekem valaki?

Az Ncore hivatalos oldalon most nyílt regisztráció van (Nem arra a kamu sms-es regre gondolok)! Kb 3 hét múlva jött is a regisztráló email. Megtettem, beléptem és Egy nCore-talalka társkereső oldalra akar előfizettetni és csak úgy lehetek teljeskörű tag. Dehogy fizetek elő!!! Csak az a baj, hogy nem is enged onnan továbblépni, még a saját adatlapom sem tudom megnézni, nem még hogy letölteni!WIKI-t sem tudom elolvasni és a letöltő menüt sem tölti be!

Mit tudok csinálni ilyenkor , hogy átlépjem ezt a találkás, kódos menüt, hogy használhassam a fel/letöltést?
    Előre is köszönöm ha valaki segítene nekem!

11. Anonymous / Guest

REGISZTRÁCIÓ

Ez most komoly?!

Előfizetés randioldalra Ncorért cserébe?!

Ne haragudjanak meg a tulajok, de nekem menyasszonyom van és semmi szükségem társkeresésre!

Ergó erre belőlem 1 huncut vasat sem húznak ki...

Ez bedöbbentett :tef10:

12. Bedy /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    azt ne mond

azt ne mond hogy befizettél???

13. donself78 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Dehogy

Dehogy fizettem:tef293: Én bent vagyok az ncore-n!

14. istvansu /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    donself78 re

Na tessék! Nem elég hogy fizessünk a meghívóért még homokost is akarnak csinálni belőlünk! nem esetem a Zsoltika nevű nők! Valahogy a lányosabb hangzásu neveket csípem!!!

15. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    fórum 2

Ezt most olvasta az nCore fórumon:
    Ez van, nem atveres.

Az uj tulaj dontese, sajnos kompromisszumokat kellett kotnunk, hogy az oldal mukodhessen tovabb. O igy probalja fedezni a koltsegeket, ez van. Sajnos a staffnak beleszolasa nincs az anyagi dolgokba mostantol, azonban az osszes tobbi dolog a mi kezunkben maradt, beleertve az adataitok kezeleset, valamint a szerverek uzemelteteset is.

Ez a hivatalos allaspont, akkor kezdjetek el aggodni ha azt latjatok, hogy en eltuntem a staffbol...
    En sem ertek egyet a dologgal es megertem a felhaborodast. Azonban en eddig is a felhasznalok miatt csinaltam, ezutan is ertetek fogom. Ez igaz a staff osszes tobbi tagjara is. Majusban lesz 6 eve, hogy a staff tagja vagyok... annyi szart ateltem mar itt, hogy ez a dolog mar meg sem kottyan.

Aki írta:az egyik staff tag!

16. Bedy /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    dehogy re

helyes igy helyes

17. Bedy /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    hhmmm

szép mondhatom, de akkor is sok az sok.

18. Bedy /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Ncore pénz mennyi kell???

oldal fen maradása miatt mi??? és a sok támogatás hova megy ??? vannak olyan oldalak ahol nincs támogatás sem és megél ez az oldal ncore 2 x akkora itt megértem hogy van támogatás meg reklám tehát már nem csak az oldal ért megy ennyiből megélne mert más is megél,hanem a pénz a zsebe dologért is , több ember többet akar mindenki a saját zsebét akarja megtömni.. mi lesz a következő lépés ??? rtl tv2 reklámozzon nekik ncore meghívó csak 1500 vagy találka . sokat akar ízlik a könnyen jött adómentes pénz ...ki tudja milyen emberek vannak ebben a bizniszben biztos hogy nagykutyák is.

19. Beszerző /

Kapott lájkok:
    7
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    szalmaszál hasogato
    Lakhely :
    Aprajafalva
    N core

Szerintem is egyre rosszabb az oldal nekem nagy kedvencem volt de mára elég jól megindult a szekere lefelé minden esetre nagyon szurkolok h régi fényét visszanyerje minden esetre ami pozitív ma már megmozdult a helyezés :tef161: ami nagy szó mert kb egy hónapja ugyan azt mutatta :tef293:

20. istvansu /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Már változtattak!

Már változtattak, a regisztráción és nem kell regisztrálni a társkeresőre, de akkor meg nem értem miért kérik a pénzt mert eddig arról szólt hogy azért kell fizetni mert 2 oldalra is regisztrálsz! Tiszta ellentmondás!!!

Idézet a kiírásból:
    Lehetőség van arra, hogy talalka.hu regisztráció nélkül is bejuss az oldalra, ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy küldesz egy SMS-t a 06-90/******* számra a TALALKA PR üzenettel és az így visszakapott kódot beírod az alul feltüntetett helyre!