Magyar torrent oldalak Ncore

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 2010. január 10..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. Beszerző /

Kapott lájkok:
    7
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    szalmaszál hasogato
    Lakhely :
    Aprajafalva
    :tef161: hehe

lehet válogatni n core meghívókért :tef293:

2. soprano /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Itt az nCore regisztráció, sms-ező szingliknek

forrás: asva.info

2012. április 27. 9:27 | Szerző: admin | Kategória: Vezércikk | 88 hozzászólás

Több olvasónk leveléből jutott fülünkbe a hír, hogy az nCore email-gyűjtő akciója, melyről húsvétkor írtunk, valóban beigazolódni látszik a rosszmájúak találgatása. A regisztrálni kívánók ugyanis érdekes üzenetbe futottak email címük megadása után.

Hogy miről is van szó pontosan, egyelőre csak röviden vázoljuk, hiszen minden fél részéről várjuk az infókat. A lényeg az, hogy miután az ország talán legnagyobb torrent oldala tulajváltásnak köszönhetően szinte tárt karokkal várja az új regisztrálókat, valójában karjai azért vannak nyújtva, hogy pénzt (is) markoljanak.

A regisztráció ugyanis akkor tekinthető befejezettnek, ha 1 500 Ft-ot befizet az illető, illetve regisztrál egy társkereső oldalra. És ennyi, egyéb opció nincs. A felhasználók természetesen ezt egyelőre nem tudják, hogyan kezeljék, és látható módon az új tulajok sem, mivel az új lehetőségről érdeklődő fórum bejegyzés hamar lezárásra került:

Ha bárki arra gondol, hogy majd megkérdezi a 'tulajt', el kell, hogy keserítsük, a nevére kattintva a szokásos rejtett profil szöveg jön elő: 'Cretain nevű user nem létezik'

Hogy ezt hogyan képzelik vagy egyáltalán mi ez, azt még nem tudjuk, de rajta vagyunk az ügyön. Kíváncsian várjuk tehát mindenki véleményét, információját, hogy teljes képet kapjunk és kiderüljön, nem, nem csúszott le kedvenc oldalunk a netcigány oldalak szintjére.

Frissítés: A tulaj a következő hozzászólásban nyilatkozott az esetről:

Írta: C* | Tulaj
    Megváltoztattuk az aktiválási lap szövegét. NEM kötelező regisztrálni az emlitett partner-oldalra, csupán lehetőség, egy plusz, hogy egyidejűleg oda is kedvezményesen kap a felhasználó premium accountot.
    Sajnáljuk, hogy ilyen rosszul lett ez megfogalmazva és leközölve, nem volt szándékunkban senkit félrevezetni, és elnézést kérünk azoktól, akiket esetleg mégis sikerült.
    A kötelező regisztráció csupán azokra vonatkozik a külső oldalon, akik PayPal-lel, illetve bankkártyával szeretnének fizetni, ugyanis ők regisztráció után tudják csak ezt megtenni, és az ottani oldalon kapják meg az nCore-bejutáshoz szükséges kódot.

Amint az uj aktiválás szöveg szerint is kiírtuk, 'elég csak' az SMS-t elküldeni az ott emlitett telefonszámra, a szöveggel, ezzel teljes jogú taggá válnak az oldalon, további plusz és/vagy szankció nélkül.

Kérdezem akkor: még hülyének is nézi a fizető felhasználókat a kedves tulaj? És ráadásul ezzel még mindig fennáll a paradox helyzet, miszerint smsreg van egy olyan oldalon, ahol eddig kézzel lábbal kapálóztak mindenféle ilyen ellen. Nem véletlenül mondják: soha ne mondd, hogy soha!

ja és egy kis Matek:
    a mai napon eddig kb 854 új felhasználó(szerintem sokkal több)
    854x1500=1281000 ft.

http://asva.info/itt-az-ncore-regis...=feed&utm_campaign=Feed:+asvainfo+(Asva.info)

3. kicsi8 / Guest

fújj

fújj na jólvan ám egyék meg egymást :tef161:

4. Bedy /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    itt az ncore reg

na ez egy szép írás egy kicsit kerekebb mint a többi.
    de valóban érdekes az a húzás tőlük.

5. Warrior /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    hello nCore keresok !!!

eszem agaban se jutot volna hogy ide likad ki a nagy regisztracio felhajtas ...de az tuti hogy en lovet nem csapok bele, meg 1 kib...ot ft-ot sem er meg nekem hogy egy oldalra bejusak eforman ////
    nem ertem hogy mert is tene meg valaki hogy penzt adjon egy meghivora ( -zaroban- meg raadasul is regezen egy Tarskereso oldalra is )mikor ott van elege sok jo es tuti torent oldalak ahol szerintem minden kaphato kiss ido elcsuszas kesesel mind a beload ,bho ,1st, qbit,bithuman stb .de mindenki sajat magaert dont es ahogy jonak lasa ....udv.mindenkinek kedves virtualis tarsaim ...

6. Bedy /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    hello re

teljesen igazad van mindenki szerintem igy gondolja, aki fizet az meg nem rossz ember más lehetősége nincs és bele hajszolják.

7. Warrior /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    bebes: hello re...

szerintem ha megvan a Beload es Bho es esetleg 1st is azal megtalalod amit keresel ...

8. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    mézesmadzagnak volt-van a

mézesmadzagnak volt-van a ncore bejelentkező oldalán a meghivás-lehetőség, küldj emailcimet, nem baj hogy már bent vagy, nem gond, csak fizess majd a társkereső oldalnak..
    ...fura helyzet.. nem lett volna egyszerübb azt irni bárki bejuthat, ha kifizeti a pénzt??? aki annyira akarja megéri neki..az hogy megbizható-e vagy sem, most sem tudható ha fizet bejut és kész, akárki is..remélem lala is kért meghivót..meg az itteni csibészek..
    ....

9. Turon /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    .

És ezért kellett ez mert sok gondjuk van?Ha így folytatódik sokkal több gond lesz...Megindult lefelé mint Jani a hegyról.

10. Devil / Guest

igaz

csak szerintem a jó dolgukban nem tudják mit csinálnak! Tudnék szervezni szabad idő eltöltéshez programot Nekik :tef161:

11. soprano /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Itt az nCore regisztráció, sms-ező szingliknek
    egy cseppet sem csodálkoznék ha a közeljövőben a GM oldalán is feltüntetné a "weboldalaink" között az ncore.cc-t

http://www.generalmedia.hu/contacts.php?show=talalka.hu

12. soprano /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    a jöv?????

13. sassmadár /

Kapott lájkok:
    225
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    villanyszerelő
    Lakhely :
    Ózd
    Ncore reg
    De így gondolták!A reget úgy hirdették:bármennyi e-mail címen jelentkezhetsz!!!Én 3 címen jelentkeztem,kaptam 4 regisztrációs e-mailt.Beregelek 4-szer,az 4x1500ft!Utána majd kitiltanak többszörös regisztrációért a pénzért vett helyeimről? Piszkos pénzéhes banda!Amióta új tulaj van az oldal megindult a lejtőn lefelé!Csak az egyre több zavar és karbantartás!10000 reg=15 millió ft!Tisztelettel:sassmadár

14. Bedy /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    a jövő re

hát valami ilyesmit írtam le én is , és szerintem nem olyan messze van ez gyerekek.

15. playback /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Istenem....ez egy szégyen....

Istenem....ez egy szégyen....:tef10: talalka.hu :tef161:
    Vagy
    Lehetőség van arra, hogy talalka.hu regisztráció nélkül is bejuss az oldalra, ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy küldesz egy SMS-t az emeltdíjas 06-90/********** számra (1600 Ft + ÁFA) a TALALKA PR üzenettel és az így visszakapott kódot beírod az alul feltüntetett helyre!
    a "szégyen" szó nem is elég :tef10:(((

16. Bedy /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    ncore re

ugye ugye te is igy gondolog , mit vesznek rajt? legalább minden jó lenne de még az sem jo aminek alapnak kellene lenni.

17. istvansu /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Ncore re re

Hogy mit vesznek rajta?? Ügyvédet! A Találka.hu-n keresztül eljutnak az nCore üzemeltetőjéhez és a rengeteg kéretlen levélért amiket kiküldtek ( mert ugyebár sokan az ismerősük e-mail címét is megadták a regért) úgy fognak járni mint minap a Dark Angel járt!!!

18. SzucsZoltan /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    nCore ezt elszúrtad!!

Undorító! Csatlakozom az előttem szólókhoz, be sem léphetsz csak 1500 Ft-ért! Na az ilyen szemeteket kéne betiltani! Köszi a meghívót, de nem fogok pénzt küldeni, inkább felajánlom egy éhes szájú gyereknek!

19. datt /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    lehet

Remélem akit az oldalon levő felhasználók hívnak meg nem kell ezen a szeméten átrágniuk magukat,mert nemrég jutottam fel az oldalra és nem szeretném,ha meghívok valakit így járjon.

20. SuperMario56 /

Kapott lájkok:
    2,079
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    NCore reg re

Ha,igy gondolták,akkor ez nagyon rossz húzás tőlük.
    Regizzünk be egy randi oldalra is.Én soha nem fizetnék,hogy
    bekerüljek az oldalra,főleg ilyen módon.Már törlőm is az e-mailjeim közül az ilyet.Undoritó.Csatlakozom az előttem szólókhoz.