Magyar torrent oldalak Ncore

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 2010. január 10..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. SuperMario56 /

Kapott lájkok:
    2,079
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    NCore reg re

Ha,igy gondolták,akkor ez nagyon rossz húzás tőlük.
    Regizzünk be egy randi oldalra is.Én soha nem fizetnék,hogy
    bekerüljek az oldalra,főleg ilyen módon.Már törlőm is az e-mailjeim közül az ilyet.Undoritó.Csatlakozom az előttem szólókhoz.

2. snooki /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    ki fizetett be?

ha valaki már befizetett és müködik az jelezze csak kiváncsi vagyok hogy müködik e ez igy!

3. Bedy /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    ki fizetett be re

ezzel én is igy vagyok kiváncsi vagyok hogy ez működik e és egyáltalán megkérdezném hogy nem e volt más választása a szerencsétlenek.

4. papa21 / Guest

RE:ki fizetett be?

Átverni nem vernek át sokan beregeltek már, de ez elég szomorú hogy pénzel lehet csak bejutni... :tef10:

5. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    ki fizet be!

Nem volt-e!Mindegy!
    Szerintem hinned kéne benne,ha már upért adnád az "ingyenes meghívó linket"...

6. Bedy /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    igen igen

igen mert én nem fizetek be semmit ezért nem kell van 4 email cimem amivel regeltem mi a fenét csináljak vele. hinni csak a szememnek és a zebenek. ennyi.
    ha valaki lekésett róla akkor segítéget tudok nyújtani ugy hogy egy kis uppért viheti huuuu de nagy dolog

7. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    lekésett?

30.-ig mindenki fizethet.Nem értem,hogy miről késett le?
    És igen,nagy dolog,mert...
    Mikor jóhiszeműen írtam,hogy fizetős,(gondoltam valamit félreértettél)akkor te flegmán rávágtad,hogy ezt mindenki tudja,stb.

8. Zsoltinho17 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Jó estét kívánok mindenkinek!!Meg kaptam az emailt amivel regisztrálni tudok,óhh tiszta happy minden öröltem neki hogy végre bejutok az oldalra aztán az állkapcsom a földet súrolta amikor megláttam hogy társkeresőre is kellene pénzért regisztrálni csak akkor tudunk belépni az oldalra teljesen!szerintem ehez pofa kell!Ajjadékok!

9. Bedy /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    lekésett jahj de nehéz ember

igen lekésett, miről arról hogy ha valaki még nem küldte el a emailcímet arról beszélek mivel már nem lehet elküldeni csak fizetni, én csak segíteni akarok, akartam, nem a kritikát hallgatni mit mér cserélek. !!!!!! hu
    nem értem a lelkes írókat honán TUDJÁK egyesek hogy milyen hangsúlyban írok valamit ,, flegmán nem volt az!!!!!!!!!!!!!!!!! erőteljesen , erősen stb (ezeket kapom) mik ezek beleláttok hogy milyen kedvem van vagy mindenkinek kötekedhetnékje van és elemezgeti ki milyen hangsúlyban írhatta , érdekes ma végig sikítottam az egész napot olyan jó kedvem volt nem volt semmi flegma .ság részemről.. mennyi k..... írástudó van itt.
    kötekedni lehet de nem velem...részemről ennyi téma lezárva.!!!

10. Bedy /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    zsoltinho17 re

Jó estét. szia!!
    igen ehez az volt nagyon sokan furán néztek sajna ez megtörtént , ugy tudom hogy ha sms en küldesz nem kell regelni és találkára.

11. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    nehéz

Az oldalon katt a "regisztráció"ra és 1 órán belül küldik(ingyen),amit te up ért "segítesz".Törölték már azt amit írtál,mert off volt,de ha valamit 2x írsz 1 hsz-ban és a másodikat felkiáltójellel,az flegma,mint amit most írtál ,az is flegma...
    Amit előre irkáltál mail címek,azokra pont ugyan az a mail érkezik,mint amit most igényelsz...!!!
    Legyél benne biztos!Én kipróbáltam!
    Ha valamit nem tudsz,inkább kérdezz!Vagy ha kérdés nélkül válaszolnak,hogy ne csinálj bohócot magadból,akkor legalább ne hurrogj!
    Attól,hogy részedről ennyi,attól még nem lesz igazad...De mindegy is,nem ér ennyit...

12. Bedy /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    nehéz

igazad van!hurogni meg hmmm nem szoktam . vélemény írás
    jó éjt

13. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    neked is

Neked is jó éjt!

14. nagymama5 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Sajnos így fog járni
    Sajnos én így jártam , engem is egy felhasználó hívott meg,belépési kódot csak akkor kapok ha küldök egy emelt díjas sms-t.

15. Pink1973 / Guest

Sajnos ez igy van, en is kaptam meghivot de sms ben kell regisztralni, iljen nincs sehol...

16. bazsko74 /

Kapott lájkok:
    129
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Hentes
    Lakhely :
    Judenau
    Pink1973

Szia :tef293:
    Nem kaptál meghívót,csak egy tag töltött ki neked igénylést :tef293: Valaki meghívót küld neked,akkor nem kell fizetni :tef293:

17. szunyi77 /

Kapott lájkok:
    14
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Mobiltelefon Szervizes
    Lakhely :
    Szeged
    Fitetős az ncore regisztráció?!

Aktiválás
    Kedves leendő felhasználónk!

A regisztráció első lépését sikerrel végrehajtottad!

Már csak egy dolgot kell tenned ahhoz, hogy az oldal teljes érték? tagja legyél:

Egy nCore-talalka partneri kapcsolat létrehozásával szeretnénk az új tagjaink számára a társkeresést és ismerkedést a virtuális világban még közelibbé tenni.

Az alábbi linkre kattintva előfizethetsz a talalka.hu társkereső oldalra és ezen előfizetéssel az ncore.cc oldalt is használni tudod.

1500 Ft-ért a regisztrációd tudod aktiválni, 3500 Ft-ért pedig az aktiváláson túlmenően támogatóként is feltűnsz az nCore oldalán. Ezenfelül ajándékképpen adunk egy meghívóhoz szükséges pontot is, aminek használatával meghívhatod egy kedves ismerősödet is az oldalra.

A kapott kódot az itt lévő helyre kell beírni, és ezzel máris teljes jogú tagja leszel az ncore.cc oldalunknak.

Kattints a linkre, és hagyd, hogy megnyíljon előtted a világ: http://talalka.hu/

PayPal-os és átutalásos fizetéskori teendők:
    Az előfizetéskor kapott kódot fogod tudni a találkán és az ajándék partneroldalon felhasználni, érvényesíteni. Bankkártyás és PayPales fizetésnél a rendeléskódot kell megadnod a partneroldalon.
    Amennyiben problémád lenne az ilyen fizetéskor a kódoddal, fordulj a talalka.hu ügyfélszolgálatához!

Siess, mert a regisztrációd csak korlátozott ideig él!

Lehet?ség van arra, hogy talalka.hu regisztráció nélkül is bejuss az oldalra, ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy küldesz egy SMS-t az emeltdíjas 06-90/******* számra (1600 Ft + ÁFA) a TALALKA PR üzenettel és az így visszakapott kódot beírod az alul feltüntetett helyre!

Q&A Gyakarn ismétlődő kérdésekből:

Q: Külföldről is működik-e a telefonszám?
    A: Nem, külföldről csak a bankkártyás, illetve a PayPal-os fizetés lehetséges.

Q: Mennyi a valós összeg? Valahol 1500 Ft szerepel, valahol 1600 Ft + ÁFA.
    A: Legolcsóbb fizetési eszköz lett közölve az e-mailben, ami a bankkártyás, illetve PayPal-os. Ezek esetében 1500 Ft, SMS használatakor pedig 1600 Ft + ÁFA (2032 Ft).

Q: Végleges-e ez a bejutási lehetőség?
    A: Ez most csak bejutási akció volt, hogy aki nagyon szeretett volna bekerülni, annak legyen rá lehetősége.

Q: Kötelező-e regisztrálni a talalka.hu weboldalra?
    A: A Találkára nem kötelező beregisztrálni ahhoz, hogy valaki csak az nCore-t szeretné használni. Ez a lehetőség azonban csak SMS-es fizetéssel lehetséges. PayPal, illetve bankkártyás fizetésnél kötelező a talalka.hu regisztráció, ugyanis a bejutáshoz szükséges kódot ott tudják kiküldeni nekik.

Q: Akinek már van talalka.hu regisztrációja, annak lehetősége van-e ingyenesen bejutni az nCore-ra?
    A: Nem, ez az akció csak is az nCore-ról érkező tagok számára nyitott, másoknak ez nem elérhető.

Q: Kötelező-e az SMS-es regisztrációs díj támogatással együtt (tehát a nagyobb értékű SMS)?
    A: Nem kötelező a nagyobb összeget fizetni, csak akkor, ha úgy érzi, hogy szeretné az oldalt támogatni, illetve egy ismerősének meghívót küldeni. Természetesen az ismerősnek már nem kell fizetnie!

Fontos! Minden felhasználónkra ugyanúgy vonatkozik a szabályzatunk, ezért ajánljuk, hogy az első belépés után nézzétek át az nCore Wiki-t.

18. kisspista /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nicsak, nicsak

Az ncore-nak elfogyott a pénze vagy a tulajdonos és a fő staff tagok nyaralására kell ez a sok pénz?

Nagy lehúzás volt, átverték az embereket, félretájékoztatták őket, más módja is van a vérpistikék kiszűrésének. És egy randioldal regisztráció?!
    Mi lesz legközelebb? Mindenesetre én egy fillért sem fizettem, van eleve ismerősöm, aki be tud hozni, ingyen, csak eddig nem akartam őt 'lehúzni' a bejutásommal.

Mindenesetre nem kell félnie azoknak akik kitalálták ezt a szemétséget, mivel a magyar Anonymus(az igazi amelyik 2 napra megbénította a külügyminisztériumot) ritkán támad, a kamu pedig csak 2 percre tudta lelőni a kurucot!

19. nonoka /

Kapott lájkok:
    2,448
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Némi technikai problémánk adódott, de aggodalomra semmi ok

20. Anita29 /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Lakhely :
    Magyarország
    Sima belépés után :tef10:

Némi technikai problémánk adódott, de aggodalomra semmi ok. Előreláthatólag a késő esti vagy a kora hajnali órákban lesz elérhető az oldal.

De csak az adott fórumnál van a fenti, én simán bent vagyok és mindenre rá tudok nyomni, megy az oldal :tef293: