Magyar torrent oldalak Ncore

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 2010. január 10..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. KitKat /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Én nem hiszem, hogy rosszabb

Én nem hiszem, hogy rosszabb lenne a helyzet.
    Vagyok egy jópár oldalon, a legnagyobbakon és kisebbeken is természetesen, de ilyesmi még nem szúrt ennyire szemet sosem.
    És amikor erre esetleg rákérdezek, a válasz mindig az, hogy: hát nem érnek rá...
    Akkor miért vállalta a rangot?
    Nem kötekedek, csak tényleg nem értem :~

2. Bluesky / Guest

figyu

Nem tudom, biztos megvan az oka. Azért mondtam mert főleg a nappali órákban Beloadon is szokott ilyen lenni, majd estére behozzák magukat, itt nem tudom hogy mi az oka. Engem nem zavar, anélkül is tudom hogy melyik kell hogy ellenőrzik vagy sem.

3. kiscsibe /

Kapott lájkok:
    219
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Torrentek ellenőrzése

Én a Pirateday oldalon jártam így.Vártam az ellenőrzést.
    Gondoltam addig nem lépek ki, hátha....4-óra után feladtam.
    Végül is másnapra azért megvolt.
    A probléma ezzel csak annyi, hogy ha az ellenőrzés hibát
    talál és nem javítja a feltöltő,egy meghatározott időn belül
    (oldal függően) akkor ugye Delete.
    Előfordul kis ill nagyobb oldalakon is.
    A kérdés nagyon jó.
    "Akkor miért vállalta..."

Bár míg letölthető az anyag ellenőrzés nélkül is... a seed legyen velünk.

4. KitKat /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Én mindig seedelem addig míg

Én mindig seedelem addig míg elő van írva az adott oldalon, sőt. Ebből sosem volt gondom, tisztában vagyok a torrentezés lényegével.
    De megmondom őszintén nem szeretek olyan torit lehúzni, amit nem ellenőriztek le.
    Te 4 óra után adtad fel, itt ma reggel 4 óta áll a dolog, azaz majdnem 18 órája. És nem is olyan rég ez volt sokkal több is.
    Tudom, hogy nem kérhetem számon, de azért kíváncsi lennék az okára?

5. Bluesky / Guest

van ahol

Van ahol például nem ilyen ellenőrzős rendszer van, onnan akkor nem is mersz letölteniő Pl. a 1st -ön csak szúró próba szerűen ellenőrzik a torrenteket vagy bejelentés alapján.

6. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    miért?

Szia!
    Mi bajod lehet a letöltesz olyan torit amit még nem ellenőriztek le!
    Sok bajod nem lehet!És ha törlik a torit az ellenőrzéskor,akkor te is törölheted a kliensedből!
    ui.:az nCore-on meg egyébként valaki egy picit is ismeri a szabályzatot,tudja,hogy az adott torrent el lesz e fogadva,vagy sem!:tef293:

7. KitKat /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Szia!Ebben igazad van, ha

Szia!
    Ebben igazad van, ha törlik, én is törölhetem a kliensemből.
    És hidd el, semmi álság nincs bennem, le is szedek olyat, ami ellenőrizetlen, ha éppen arra van szükségem. És mivel én sem ma kezdtem, el tudom dönteni mit fognak idővel deletelni. :tef293:
    De ez egy adok-kapok dolog.
    Én oda járok letölteni, használom az oldalt, neadjisten még támogatom is... akkor nem hiszem, hogy a kérdésemre csak annyi válasznak kell jönni, hogy azért áll az oldal ezen a téren, mert a moderátorok nem érnek rá.
    Akkor ezerszer inkább olyan oldalba tolom a támogatást, ahol ráérnek azzal foglalkozni, amit elvállaltak.
    Azt is tudom, ha sokáig feszegetem ezt a dolgot, a következő válasz az lesz, ha nem tetszik, el lehet menni. Már megkaptam az oldalon ezt is.
    Nem megyek el, egynek jó lesz. A seedrendszer tetszik, de itt ki is merül a történet.
    Üdv. :tef344:

8. Jozsef78 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    megkerdeznem...

Szevasztok! Bocsanat, megint nem jo helyre irok de mi van az nCore-ral??Nalam be sem jon az oldal es meg a torrentek is pirosak! Elnezest es koszike a valaszt!! Udvozlettel:JOZSEF

9. Bluesky / Guest

JOZSEFKE

Szia, már betölt, az előbb nálam sem jött be. Nem szoktam pánikolni csak ha huzamosabb ideig van ez.:tef161:

10. Jozsef78 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re Bluesky
    Szia! En sem panikolok abszolut csak kisse mindig meglepodom! Ennyi! Amugy koszi a valaszt mar nalam is bejott...

11. Bluesky / Guest

nCore mondjuk

Mondjuk vehetnének fel egy ekkora oldalra tényleg még moderátorokat, mert a tegnap 15 órakor feltöltött torrentek is még ellenőrizetlenek.

12. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Lényeg , letölthető a többi

Lényeg , letölthető a többi engem hidegen hagy , most ellenőrizve van vagy sincs nem elsődleges .

13. Bluesky / Guest

igen de..

Igen, csak már én is furcsállom. Az lenne a lényege az ellenőrzésnek hogy az userek ne kételkedjenek a minőségben,vírusban stb.. bátran le merjék tölteni, de így utólag ellenőrizve pont ez a dolog veszti értelmét. Mire ellenőrzik addigra több százan letöltenek mindent. Az oldalnak pedig nem mindegy hogy 5 vagy 10 csekkoló moderátor van? Szerintem mindegy lenne.:tef293:

14. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Szia!
    hát mit is mondjak?Az nfo mire való???Virus-ha ellenörzik,ugyanolyan virusos lehet a cucc!
    nem is értem mire ez a kiakadás az ellenörizetlenség végett!
    Én bármelyik oldalon vagyok,és egy picit is ismerem a feltőltési szabályzatokat akkor hellyel-közzel tudom,hogy az adott torrent el lessz e fogadva vagy sem!
    Virust meg sehol sem ellenőrzik szerintem,hogy is lehetne ellenőrizni,esetleg letölti a modi és megnézi mit mutat a gépe és aszerint értékelné??Nem hiszem!:tef293:
    Szóval ha kell a tori nekem,tökmindegy,hogy ellenőrizve van e vagy sem,letöltöm!!Ha esetleg közben törölnék mégis ,hát törlöm én is a kliensemből!:tef293:

15. Bluesky / Guest

pipus re:

Szia. Nem akadtam ki, csak feltűnt mindössze, ahogy azt már a minap más is említette. Tulajdonképpen ezek szerint felesleges kijelezni az oldal részéről az ellenőrzés dolgot, csinálhatnák ezt a háttérben is, hisz így is úgy is letöltik ezren mire oda jut egy modi. Persze, én is letöltöm ellenőrzés ide vagy oda.:tef293:

16. KitKat /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Így van!Tulajdonképpen az

Így van!
    Tulajdonképpen az nC-n olyan a modi, mint Columbo felesége.. csak beszélünk róla, tudjuk, hogy van, de sosem látjuk :tef161:
    Az ellenőrzés csak illúzió, utólagos dolog.
    Én csak azt nem értem, hogy több mint 300.000 userből nem találnak 5-10 arra alkalmas embert, aki neadjisten még időnként rá is ér.
    És nem vagyok felháborodva, csak értetlenül állok a kérdés előtt :tef10:
    Szép napot!

17. Bluesky / Guest

így van

Csak akadna 300 ezer emberből olyan akinek több ideje van napközben is csekkolgatni.:tef293: Gondolom ez így nekik megfelel, amin nem akarnak azon pedig úgy sem változtatnak, ez van.

18. Gonzalez /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    szia

Saját vélemény, de egy ekkora oldalnál pláne h napi szinten több száz torrentet töltenek fel véleményem szerint nem csoda ha lassan megy az ellenőrzés, a vírust max akkor tudja ha ő is letölti! De nem töltik le a torrenteket amit ellenőriznek. De ha vírusos és olvasgatod a hozzászólásokat oda beszokták írni ha valaki vírust talál, jó persze nem az első letöltőnek kell lenni :tef293:

19. Bluesky / Guest

szia re:

Nem csoda, de ezért kellene egy ekkora oldalon hogy több modi dolgozzon. De ez csak az én véleményem.

20. Freestyle / Guest

Modik

A moderátori rang nem csak képesség kérdése.Bizalmi kérdés is.Lassúak ez tény,viszont van dolguk bőven.Mentségükre szóljon hogy nem szokványos oldalról beszélünk.A legnagyobbról,ahol a legtöbb a napi feltöltés.