Kőkemény edzéssel készül a Floyd Mayweather elleni meccsére Conor McGregor. A 29 éves ír ketrecharcos stábjával együtt Las Vegasban dolgozik azon, hogy a lehető legjobb formáját hozza az évszázad bokszmeccsének kikiáltott augusztus 26-i összecsapáson. A promóciós körút végeztével McGregor naponta több edzésen is részt vesz, most néhány percet meg is mutatott felkészüléséből a nyilvánosságnak. Guggolásokat és hasizomgyakorlatokat végez, az evezőpadon is kínozza magát, mindehhez minden szerénytelenség nélkül csak annyit írt kommentként, "Én vagyok Batman." Mayweather kihívója korábban úgy nyilatkozott: a klasszikus boksz sehol nincs a ketrecharchoz képest. "Az igazi küzdelemben használod a könyöködet és a térdedet is, nemcsak ütsz, hanem rúgsz is. Ezzel szemben a boksz micsoda? Kötést és kesztyűt viselsz a kezeden, meleg helyzetben ráadásul a játékvezető leinti az egészet. Az a tizenkétszer három perc semmi. Nem akarok tiszteletlen lenni, de ez a játék nagyon könnyű, főleg az én sportágamhoz képest." Let's block ads! (Why?) Forrás...