Okostelefon

A témát ebben részben 'Technológiával kapcsolatos beszélgetések' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 2012. február 18..

1. nem kizárt

három témobilos közül csak az enyém csinálja ugyanott. volt az adott helyszinen samsung,lg,nokia és az enyém, mindhárom ugyanolyan szolgáltato de csak nálam nem mukodott. de az is megeshet nem zárom ki.

2. barcada /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Lehetséges?

3. strelok /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    re- lehetséges

Még nem az szerintem. A videó címe is arra utal. Concept=elképzelés Elég üt?s lenne ezt belepasszírozni ilyen kicsi helyre ennyi mindent.

4. Bedy /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    telo

hát véleményem szerint drágák nem érdemes venni 30 ezer föltött. minek, 3 honap és fele lesz.
    feleseleges tudás és ár, vanak olyan opciok amit soha nem használsz de bent van az árban.
    nem vagyok a híve de én is okos telot használok egyszerüt nem drágát, hívi lehet internet jó játék fut (igaz nem sok)és csak 30 ezer volt.
    és észrevételem alapján mi a men? és az elvárás -nagy legyen 100 ezer felett legyen és ha el?veszed a zsebedb?l men? legyél vagy rád figyeljenek, egymás elleni huzás kinek milyen van és mekkora.
    majd ha 30 lesz a mai 130 ezres telo akkor majd váltok.
    nálam egy telefon átlagban 4-5 évig van meg és nem azért cserélem le hogy nem jó vagy elromlott hanem már tényleg ciki,
    de szerintem sokak bevalhatnák nem magamért veszem a telot hanem hogy men? legyek egy közöségben, persze ez mind mind csak egyéni vélemény és pénz kérdése mert akinek van rá vegyen s?t...

5. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Van benne valami igazság

Van benne valami igazság , nekem még mindig megvan az öt éve vásárolt telom és még mindig jó , de a motiváció nálam hogy olyan alkalmazásokat tudjak használni amit eddig telon nem , ez meg is van az ára lehetett volna olcsóbban is venni ami ugyanazt tudja de nekem ez tetszett meg , viszont ha most vásárolnék megint kiadnám érte azt az összeget de mást választanék , HTC, iPhone, Samsung .

6. barcada /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re: telo

Személy szerint egy telefonban azt tartom fontosnak, hogy lehessen vele telefonálni és sms-t küldeni, szóval nem adok ki értük nagy összegeket, és legalább 5 évig meg is szoktak maradni.
    Azt meg nem tudom megérteni, hogy valaki a "baráti" társaság miatt cseréli le a telefonját, mert ciki és kinézik miatta. Meglátásom szerint az(ok) a személy(ek), aki(k) ez miatt kiközösít(enek) valakit, nem is igazi barát(ok).

7. gyenge minöségü antenna szerintem

amugy visszatérve erre a témára nem a tippusra mondtam hogy roszz,hanem hogy dicsérik hogy okos,mindent tud tök kirŕly,közbe a leg alapvetöbb alkatrésze a gyengélye. az antenna szerintem. pár ismerösömek is ilyenje van és mind erre panaszkodik. ezt csak ugy hozzáfüztem, nem lényeg,

8. n_ben007 /

Kapott lájkok:
    17
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Bár lehet, hogy hihetetlen, és a gyártók tagadják, de én 3 telefonon, ugyanazon szolgáltatóhoz kapcsolódtak, kipróbáltam, egyiken nuku térer?m volt, az okostelefonon 4/3, a hagyományos telón pedig maximális. Szóval megeshet, hogy antenna hiba.

9. ferpisti / Sorozatfüggggő

Kapott lájkok:
    15
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Diák/egyetemista
    Lakhely :
    Budapest
    ige

nokia n93 nekem nagyon tetszik és megvagyok vele elégedve

10. Spyke79 /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hüséges társam!

Sziasztok!

Rég nem volt ilyen megbízható és egyben sok oldalú készülékem mint a Nokia C7!

11. góré / Maffiavezér

Kapott lájkok:
    166
    Beküldött adatlapok:
    0
    sziasztok
    valamikor volt nokia n 97 32 giga symbianos nokiám. imádtam azt a telot.
    jelenleg samsung galaxy minim van de lecserélném.
    marhaság lenne olyanra cserélni?
    facebook, torrent fórum, gmail,aprod,jófogás,facebook mesenger,youtobe. opera böngésző skype
    ezek működtek azon is.
    vagy vegyek alacsonyabb kategóriájú sonyt?
    3.5 ös kijelzővel ez meg 3.1
    5mp vaku hd ez me 3.2
    faxa wifi ennél sokkal jobb
    azon telepíthettem amennyi program volt hatalmas tárhely akár memóriakártyára is telepíthettem.
    2-3napos akku ez meg 1
    szerintetek?

12. vajaszsemle /

Kapott lájkok:
    28
    Beküldött adatlapok:
    0
    Moduláris telefonnal készülnek a finnek is
    Újabb moduláris telefon tűnt fel a láthatáron, ezúttal a finn Circular Devices gondozásában. A Puzzlephone névre keresztelt eszköz három cserélhető egységből épül fel, és a tervek szerint 2015-ben kerül a boltokba.

A Google által fejlesztett Project Ara okostelefon, amely jó eséllyel 2015 egyik legjobban várt készüléke, úgy tűnik, nem egyedül indul jövőre a moduláris készülékek mezőnyében: a finn Circular Devices ugyanis bejelentette saját hasonló, nyílt forrású megoldását, a Puzzlephone-t.Már a készülék nevéből is sejthető, hogy több cserélhető részből álló telefonról van szó, igaz, esetében nem beszélhetünk olyan szintű testreszabhatóságról, mint a Google már említett kezdeményezésénél.

Három "testrész"

A Puzzlephone három részből épül fel, ezek a fő elektronikát, a processzort és a kamerát tartalmazó "Agy", az akkumulátort és a "másodlagos elektronikát" hordozó "Szív" és a kijelzőt, a hangszórókat, a fő gombokat és a mikrofont tartalmazó "Gerinc". Utóbbi modulból háromféle méret is elérhető lesz, az szolgál a készülék vázaként, amelybe az első két egység csatlakoztatható.

A megjelenést a cég jelen állás szerint 2015-re időzíti, a telefon Android rendszerrel debütál majd - pontosabban annak egy valamelyest módosított forkjával - később viszont a tervek szerint Firefox OS-szel, Windows Phone-nal, sőt (finn készülékhez méltóan) Sailfish OS-szel a fedélzetén is elérhető lesz. Azt a vállalat egyelőre nem közölte, hogy az egyes modulok pontosan milyen hardvert kapnak majd, mindössze annyi tudható, hogy az eszköz árát illetően a gyártó a középkategóriát veszi célba.

A moduláris telefonok egyik fő célja a nagyobb szabadság biztosítása a felhasználóknak, vásárlóknak a PC-hez hasonlító bővíthetőség, cserélhetőség megteremtése révén. Emellett egy fontos hozadék az elektronikus hulladék visszaszorítása azáltal, hogy a készülékeknek lehetőség van csak a egyes részeit kicserélni ha azok elavulnak vagy tönkremennek, nem szükséges a teljes eszköztől megválni, az okostelefon ráadásul kizárólag újrahasznosítható anyagokból készül. A Circular Devices erre az akkumulátort és a kijelzőt hozza példának: míg előbbi átlagos élettartama kevesebb mint három év, az LCD panelek akár 10 évig is gond nélkül működhetnek.

View: http://youtu.be/pinSMFFGuUU

Emellett persze a cserélhető elemeknek köszönhetően a teljesítmény (és részben az ár) is igény szerint testre szabható, továbbá olyan apróságok is fontos szerepet játszhatnak a kütyü népszerűségében, mint a különböző színű modulok vásárlásának lehetősége. Akárcsak a Project Ara esetében, a Puzzlephone gyártója is megnyitja a kütyü moduljait a külső fejlesztők felé, akik létrehozhatják saját egységeiket, amelyeket akár egyedi szenzorokkal vagy egyéb képességekkel is felszerelhetnek.

13. Rieven /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Szerintem meg éri enni egyet.Nekem Go Cleer quantum 400 van.

Szinte annyiz tud mint az asztali számitógép.

14. góré / Maffiavezér

Kapott lájkok:
    166
    Beküldött adatlapok:
    0
    Vannak különböző op rendszerű mobilok vannak android,symbian,windows,apple
    Lehet akármilyen típusod sony,samsung,alcatel szinte ugyanaz.androidon vqn minden rengeteg szórakozás alkalmazás ilyen olyan letöltő meg minden. De az összes leáll befagy stb. Play áruház kidob...
    Minőségi a windows,apple.ezeken lesznek hasonlóak mint az androidon vagy ezeket vegyük olyannak mint az egyszerű telokat kevesebbet tud de azt jol.