Magyar torrent oldalak LibraNet Olvasónaplókból Ajánlott Ernest Cline - Ready Player One

A témát ebben részben 'Torrent oldalak hírei' kereső hozta létre. Ekkor: 2014. május 04..

1. kereső /

Kapott lájkok:
    35
    Beküldött adatlapok:
    0
    Olvasónaplókból ajánlott

Ernest Cline - Ready Player One

(Olvasónapló bejegyzés: t*)

Először is hadd köszönjem meg, @r*, az ajánlót (http://libranet.org/forums_new.php?cat=14&topic=44#3103). Elképzelhető, hogy ha nem olvasom, amit a könyvről írtál, kimaradt volna nekem ez az élmény, vagy jobb esetben csak később, sokkal később olvastam volna.
    Tudtam abban a pillanatban, amikor elolvastam, amit a könyvről írtál, hogy ez nekem a "mostakarom" kategória, tehát nem tehettem mást, el kellett olvasnom. Még egyszer kösz!!!...

Tömören: Hűha...
    A lényeg: én nem tartom magam igazán kockának, a számítógépes játékok nem nagyon kötöttek le soha. Mindamellett nekem még volt Commodore 64-em (saját keresetből - ez utalás a koromra!), az volt az első gépem, sőt a Basic még ma is menne - szerintem egy egyszerűbb játékot még ma is le tudnék programozni benne. Olyan dolgok köszöntek vissza a könyvből, amik valamikor szerves részét képezték az életemnek (Istenem, én már ennyire vén vagyok...?!). [​IMG]
    És ami igazán megnyerő: nem szükséges egy vénségnek lenni, sem pedig a játékok megszállottjának ahhoz, hogy ez a könyv a kedvenceid közé kerüljön, mivel az utalások ezekre a játékokra, filmekre, zenékre úgy vannak megszerkesztve a könyvben, hogy tökéletesen meg lehet érteni őket, a történet pedig annyira magával tud ragadni, hogy csak...
    Na szóval, letehetetlen, kihagyhatatlan stb... [​IMG]

Onnan tudod, hogy teljesen tönkrevágtad az életedet, hogy az egész világod egy szarkupaccá válik, és az egyetlen személy, aki szóba áll veled, a számítógépes rendszered mesterséges intelligenciája.

• Like Like x 2
  2. attika70 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Biztos jo lehet