Magyar torrent oldalak PREtorians

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Dark Angel hozta létre. Ekkor: 2007. augusztus 30..

1. actuator / Guest

Valószínüleg ugyan az lesz a probléma mint meghívók esetén,freemailre nem megy.

g-mailre simán elküldte.Későn vettem észre hogy írja is freemail citromail nem jó.

2. Reykjavik / Guest

Help please!

Sziasztok!

Nem enged belépni a preto. Jelszóemlékeztető meg nem ad új jelszót.
    Nem tudom mi lehet a probléma.
    Kérlek segítsetek.

Probléma megoldva, megjavult a jelszóemlékeztető.

3. laci9 /

Kapott lájkok:
    93
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    bejelentkezés

Ez a komment a rá érkezett válaszokkal együtt át lett helyezve: ide.

4. lovacska /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    PREtorians torrent oldal

Sziasztok!Napok óta nem jön az odal.Tud valaki,valamit miért?

PREtorians torrent oldal

5. vzoolee78 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nekem sem jön be napok óta.

Nekem sem jön be napok óta. Valaki válasz?

6. rugabi94 / Guest

PRE

Hellosztok tud valaki valamit mikor lesz jó az oldal?

7. ria / Guest

PRE

sziasztok! mikor lesz használható a pretorians?????????? Már napok ota nem jön be

8. drogba / Guest

jelszó emlékeztető

sziasztok! Volna egy óriási problémám sajnos nem fogadja el az oldal a jelszavamat ,ezért kértem jelszó emlékeztetőt,megadtam minden adatot és azt írja ki,hogy mail sikeresen elküldve,de a gmail fiókomba peddig nincsen semmi egyszerűen nem érkezik meg spammok között sincs. Légyszives segítsetek nekem visszajutni az oldalra,mert nagyon szeretem az oldalt és nem szeretném ha törölnének.előre is köszönöm .drogba vagy esetleg valami olyan email címet adnátok ahova lehetne írni ez ügyben? további szép estét!

9. Dexter /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Sziasztok A pretoriansra

Sziasztok

A pretoriansra küldtek nekem meghívót,de nem kaptam meg e-mailben,így nem tudok az oldalra beregisztrálni. De újat nem tudok kapni,mert már használatban van az e-mail cím.

Tud valaki ez ügyben segíteni?

10. ria / Guest

nem tudom h mé de nekem se

nem tudom h mé de nekem se fogadja el a jelszot pedig jo

11. drogba / Guest

jelszó emlékeztető

Sziasztok! Van egy óriási próblémám,még jó pár nap elteltével sem változott a helyzet jelszó emlékeztető téren.Sajnos hiába kérek jelszó emlékeztetőt az oldalon és töltöm ki helyesen az adataimat,akkor sem érkezik semmi a gmailos posta fiókomba.Az oldalon azt írja ki hogy mail sikeresen elküldve de semmi nem érkezik meg. Mitől van ez? Nem lehetne ezt a próblémát megoldani esetleg? szeretnék az oldalon fent maradni mert jó oldalnak tartom de ha nem tudok belépni, akkor ez hogy fog sikerülni? Nem szeretném ha törölnének. Légyszi segítsetek már ezt a próblémát megoldani. Elöre is köszi drogba további szép estét!

12. joe_mester /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Tudom furcsa lesz a kérdésem, de meg tudná mondani valaki, hogy milyen címen érhető el az oldal? A windwost újra kellet telepítenem és nem jegyeztem meg minden torrent oldal címét. :S

13. kikid500 / Guest

Helo.Nekem is ugyan az a bajom min Anonymus-nak ,küldtek meghivót egy freemail meg egy gmailos email cimemre de még 12 órára se kaptam meg a meghivót .mi lehet a gond ?

14. Batorix / Guest

Regisztráció és elérés pretorians

2011-01-18 - Kedves Felhasználók! Szolgáltatóval kapcsolatos problémák miatt álltunk az elmúlt időszakban. A következőkben sajnos kisebb leállások, kiesések még előfordulhatnak, emiatt előre is szíves elnézéseteket kérjük. A legfrissebb hírekről az oldal hivatalos twitter profiljánál tájékozódhattok, kövessetek minket

oldal cim:
    http://www.pretorians.net/index.php
    Igaz nehezen megy a beregizés de aztán megéri és ha jol emlékszem lehet nekik irni is Én pld.igy kereültem viszza

15. Batorix / Guest

Jelenleg áll

ma úgy nézz ki megint leállt

16. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    pretu

kedves Batorix most nekem is áll

17. Batorix / Guest

18. toyass /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    pretorians acc

felajánlom accom: Arány: 0.556 Seed 544.81 MB Leech 980.00 MB jelképes beload uppért ,mert számomra feleslegessé vált. érd pm.

19. dezs?14 / Guest

miez

jo meg minden nem tom mit irjak szerintem enyi elég

20. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Üdv . Végül is elég gyorsan

Üdv .

Végül is elég gyorsan reagáltál egy februári bejegyzésre , nos ha a dátumot is néznéd egyes hozászolásoknál nem tűnne a te hozászolásod értelmetlenek . :tef293: