Magyar torrent oldalak PREtorians

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Dark Angel hozta létre. Ekkor: 2007. augusztus 30..

1. predator02 /

Kapott lájkok:
    206
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Pretorians re

Valóban működik :tef293:

2. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    ötlet-Pretorians

Szia!
    Úgy látszik megszületett az ötletük,újra megy!:tef293:

3. Bedy /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    na

na jó hír akkor talán erőt vettek magukon, végre remélem így is marad.
    hajrá.........

4. somchai /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    ötlet-Pretorians

lehet az insane segített be egy kicsit:

newinsane.info
    Tegnap
    Sajnos a pretonál nem látszódnak megoldódni a gondok, úgy döntöttünk igyekszünk a magunk módján segíteni. A végleges megoldásban még nem született megegyezés, de nagy lépést tettünk afelé, hogy a preto újra elinduljon.

newinsane.info
    18 órája
    A preto újraindítása előtt technikai akadály már nincs. Már csak a megegyezés szükséges...

5. szudata /

Kapott lájkok:
    4
    Beküldött adatlapok:
    0
    tera-preto

Jó látni , hogy közösségként segítik egymást oldalak. Nagyon remélem ,hogy ez így is van valójában ahogy nekünk látszik és nincsenek méltánytalan háttéralkuk.
    A tweetek infója alapján nem egész 1 nap után már segítő kezet nyújtott a TeraCod (akiket eddig nem is ismertem és nagyon színvonalas oldaluk van teszt-regelési lehetőséggel) és amint látható , és ez a leglényegesebb megy az oldal! :tef161:

6. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    help

szudata wrote: somchai wrote: lehet az insane segített be egy kicsit:

newinsane.info
    Tegnap
    Sajnos a pretonál nem látszódnak megoldódni a gondok, úgy döntöttünk igyekszünk a magunk módján segíteni. A végleges megoldásban még nem született megegyezés, de nagy lépést tettünk afelé, hogy a preto újra elinduljon.

newinsane.info
    18 órája
    A preto újraindítása előtt technikai akadály már nincs. Már csak a megegyezés szükséges...
    Jó látni , hogy közösségként segítik egymást oldalak. Nagyon remélem ,hogy ez így is van valójában ahogy nekünk látszik és nincsenek méltánytalan háttéralkuk.
    A tweetek infója alapján nem egész 1 nap után már segítő kezet nyújtott a TeraCod (akiket eddig nem is ismertem és nagyon színvonalas oldaluk van teszt-regelési lehetőséggel)és amint látható , és ez a leglényegesebb megy az oldal! :tef161:

Szia!

Valójában én az Insane segítségéről nem tudtam, de szép dolog.
    Viszont hogy a Teracod nevezetesen [@teracod] felajánlotta a segitséget azt igen.
    Üzenőfal idézet:

teracod: pretorians staffra valami elérhetoséget nem tudtok? (twitteren kívul) kitudom oket húzni a bajból 2012-07-11 11:22

Nos, teljesen mindegy ki segített!
    A lényeg hogy segítő kezet nyújtott egyik tracker a másiknak és ez nagyon szép és követendő példa lenne!

A Pretorians újra megy!

7. strelok /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Egyelőre még sok a halott torrent, még az új torikon is 0seeder van. Lehet páran már feladták a reményt, hogy újra beindul az oldal.

8. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Nem adtam fel, és a torikat

Nem adtam fel, és a torikat sem törültem ...és megtört a jég...müködik az oldal, egyik kedvencem, és zajlik újból az élet.
    Mindenkinek további jó seedelést ...a staffnak pedig kitartó munkát kivánok. Köszönjük, hogy indultatok.

9. Soldier /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Végre

Kicsit hosszú volt a várakozás, de végre újra üzemel. :tef293:

10. Sopetil /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Kérdés

Sziasztok!

Nem tudja valaki hogyan tudok visszavonni egy meghívót?

11. Bedy /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Sopetil Segítség

szia!
    Ha ez a probléma!
    Nem minden szolgáltatónál kapod meg azonnal. Ha pár óra múlva sem kaptad meg, akkor mindenképp nézdd meg a Spam/levélszemét mappában is. Ha ott sem találod akkor 3 nap mulva elévül és visszakapod.

Ha pedig a meghívottad nem használja fel és vagy rossz helyre küldted beszélj valamely nagyobb raggal rendelkező taggal.

Különbem az oldalon Utólagos visszavonásra nincs lehetőség!

A nem megerősített felhasználók 4 napon belül törlődnek, és visszakapja a meghívót az a felhasználó aki a meghívót küldte

De ha több információt közölsz akkor többet tudok segíteni.

12. Sopetil /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Válasz

Elnézést, én tettem fel rosszul a kérdést. :tef293:
    Szóval küldtem valakinek egy pretorians meghívót hotmail-es címre és nem kapta meg, aztán gmail-es címre küldtem, azt megkapta, a másikat szeretném visszavonni.
    Igen, írja itt hogy 4 napon belül visszakapom, csak azt hittem hogy itt is létezik olyan hogy "visszavonás" opció.

13. Bedy /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Sopetil Segítség

Szerintem várj még ha nem rég küldet mint a fentiekben leírtak alapján, a másik meghívod visszakapod hisz nem használja fel senki, vissza gomb nincs!

14. Anonymous / Guest

Hali

Fontos kérdésem lenne pretóval kapcsban!Nullára csökkent a seedmeterem, szerencsére free torrenttel fel tudom tornázni 10 fölé, de a kérdésem, hogy hogyan?? Seed idővel lehet csak, vagy mondjuk 1 es arány fölötti visszaosztásnál, elkezdi arányosan adni a pontokat??
    Erről nem olvastam az oldalon, pedig kerestem a seed meterrel kapcsolatos kérdéseknél, de nem találtam, h konkrétan hogyan lehet növelni 0tól 10 fölé a sm pontokat!

15. szudata /

Kapott lájkok:
    4
    Beküldött adatlapok:
    0
    Szia! Mindenképpen a

Szia!

Mindenképpen a Staff-nak írj ezzel kapcsolatban és tisztázd velük, vagy magaddal :tef293: hogy a metered miért lett 0! :tef344:

16. Anonymous / Guest

nemérted

Köszi a választ, egyébként ne haragudj, de nem azt nem értem, h miért lett nulla a seedmeter, hanem azt, hogyan lehet 0ról 10 fölé vinni a pontokat, hogy ne csak freet tudjak szedni.Most várok egy jó free torrentre amit tudok vissza is tölteni, de hogy idő vagy arány után jön a plussz bónuszpont, vagyis smeter pont...Mert vissza lehet vinni, ezt írják külön, de azt nem látom, h a konkrétumok ezzel kapcsolatban hol vannak...
    Várok egy hasznosabb választ is.
    Köszönöm

17. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    de ott van a leirás mi a

de ott van a leirás mi a seedmeter és mikor-mit ad-vesz el, olvasd el a szabályzatot

18. szudata /

Kapott lájkok:
    4
    Beküldött adatlapok:
    0
    te sem érted.

Szia!
    szabályzat elég egyértelmű szerintem:
    "4. Pont jóváírás
    Ha egy letöltött torrent esetében teljesülnek az 1-es vagy 2-es pontban leírt visszaosztási követelmények, a felhasználó büntetés nélkül törölheti őket. Amennyiben úgy dönt, hogy a kötelező időn túl tovább seedeli, minden 5-ik seedben töltött óra után kap +1 SM pontot.
    Tehát egy frissen letöltött torrent esetében 17 óra seed után jár plusz 1 pont.
    Minden túlseedelt torrent esetén kapható a pluszpont, de naponta maximum csak +50.
    "
    Tehát seedben töltött IDŐ után kapsz bónuszpontot.

"5. Figyelmeztetések, korlátozás:
    25-ös SM alatt figyelmeztető üzenetet küldünk a felhasználónak, hogy az SM-je alacsony.
    0-ás SM-nél már nem tölthet többet le a felhasználó, csak free (ingyenes) torrentet. Ebben az esetben egész addig kell a meglévő torrentjeit seedelnie, amíg el nem éri a 10-es SM-et.
    "

19. SeEd / Guest

A minap sikerült vendégként alaposan körülnézni az oldalon, amit egykor nagyon csipáztam, gondoltam írok róla egy kicsit:

Sajnálattal láttam, hogy mi történt 2007-2008 óta. Kb. azóta nem jártam ott, szomorúan vettem tudomásul mivé lett az egykori remek, jó pretime-al rendelkező top oldal. Nem vicc, indulásuk után nem sokkal az egyik legjobb oldal volt, bejutni sem volt egyszerű, sajnos csak volt. Jelenleg a torrent állomány majdnem fele inaktív(amúgy sincs sok torrent, van olyan kategória amiben csak egy kevés inaktív torrent van..) tele van NoGrp feltöltésekkel, ideje korán kihalnak a torrentek, nincs olyan része az oldalnak ahol ne verné ki a szemünket egy undorítóan csúf reklám vagy reklámhely. És mit látok?! Seed meter rendszer.. Egy keveset olvasgatva a fórumon, hamar feltűnik nagyon sok hsz. a témában elégedetlenkedő userek zöme a rendszerrel kapcsolatban. Mi van még itt: Szépségverseny 2010 a felső menüsoron virító vörös színnel, mondhatni gyönyörűen fest, arról nem is beszélve hogy mikor volt már 2010.. Mindent összegezve nagy csalódás, és nem hiszem hogy innen könnyű lenne felállni. El járt a Preto felett az idő nincs mese, ha így folytatja akkor gyorsan eléri majd a Bitware szintet...

20. szudata /

Kapott lájkok:
    4
    Beküldött adatlapok:
    0
    Mint jó pulikutya... :tef293:

Szia!

Mint jó pulikutya "sompolygok" a hozzászólásaid után. :tef161:
    Valóban igazad van a PREto régmúltjával és jelenével kapcsolatban. A közelmúlt történéseinek tükrében azért némileg érthető -de legalábbis helyi-értéken kezelendő- a mostani időszak "nemtörténései"!
    Azért jelenleg is vannak lelkes és minőségi feltölti az oldalnak. A premierek mindig megjelennek szinte azonos időben a többi site-al, kvázi nCore-után, néha előbb is, és szinte miden alkalommal időszakos freeleech-ben.
    Gyakran tapasztalok globális rövid idejű free leecheket bár ezekről mindíg a letöltő oldal fejlécéből és persze a torrentek színjelöléséből szerzek tudomást. Ehhez hozzá tartozik, hogy bármilyen rég is vagyok tagja az oldalnak nemigen fórumozok ott és más kapcsolatokat sem keresek a staff-al soha. Ha jól tudom egyszerű user-ként nincs is közvetlen ,-pl.:irc -, kapcsolat a tagoknak.
    Mondókám elején említett történések legfontosabb mérföldköve talán az volt amikor a megszűnéssel fenyegető hosszú leállási időszak volt ami -ha jól tudom- az anonim server-hely lehetőségének megteremtése volt. Tudomásom szerint és a twitter-es "segítségkiáltásra" jött válaszok alapján egy "konkurens" oldal sietett megoldással a PREto segítésére. Jelesül ez az oldal -talán nem kell titkot csinálni ebből mivel ez jó példa- a Teracod volt.
    Mindezek ellenére igaz az, hogy jó lenne a vérfrissítés minden szinten de az előbb írtak tükrében jómagam türelmesen várom, hogy újra egy jó és ahogy te is írod vezető torrent oldallá váljon mint ami rég volt.
    Lehet, hogy ez soha nem történik meg mert elsorvad és elhal de akkor nem küzdötték volna szerintem magukat újra vissza a működésbe ha feladták volna ez irányú céljaikat.
    Talán ha anno nem válnak ki a Carpathians -ot megalkotó Staff-ok -ahogy én tudom- most más lenne a leányzó fekvése. :tef293:
    A múltidézéses -mi lett volna ha- értelmetlen természetesen és remélem ide is eljut egy vezető Staff a PREto-ról, hogy eloszlassa kétségeinket.