Prey – Hamarosan érkezik a demó

A témát ebben részben 'Hírek a játékok világából' Raptor hozta létre. Ekkor: 2017. április 12..

1. Raptor /

Kapott lájkok:
    103
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    valahol
    Lakhely :
    A főld nevü bolygón

A Bethesda Softworks rászokott a próbaverziók kiadására, amit mi játékosok egy cseppet sem bánunk. Hamarosan érkezik a Prey demó.

• Az új Prey teljesen más játék lesz, mint az eredeti.
    • A Prey május 5-én fog megjelenni, PC-re és konzolokra is.
    • A megjelenés előtt ki is próbálhatjuk, mivel egy próbaváltozat is érkezik.

A Dishonored 2 és Doom után most egy olyan Bethesda játék kap demót, ami még meg sem jelent. A Bethesda bejelentette, hogy április 27-én elérhetővé teszt egy próbaverziót a játékból az Xbox One és PlayStation 4 felhasználóknak. Sajnos úgy néz ki, hogy a PC-sek ezúttal kimaradnak a mókából. Bár abban még lehet reménykedni, hogy később a személyi számítógépeket használó játékosok is megkapják a kóstolót.

A demó játék első órájába enged betekintést. Ez nem hangzik soknak, de ízelítőnek tökéletes lesz. Néhányaknál talán már a játék első órájának tapasztalatai is döntő fontossággal bírhatnak a játék beszerzésével kapcsolatban. Valamint így a program esetleges technikai problémáira is fény derülhet még a vásárlás előtt.

Ti április 27-én megnézitek majd, hogy milyen az élet Talos 1 űrállomás fedélzetén?

Let's block ads! (Why?)

Forrás...