Ross fia végig szerelmes volt Rachelbe a Jóbarátokban

A témát ebben részben 'Mozi & Tv Hírek!' CF dealer hozta létre. Ekkor: 2017. március 18..

1. CF dealer / Tulajdonos Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,269
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lakhely :
    deutschland
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    A Jóbarátok-ban Ross fiát, Bent játszó Cole Sprouse már 24 éves, de élénken emlékszik azokra az időkre.

A jelenleg a Riverdale-ben látható Cole Sprouse a New York Postnak mesélt a Jóbarátok-ban betöltött szerepéről, akkori munkájáról.

A kultikus vígjátéksorozatban Ross fiát, Bent játszotta, így a történet szerint többször is találkozott Rachellel, ami – mint most bevallotta – iszonyatosan nehéz volt neki, hiszen végig szerelmes volt az őt alakító Jennifer Anistonba.

Jennifer Aniston és Cole Sprouse a Jóbarátokban

Forrás: NBC

"Meg voltam bolondulva. Nem tudtam megszólalni. Teljesen bezsongtam, és elfelejtettem a szövegemet, leblokkoltam. Borzasztóan nehéz volt" – mesélte.

Sprouse a Jóbarátok-nak csak hét epizódjában tűnt fel, mégis élete meghatározó szerepe volt, azt mondta, a mai napig hátrafordul az utcán, ha valaki épp egy Ben után kiált.

A színészt egyébként a Zack és Cody életé-ben is láthattuk hosszan az ikertestvérével, Dylannel együtt, de ő volt például az a magát Frankensteinnek hívató kissrác is, aki Adam Sandler szívéhez nőtt az Apafej-ben.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Let's block ads! (Why?)

Forrás...