Na béreltem náluk egy fiókot. Most akcióban + 10 napot és 2 slot-ot adnak dec 31.-ig ! Ajándékba Második napja várok arra hogy elkészüljön ! De még türelmes vagyok. Talán ma már fogom is használni.
Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de én szept.- ben béreltem szerót, és igen gyengén produkált, megfogadtam többé ott nem bérelek. Egy jó tanács annak aki bérelni akar: boxerseed. Kicsit drágább, de önmagáért beszél, mióta náluk vagyok, a bithumenen mindig a legjobb 30- 60 helyezésem van, nem ritka a 20-30Mb/s , de mindíg tudja a 4- 8 MB/s- ot, ezt kb. 5-6 ezerért adják, de megéri egy kicsit többet rászánni.
Meg lehetne fizetni ha szükség lenne az ész nélküli feltöltésre. De már nem kell er?ltetni a Bh-t. A többi oldalra meg végül is elég jó. Bár nem bérlek t?lük még egyszer az tuti. Nagyon macerás volt amíg készült a hozzáférés. A sebesség se eget ver?. De jelenleg elég arra amire kell. Na meg a 2-3000 Ft nem nagy összeg. Csodákat se kell várni. Na innen senki se béreljen. Egy rakás SZ.A.R. az egész ! ! !
Nekem is volt náluk,a legkisebb csomag..havi 15Terra összejött vele nCoren szóval 2000ft nem pénz érte, bár sajnos vannak hullámvölgyek
Nekem már több mint 1 hete nem megy a szolgáltatás Rajtam kívül még elég sok usernak Hiába írsz nekik msn-re email-re nemválaszolnak
Én körülbelül 1 éve használtam a szolgáltatót, de akkor minden rendben volt vele. Sebességük nekem megfelelt, garantált 30Mb/s (30.000Kb/s) sebesség mindig megvolt. 50Gb HDD-m volt. Azóta sajnos nem béreltem tőlük!
nekem tökéletesen működött tavaj béreltem a legkisseb csomagot igaz voltak kissebb nagyobb ingadozások de tűrhető volt