Sziasztok! Ide be tudjátok linkelni a kedvenc smileytokat, amiket szeretnétek a chat fal alatt látni. Ha lehet, akkor olyasmiket, mint amik a chatfalnál is szerepelnek, ne legyenek annyira nagyok, de ha mindenképp használnád, akkor megfontolásra kerül. Köszönöm szépen! Üdv, Pihi
Én jelentkeznék akkor. irul: Igaz nem linkekkel, remélem ez nem kizáró ok. Pár billentyűparancshoz lehetne még társítani smileykat szerintem. Ilyenek: a rácsodálkozás , az elismerő kacsintás , vagy a szomorkodás , mert mégsem vigyoroghatok ha éppen panaszkodom. Még jó volna az elköszönéshez egy integető smiley is, amiből egyértelmű, hogy megyek. Napközben valahogy nem szívesen köszönnék el egy "Jó éjszakát!"-tal.
sima '' nem lesz beépítve, csak :: -ebben a formában...esetleg másként... mert tegyük fel... létrehozom a parancsot, de közbe valahol a fórumon egy hsz-be van az ,hogy ?! akkor mit teszek? mert ugye felcseréli de lesznek még smilek,csak érjem utól magam
Sokat használom a skypeot és annak a szeretem az emoticonjait. https://support.skype.com/en/faq/FA12330/what-is-the-full-list-of-emoticons