kezdem én néhány példával Ha nem töltesz le minden hónapban pl 10 GB-ot Ha nem lépsz be 2 héten belül Ha nem javítasz a kezdeti arányodon Te mit nem szeretsz?
hat en ezekkel nem ertek egyet Ha nem töltesz le minden hónapban pl 10 GB-ot - ( ennek variacioja egy bizonyos szamu torrent letoltese ) - akkor minek regeltel az oldalra? Ha nem lépsz be 2 héten belül - akkor minek regeltel az oldalra? Ha nem javítasz a kezdeti arányodon - akkor minek regeltel az oldalra? Ezek a szabalyok az aktivitast serkentik, es szerintem helyenvalok. Ha valaki nem tudja ezt betartani, akkor ne regeljen az oldalra es hagyja a helyet olyannak, aki hajlando ezekre a dolgokra es sokkal hasznosabb tagja lesz az oldalnak, mint aki csak azert van ott, hogy meglegyen neki ez az oldal is. Egy privat torrentoldal tagjanak lenni nem kotelesseg. Regisztacional oda kell tenni a pipat, hogy elolvasta a FAQ-ot es a Szabalyzatot. Megis hanyan olvassak el? Szinte senki. Aztan jon a csodalkozas, hogy nahat, hat itt ezt is kell, meg letolteni, meg aktivnak lenni... Szerintem nincs olyan, hogy rossz szabaly. Szabaly van, amit be kell tartani. Kesz. Ha nem tudod, vagy nem hajlando, akkor az nem a te oldalad.
Én általában úgy vagyok a szabályokkal és más egyéb előírásokkal is itt a torrentek világában, de úgy általában az élet más területén is, hogy ha mindent úgy csinálok ahogyan le van írva és betartom az előírásokat, akkor szinte észre sem veszi az ember a szabályokat, mert nem érheti baj és kellemetlenség azok be nem tartása miatt. Lehet, hogy ez nekem azért egyértelmű, mert egyébként is egy "szabályozott világban" élek és dolgozok, de ez a hozzáállás nekem idáig mindig bejött.
olyan oldalra nem regisztrálok ahol előírják mennyit töltsek le az aktivitás nem probléma ezek a szabályok azért vannak hogy lerontsd az arányod ahol nehéz vagy lehetetlen seed-elni utána meg támogasd az oldalt és küldj nekik pénzt