Szőkékre vagy vörösekre buknak a férfiak?

A témát ebben részben 'Mozi & Tv Hírek!' CF dealer hozta létre. Ekkor: 2017. április 05..

1. CF dealer / Tulajdonos Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,269
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lakhely :
    deutschland
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Orosz Barbara a vörös színnel hangsúlyozta, hogy mennyire erős nő és mindent eltud intézni egyedül. A hajszínváltoztatásnak lelki okai vannak, tudat alatt elege lett az erős nő szerepkörből, és néha ő is szeretne elgyengülni.

Sokakat meglepett, hogy vörös haját szőkére cserélte, korábban nem lehetett látni más hajszínnel. A Fem3Café-ban arról mesélt, hogy már 13 évesen trükközött, hogy vöröses árnyalata legyen a hajának, és 14 éves kora óta volt ilyen színű a haja.

"Most 37 éves vagyok. Miért pont most jutott eszembe a szőke? Biztos nem azért mert meguntam a vöröset, egyszerűen azt érzem, hogy most egy nagyon más életszakaszom következik. Valami biztos, hogy jönni fog, mindig megérzem az ilyesmit. Vágyom most egy normális párkapcsolatra."

Lecserélte a vörös színt

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Minden férfi meg akarta változtatni, végre szeretne olyan párt találni, aki elfogadja úgy, ahogy van. "Mióta szingli vagyok, randizgattam, és nagyon gyorsan oda jutottunk ezekkel a pasikkal, hogy miért nem vagyok ilyen vagy olyan, miért nem hordok sportcipőt, miért nem vagyok szőke."

Úgy látja, máshogy közelítenek felé az emberek, szerinte a férfiak jobban bírják a szőke nőket, mint a vöröseket.

"Lehet, hogy eddig orbitális dzsungelharcos voltam, és azt akartam bebizonyítani magamnak, a világnak, mindenkinek, hogy én egyedül elviszek mindent a hátamon. Szeretném jelezni, hogy nem. Ebből az életszakaszomból nagyon elegem van. Néha szeretnék elgyengülni, néha szeretnék elpityeredni, és szeretném, ha lenne egy olyan férfi mellettem, aki nem megváltoztatni akar, hanem elfogad és így szeret engem. Vágyom, hogy valaki meg akarjon menteni, de mindenki berezel tőlem" - mondta. Sokan írnak neki, de úgy szeretne találkozni az igazival, hogy összenéznek az utcán, és már ott akkor elindul köztük valami.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Let's block ads! (Why?)

Forrás...