Írjátok le mi célból kezdtetek el torrentezni és, hogy melyik oldalon regisztráltatok először. Sokaknál biztos régen volt már, de én határozottan emlékszem rá. Nekem a régi majomparádé volt az első torrentoldalam. Nagyon kerestem valamit és a google szerint az oldalon fent volt. woot. Sehol máshol nem találtam, S mivel nem volt regisztrálási lehetőség, bánatomban a hibabejelentési e-mail címre írtam. Aztán csodák csodájára egyszer csak jött egy meghívó.
8 éve kezdtem, egy fiú nagyon imponálni akart nekem és az összes általa látogatott oldalra meghívott. Ő tanított meg torrentet készíteni és feltölteni is.
A régi Beload-on kezdtem! Mindig is sokalltam a "gyári" DVD árát!Egy munkatársam ajánlotta a Beload-ot,hogy ott nagyon nagy a választék régi és új filmekben,és kaptam is meghívót tőle!
Úgy vélem: Stiefel "nagyot szólt". Én is kerestem valamit és a Google kidobta azt: Z-tracker / vagy is Ztracker. Ekkor következett be az: torrent-kliens. Megnéztem a neten, hogy mi is az... Higgyétek el nekem, hogy elsőre nem sikerült. Másnap már összejött a kívánt film letöltése (Legényanya). Pöppet "fiatal" site-os valék: Csatlakozott: 2010-03-12 09:40 PM (4 Év, 11 Hónap, 2 Hét, 6 Nap, 13 Óra, 43 Perc, 22 Másodperc). De lehet, hogy hazudok és a régi Mikrón, vagy Majmócán voltam fent előbb ,.,.,,. Viszont tudvalevő okok miatt: ezt visszaellenőrizni / nem lehet.
Ha jól emlékszem a Diablo volt vagy a Moobs De lehet hogy más, hisz sok meg is szűnt azóta már. Zene és filmek miatt kezdtem el...
Üdv Én anno, a mára már megszünt, Dark Angel oldalon kezdtem el a torrentezést. Oda egy kedves ismerősöm hivott meg , és én akkor szerettem meg nagyon, a sok sok film hozzajutási lehetőséget
Sziasztok! Én annak idején a Bithorlo oldalra regisztráltam egy ismerősöm jóvoltából. Sokáig erről az egy oldalról töltöttem le a filmeket, de egyszer csak érdeklődni kezdtem más oldalak iránt is, így a keresgélés során akadtam rá az UTS Fórumra is. Itt aztán az ismeretségek révén egyre több torrent oldalra jutottam be az újabbnál újabb meghívók által. Röviden ennyiben tudnám leírni a torrentezésem kezdeteit.
Én magamtól ahogy lett internetem beregiztem egy oldalra filmek zene játékok miatt és feltölteni is megtanultam magamtól én igy kezted.
én a szabályzatból és a Gyik-ból leírásokból tanultam meg hogyan kell használni az első torrent oldal amire regisztráltam a Pretorians volt
Csak egy film kellett, amelyet sehonnan se lehetett letölteni. A torrentezést: magamtól / saját hibáimból tanultam meg. Nagyjából 21 éve kísérletezek vele több-kevesebb sikerrel.
Anno még egyetemista koromban kezdtem valamikor 20 évvel ezelőtt. Akkor igaz nem volt még torrent, de a mindennapi kenyeret kerestük és találtuk. Előtte meg a gopher nevű alkalmazással kerestük a cuccot. Jajj de régen is volt. Mondjuk nem is volt akkora választék mint most és jobban meg is volt becsülve a cucc.
Én nem olyan régen kezdtem, csak idén január 5.-én, de azóta rengeteg minden történt. Az első oldal, ahova beregeltem, a HunTorrent volt, az első letöltésem pedig a Borat első része volt. Emlékszem, édesapámtól hallottam a torrentezésről, és egy nap, igy kerestem egy listát a legjobb magyar oldalakkal, igy bukkantam rá a HunTorrentre. Aztán, pár nap múlva, újra rákerestem arra a listára, és igy találtam rá az eStone-ra, valamint a Ztrackerre. A többi már csak úgy jött magától
Már pár éve torrentezem, egy ismerősnek fakadtam ki, hogy nem- vagy nagyon nehezen találom meg a filmeket. Sok a reklám és sokszor rossz a minőség. Általa bekerültem a Diablóra és azóta is onnan szedem le a filmeket, sorozatokat