Egyre többször veszem észre, hogy a hetek csak úgy elszaladnak egymás után. Egyre másra azt hallom, hogy felgyorsult az idő, minden olyan gyorsan történik. Mit érzel te ebből?
kedves Boni ne kesergess ilyen témával rakéta sebességgel rohan az idő, ma volt hétfő, máris szombat van. ma volt január és már március van Most voltam sulis, már felnőtt vagyok. Gyerekkormban olyan nagyon hosszúak voltak a nyári szünidők, alig értek véget sok, strandolás, meleg , napsütés. Most meg ez a hideg tél nem ekar véget érni
Drága klarensz, dehogy akarlak keseríteni, de a tőlem fiatalabbak is mondják, ezért gondoltam, hogy megkérdezem.
Nagyon gyorsan telnek, én is már pár éve csak csodálkozom hogy hova futnak az évek, orák, percek... fgh Szerintem ez a gyors világ teszi ezt. Folyamatosan el van terelve a figyelmünk, így gyakran nem fogjuk fel azt ami igazán szamít.
Az idő gyorsan múlik.Élet és halál. Képzeld el ha bele tudná bujni egy gyerekbe.Majd a gyereket elkezdett irányitani. A második életedet ,ha tehetnéd hogyan élnéd,,,., le. Az idő véges.
most hogy előreállítottuk az órát 1 órával tényleg úgy tűnik mintha felgyorsult volna az idő kevesebbet alszunk