én mint már írtam más topicban is iNSANE + 1ST valószínű ennek a két oldalnak az egyesülése lenne a legcélravezetőbb, de esetlegesen örülnék egy Carpathians + iNSANE egyesülésnek is, de ha ez az említett 3 oldal egyesülne valószínű az egy igazán komoly oldalt eredményezne. + nem titkoltan azért is örülnék én személy szerint a két vagy akár 3 (jobb esetben) említett oldal egyesülésének, mert az így létrejött oldal egy biztos pillére lehetne a jövőre nézve a hazai torrent társadalomnak.
Szeretném, ha a google és a nav egyesülne, így meglenne minden elsőre,pontosan. Nagy álmom ez,mert a fejlődésnek nem szabad gátat szabni, és boldogan tudnék élni egy olyan világban, ahol az adó bevallásomat kitudnám tölteni egy youtube videó megnézésével. Ezenkívül a google dolgozóinak minden évben ingyenes lenne a bevallásuk, míg a navos munkatársak \vezetők különböző nyelveket sajátíthatnának el teljesen ingyen.
A bitmumián mindig free reg van.. A Libble meg random bannolja az usereket. Így utólag végiggondolva van benne ráció. XD Mindig lesz mivel játszani a Libble staff-nak. XD