Magyar torrent oldalak The1st

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Dark Angel hozta létre. Ekkor: 2007. augusztus 30..

1. Jony79 /

Kapott lájkok:
    4
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    üdv.

Mennyi aktiv torrent van az 1st már a Beload-ot szorongatja észrevetéttek?

2. Bluesky / Guest

1st

43711 aktív torrent pontosan a 1st és a 2nd rész együttesen. Nagyobb az aktivitás az oldalon ha a Beloadhoz hasonlítjuk, mert ott ugye jóval több felhasználó van (150 ezer kb.) Itt pedig csak 63250 durván.

3. Jony79 /

Kapott lájkok:
    4
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    49159 aktiv torrent a második

49159 aktiv torrent a második hely az ncore után csak igy tovább 1st.

4. greg81 /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    49159 re.

Ha a torrent számot nézed, akkor az nem 2. hely, a Beloadon 55 ezer feletti aktív torrent van.

5. Jony79 /

Kapott lájkok:
    4
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Már megbocsás most néztem

Már megbocsás most néztem Beload 48825 aktiv torrent mert ugye csak az aktiv számit számomra legalábbis a többit fujhatjuk üdv.

6. greg81 /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Jony79

Én is az előbb néztem, de most megnéztem még egyszer:
    AKTÍV torrent: 55124
    Esetleg az adatlapodon a tracker beállításoknál nincs kikapcsolva 1-2 kategória?
    Közben az 1St-n viszont csökkent ez a szám.

7. Jony79 /

Kapott lájkok:
    4
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Bocs igazad van egyet

Bocs igazad van egyet elnéztem marad a harmadik hely de igyis szép teljesitmény üdv.

8. greg81 /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Jony79

Szia!
    Természetesen szép eredmény, hiszen ha figyelembe vesszük az user számot és arányt számolunk, akkor már az 1St felé billen a mérleg szerintem.

9. Bluesky / Guest

Nyelvtanilag érdekes azért a hír..

2012-10-10 - Új kategóriák?

Elégedett vagy a jelenlegi kategóriákkal?

Ha lenne ötleted, javaslatod, milyen új kategóriákat szeretnél, írj IDE

Ez csak egy felmérés!!!

2012.10.17 -el záródik a fórumot, ha van még 5tlet, hajrá!

10. szudata /

Kapott lájkok:
    4
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hello 1st!

Hello 1st! :tef293:

Hartigan-nak hála itt is bent lehetek. Ezúton is csókoltatom a hívóért!
    Lentebb olvasom barcada kollega problémáját amit így egy-két nap után nekem is szemet szúrt és kellemetlenül érint hogy bizonyos torrenteknél hiába van 60-80-100 leecher igaz kb arányosan mindegyiknél szinte pont 10x-es a seederek létszáma egy bit nem sok de annyit se töltök vissza szerverröl!!! ez több mint érdekes...
    A kisebb állományok seedbe-állítása amit faust10 mond az bejönni látszik de nem igazán értem hogy most mi tévő legyek.
    Leszedtem egyet a saját release-eik közül pl. és 0.0 a visszatöltésem de persze a statisztikában meg írja lelkesen hogy mennyi az "elvárt" visszatöltés...hogyan? rakjam tescos-szatyorba a biteket és trace-eljem fel, hogy kik töltik és ballagjak el hozzájuk címre, majd csússzak be a kéményen mint télapó oszt borítsam a gépére? Ezek után kérjek tőle írásos "like"-ot amit bemutatok a staff-nak, hogy elkerüljem a büntit? hmmm? :tef161: ötletek?

Ettől eltekintve az egyik , ha nem a leg-tetszetősebb oldal amivel találkoztam minden téren...respect a site-nak és örülök hogy fent lehetek! :tef344:

11. szarufa /

Kapott lájkok:
    75
    Beküldött adatlapok:
    0
    1st

Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni abban hogy ha letöltök az oldalról 1 filmet azt mennyi ideig kell seedelnem milyen arányig? Vagy lehet hogy csak a 0.5-ös globális arányt kell figyelnem? Vagy ha lehet hol találom a leírást és kérhetnék erre 1 linket? Ezer köszönet..

12. Dinnye62 / Guest

Sziasztok! Tisztelt szudata

Sziasztok! Tisztelt szudata kapcsold ki a kliensedben a dht-t és akkor csak neked fogja számolni az arányt.

13. Anonymous / Guest

1st
    Üdv. 0.6 arányig és 6 órán keresztül várják el a seedet. De globális arányt is néznek.

14. erdeikutya / Csillagvadász

Kapott lájkok:
    433
    Beküldött adatlapok:
    0
    re 1st
    GYIK:
    Hit´n Run:
    Ha letöltesz valamit és lelépsz a feltöltés elől. A letöltött dolgokat minimum 0.6es arányig seedelni kell. Ahol letöltő is van, ott nem hivatkozhatsz a jó arányodra, akkor is figyelmeztetést kapsz.
    A 0.6os arány mindenkire vonatkozik!

es ha jol tudom, van meg olyan is, hogy elvart seedeles: ez 6 ora hosszusagu. Akkor is, ha megvan a 0.6 visszatoltesi arany.

Az oldalon jobbra fent van egy kis grafikon-ikon, amire ha rakattintasz, akkor a forgalmi listadat lathatod, ahol ki van irva, minden lenyeges info.

15. 1sr re-
    0.6 arányig és 6 órán át kell seedelni minden letöltött anyagot, ez mellett globális arányt is néznek. Ha nagyon sokáig seedelsz valamit, de nem tudod vissza osztani érdeklődés hiányában amit letöltöttél és a globális arányod jó akkor nem szoktak szankcionálni. Azt hiszem ez így kimerítő válasz volt.:tef293:

16. szudata

A kapósabb torrenteken túl sok seeder van, jól látod a dolgot, viszont a kevésbé népszerűeken sokszor csak 1-2, azokra is érdemesebb ráállni seedelni, mert főleg ha még szorzós is akkor sokat fel tudsz tölteni általa. Általánosságban egy jól seedelt oldal, nem véletlenül tart ott ahol és van ennyi kapcsolat is, ami külön jónak mondható, ha a létszámot nézzük. Bithumenen fent vagy? Csak azért mert ha ott állod a sarat, akkor ide is tudsz arányt csinálni, annyira nem gáz. Én is azon a véleményen vagyok hogy frankó az oldal, kicsit lehetne gyakorlottabb a staff is, akkor minden rendben lenne.

17. szarufa /

Kapott lájkok:
    75
    Beküldött adatlapok:
    0
    1st

Sziasztok! Minden Kedves válaszadónak Nagyon szépen Köszönöm az útbaigazítást és szép hétvégét kívánok :tef293:

18. Jaaani /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    kérdés

Sziasztok

Valaki tudna segíteni?
    Régen volt acc-om, de már rég nem használtam. Kértem jelszó emlékeztetőt, meg is kaptam. Bejelentkezésnél viszont azt írja inaktív felhasználó.
    A megadott (1sttorrent kukac gmail pont com) címre írtam de semmi válasz.

Valaki kérdezze meg nekem légyszi az egyik staff-tól ilyenkor mi a teendőm.

Köszi előre is.

19. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Azt kellene tudni

Üdv , Azt kellene tudni mikor léptél be utoljára mert ha rég akkor törölve lettél inaktivitás miatt .

20. Jaaani /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    belépés

Pontosan nem tudom, de tuti hónapokban számolandó. :tef10:

Egész pontosan ezt írja ki:
    "
    Sikertelen bejelentkezési kísérlet
    Ez a hozzáférés le van tiltva.
    "
    Nem azt írja hogy törölve hanem tiltva, ezért gondoltam, hogy valahogy valahogy vissza állítható.