Magyar torrent oldalak The1st

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Dark Angel hozta létre. Ekkor: 2007. augusztus 30..

1. vaya /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    treki

Sziasztok! :tef293:
    Pár gondolat a tegnapi "karbantartáshoz"!
    A tegnapi off sokaknak okozott bosszúságot!Az oldal vezetőségének és az usereknek is.
    Mint látom egy régebbi mentés lett visszarakva,ennek okán az userek jelentős adatokat vesztettek.Bosszantó, de az adventi naptár útján összeszedett ajándékokat buktunk el,mellette a rengeteg upp és egyéb!!Sajnos ezeket nem lehet visszaszerezni!
    Köszönjük a "cheaternek"! :tef10: Remélem ennél nagyobbat bukik az életben!Ez volt neki a karácsonyi kívánságom.
    Az oldal vezetőinek köszönet ,hogy gyorsan helyreállították az oldalt.

2. Anonymous / Guest

1st

Nem hinném hogy régebbi mentés lett visszaállítva, vagy ha az akkor is csak 1-2 napos lehet max. Mert 3 napja regeltem és még bent vagyok, de 360 Gigám már nincs meg az uppomból és keletkezett letöltésem is, ami nem is volt, remélem ezt helyrehozzák, ha nem akkor felejtős lesz számomra az oldal, így nincs értelme uppolnom ha elveszik, más oldalakon ezt korrigálják ilyenkor..

3. miaz / Guest

First

Kezd egy kicsit maki feeling lenni az oldalon sajnos. Ha nem kapom vissza a feltöltött 360 gigámat ami elveszett akkor durcás leszek, és jó lenne ha a letöltésemet is nulláznák, ugyanis nulla volt, most nem annyi ..

4. vackenb /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re:treki

Nekem csak a 2 GB feltöltésem tűnt el, meg is lepődtem reggel... Nem tudom, hogy ezt, hogy lehet visszacsinálni, de remélem azért tesznek valamit ez ügyben.

5. miaz / Guest

külön

Külön vicc hogy így az adventi játék is kicsit értelmét veszti. Levonnak 150 megát a letöltésemb?l, de ugrik 360 giga feltöltésem? Na neeee ..

6. miaz / Guest

én
    Én írtam nekik, azt jelezték hogy majd visszaállítják, ha nem így lesz akkor többet be sem nézek az tuti, nekik nincs semmiben, de nekem nem kis idő összegyűjteni ennyi uppot, legyen már egy határ ..

7. gaborw /

Kapott lájkok:
    6
    Beküldött adatlapok:
    0
    ....

Ja igen persze! Elnéztem egy kicsit! Nem olvastam el rendesen! :tef293:

8. WebTech / Guest

Azt elfelejtették

Azt elfelejtették megemlíteni, hogy az oldalt támadás érte...

9. szladi /

Kapott lájkok:
    18
    Beküldött adatlapok:
    0
    Lakhely :
    Budapest
    1st free leech

Pár perce free leech a 1st -ön 2 napig. ez az üzenet látható.

A tegnapi leállás az oldal problémája miatt volt és sajnos kénytelenek voltunk egy korábbi mentést visszaállítani.
    Ennek következménye, hogy a le- és feltöltések az akkori állapotot mutatják.

Elnézést kérünk a hiba miatt.

A kellemetlenség enyhítésére 2 nap freeleechet kapcsolunk be.

A le- és feltöltési adatokat visszaírása miatt kérjük ne jelezzetek többet.

10. gaborw /

Kapott lájkok:
    6
    Beküldött adatlapok:
    0
    1st
    Azért ne hasonlitsuk a Majomparádéhoz! Negyed annyi probléma nincs az oldalal mint a Makival volt. Nekem is veszett pár Giga feltöltésem. De szerintem ha irsz egy kulturált levelet nekik, biztos találnak megoldást. De fura, hogy annyi feltöltésed veszett oda! Szerintem néhány napos mentést állitottak vissza, a saját feltöltésemből kiindulva.

11. Anonymous / Guest

1st problem

Nem fura, ugyanis két nap alatt majdnem 400 gigám ment fel, amit szerintem vissza kellene kapnom. És ahogy fentebb írkák valszeg nem lesz jóváírva ..

12. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    WT

-kedves WT,
    -elhiszem Te egy tökös magyar és okos gyerek vagy. na folytatom magam módján. torrentezek pár éve mint egy átlagos mezei user igaz vén szamár létemre tanultam meg netezni 58 évesen. most 62 éves vagyok sokan ismernek de pihent agyammal nem értem miért jó másnak ártani ha segíthetek is.te nem oldalakkal szúrsz ki hanem velünk a tagsággal.én tisztellek mert mint olvasom te igen okos kis emberke vagy.itt a fórumon is olvasom sok a beteg ember akinek ez a kikapcsolódást jelenti napi bajaiból.tudom van néha harag benned is de próbálj meg javaslatot tenni xy oldalnak hátha jó sül ki és nem 50-60 000 emberrel kitolni.bocsi írásomért ez csak gondolatom és saját üdv W* egy öreg user :tef293:

13. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    Adventi naptár

2012, december 11

Gratulálunk!

Most 65 bónuszponttal lettél gazdagabb.

14. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    Seedbajnok 3.0

Keressük az oldal év végi seedbajnokát, vagyis a legtöbb torrentet seedben tartó felhasználónkat. Részletek és nevezési fórum @ITT!

15. watsap /

Kapott lájkok:
    331
    Beküldött adatlapok:
    0
    Free leech

2012.12.12.

FREELEECH van, azaz csak a feltöltésed számoljuk!

16. Yesee /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    W* és 1st......

Köszi W*! Ezek szerint most miattad(is) ugrott 1st ön pár száz giga feltöltésem .. Nem állítom hogy ők nem hibásak, mert biztos, ha ezt megtudtad tenni, de nem hiszem hogy ennek ez a módja. Jól berágott most x ezer ember, ez lett a dologból, na meg az hogy vesztett a 1st a népszerűségéből (legalább is számomra már nem az első.. és ahogy nézem a kapcsolat számot a főoldalon 70 ezer és volt a minap 400 ezer is, másnak sem ..) Igaz most próbálják ösztönözni az usereket, tartsanak seedben minél több torrentet, na de miért is, kérdem én, hogy aztán 2 hét múlva megismétlődjön ugyanez talán? Én többet 1 byte ot nem töltök fel oda, az tuti! Legalább kompenzálhatták volna a felhasználókat, de le sem sz.rnak, ez az igazság!

17. vackenb /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Ádventi ajándék 13-an (The1st)

Gratulálunk!

Most 65 bónuszponttal lettél gazdagabb.

18. predator02 /

Kapott lájkok:
    206
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    1st

Hírek -

2012-12-13 - Feltöltőket keresünk!

19. Yesee /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    1st re-

De még szerintem a hibát sem javították ki .. Így töltsön fel az ember hogy lehet 2 nap múlva kevesebb lesz pár száz gigával..:tef293:

20. n_ben007 /

Kapott lájkok:
    17
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    ajándék

14-én szintén bónuszpontokat osztanak, méghozzá +40-et...
    Én érzem úgy, hogy kicsit monoton? :S