Magyar torrent oldalak The1st

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Dark Angel hozta létre. Ekkor: 2007. augusztus 30..

1. trapista /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    szabad regisztráció

the1st.be
    Ma (december 26) 16 és 17 óra között közkívánatra szabad regisztráció lesz az oldalra. Aki szeretne bejutni, most megteheti.

1ST staff

2. szaby18 /

Kapott lájkok:
    6
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    kulcs

én a második torrentnél megtaláltam a kulcsot és 2x feltöltést számolnak a mai napra. annyira nem kicsi a kulcs észre lehet venni.

3. ferpisti / Sorozatfüggggő

Kapott lájkok:
    15
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Diák/egyetemista
    Lakhely :
    Budapest
    szabad regisztráció

per pillanat nagy pirosban írja hogy lehet regisztárlni, essetek neki :tef293:

Üdv

F

4. debgay /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Sajnos erről lemaradtam! Kár érte... Majd legközelebb!

5. Ixinxa /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    1st!!

Regisztrációm első napján rögtön warnoltak is indokolatlanul, sajnos próbáltam printscreennel is bizonyítani a jogtalanságot és az igazamat, de fölényeskedő és elutasító választ kaptam, a letöltési jogomat pedig jelzés nélkül megvonták, gratulálok az oldal vezetőségének, büszkék lehetnek magukra!

6. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    !

Láthatnám a bizonyitékodat ? Megprobállok valamit segiteni!

Üdv

7. Ixinxa /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    hartigan

Szia, köszönöm a felajánlásodat, de nem szeretnék mást is bevonni már a dologba, én a tulajukkal beszéltem, érveltem, nem sikerült megállapodni, ennyi, részemről lezártam a témát, úgy is mindig a tulajnak van igaza, 1 hét warnt kibírok, majd talán egyszer a letöltési jogomat is vissza kapom ..

8. greg81 /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Ixinxa re.

Szia!
    Azért kíváncsi lennék arra a bizonyítékra, mert az emberek 99%-a azt szokta mondani, hogy jogtalanul warnolták. Akkor is, amikor egyértelműen jogos volt. Engem soha nem warnoltak az 1St-n, még jogosan sem, pedig egyszer volt olyan, hogy a gépem kihasalt, újratelepítés, stb., és nem tudtam vissza osztani 3 filmet. A warn itt jogos lett volna, de nem kaptam.

9. vackenb /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re: The1st warn

Érdekes, még én sem láttam hasonlót, hogy csak úgy unalomból valaki wanrt kapott. Biztos volt valami alapja.

10. predator02 /

Kapott lájkok:
    206
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    1st

Kedves Tagjaink!

Megkérünk mindenkit, hogy jobban figyeljen oda a seedelési kötelezettségekre, mert nagyon sokan egyáltalán, vagy csak kevésbé veszik figyelembe. Nagyon fontos azért, hogy más is hozzájusson az adott torrent tartalmához és ehhez a letöltők seedelése szükséges!

Saját forgalmi lista eléréséhez csak erre az ikonra kell kattintani: (a felső menüsorban találjátok)

Üdvözlettel 1st Staff

11. vackenb /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re: 1st (predator02)

Az a gond, hogy mindent vissza kell seedelni 0.6-os arányig, és akinek gyenge a netje és olyan dolgot tölt le, amit már nem igazán szednek le az elkövetkezendőkben, akkor élete végéig seedelhető
    Kár, hogy valami időkorlát nincs rá (ha már ennyire kell a seed, akkor pl. egy hét seedidő három hét alatt), minden nagy oldalon van ilyen és mennek is...

12. szladi /

Kapott lájkok:
    18
    Beküldött adatlapok:
    0
    Lakhely :
    Budapest
    re:1st

Na, erre én is kíváncsi lennék, még is meddig, ha nincs letöltő és esély sincs a 0,6-os arányra.

szladi

13. vackenb /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    2013-01-06 - Freeleech (The1st)

Összegyűlt a 650.000 bónuszpont, ezért 1 napig freeleech! :tef293:

14. vackenb /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re: Rudi75

Az oldal a letöltött adatmennyiség felét számolja el, a seed kötelezettségeid nem változnak :tef293:

15. Rudi75 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    -

Azt hogy kell érteni hogy még 5 óra seed kötelezettség 5 óra után meg az adatmenyiséget mutatja az oldal hogy menyi az elvárt.?
    Viszont félbeszakadt torrent meg zöld..
    újratelepítés miatt letöltöttem a torrenteket újra seedbe tudjak állni duplán kell vissza tölteni :tef10:

16. Rudi75 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    -

Nem a0.5 x ről beszélek
    Ez az időkorlát dolog jó lenne mert nem igazán jó 512 kbit up ...

17. gabeszhartyan /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Támogatás

Hali!

1st PayPal támogatást mikor írják jóvá? az van írva, h 24 óra, de az már rég letelt... Köszi a választ!
    Üdv,
    Gabesz

18. szudata /

Kapott lájkok:
    4
    Beküldött adatlapok:
    0
  19. bazsko74 /

Kapott lájkok:
    129
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Hentes
    Lakhely :
    Judenau
    No coment

Ezt az üzit kaptam az oldalon.
    Rendszer 2013-01-20 17:54:45
    Sziasztok!
    Szeretnénk megkérni mindenkit, hogy aki teheti havonta egy támogató smst küldjön az oldalnak, mert nem tudjuk tovább önállóan finanszírozni az oldal működését.
    A támogatások sajnos annyira lecsökkentek, hogy abból az oldal szervereit nem tudjuk fenntartani.

http://the1st.be/donate.php

Köszönjük!

20. Trackervisit /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Na igen

Na igen. Ez az, amit magam részéről maximálisan elítélek. Sajnos a mai világban már számtalan oldalon van támogatási rendszer, ezt azt hiszem el kell fogadni, de semmiképpen sem jó. Véleményem szerint egy oldal fönntartása nem a felhasználók dolga, hanem a tulajdonosi köré vagy a staffé.
    Tehát, ha elfogy a pénz először is körül kellene nézni a staffban kihirdetni a helyzetet és a tulajdonos(ok)nak azt mondani, ha valaki még beszáll anyagilag akkor tulajdonosi státuszt kap. Amennyiben ez sem vezet eredményre el kell gondolkodni az oldal kisebb kapacitással való üzemeltetésén. Olcsóbb -esetleg gyengébb- szerverre költözés, hogy a finanszírozás megfelelő legyen, vagy új külsős tulajdonos társ keresése az oldal régi és megbízható tagjai között.
    Miután ezek egyike sem vezet eredményre, akkor lehet megkérni a tagságot próbáljanak támogatni, ha ez sem vezet eredményre be kell zárni. Tudom, hogy ez drasztikus lépés, de kötve hiszem, hogy nem lehetne más megoldást kitalálni, mint a felhasználók zargatása ilyen levelekkel.
    A torrent ne szóljon arról, hogy lehúzzuk a felhasználókat. A torrent mindig ingyenes volt, maradjon is az.