Magyar torrent oldalak The1st

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Dark Angel hozta létre. Ekkor: 2007. augusztus 30..

1. ricsi770220 / Guest

1st reg.

Most van szabad regisztráció vagy nincs kérném szépen válaszoljatok...

Ha van akkor hol lehet mert innen nem az tuti...

2. kikid500 / Guest

1st

Nincs szabad regisztráció.

the1st.be oldalt ha nézegeted akkor biztos lehetsz benne

Free reg nem régen volt ,mikor az oldal 4 éves volt.

Legközelebb majd karácsonykor,az ünnepek alkalmával lesz újra free reg és freeleech.

3. ricsi770220 / Guest

Köszi szépen a válaszod ...

Köszi szépen a válaszod ...

4. Sajtmester / Guest

5. Alcapone /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    1st

Sziasztok tudna valaki segíteni nem tudok belépni az oldalra amit nem értek
    ezt írja,,(Sikertelen bejelentkezési kísérlet
    Ez a hozzáférés le van tiltva.
    Indok: Csalás)De miféle csalás fogalmam sincs,,,rendesen vissza osztva minden ,
    majdnem 1TB feltöltés és dob az oldal!! ,,de még csak írni sem tudok nekik hogy most mi van ,,,Nem izgat különösen az oldal de azért válasz érdemeltem volna
    hogy miféle csalást írnak? és mire írják ,,nagyon sok oldalon vagyok bent de így még nem jártam

6. Sajtmester / Guest

re

Ha nem enged belépni, és ki van írva, hogy indok csalás az annyit tesz, hogy bannoltak, kitiltottak, törölték az accod.Megnéztem a fórumban ott a neved azt írta a staff hogy csalás miatt töröltek :tef10:

7. Alcapone /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re:

Én is tudom hogy mit jelent az hogy bannoltak ,,de hogy miért és miféle csalásért
    De írni sem lehet neki hogy miért talán az nem tetszett nekik hogy közel 3 hét alatt majd 1TB toltam fől ,,biztos egy okos modi gondolom soknak találta.
    Mivel 6 óra a seed idő jó hogy föl ment akár 20 arányig is némelyik tori,,
    Na mind egy ,de nem korrekt ,legalább adtak volna egy választ..Hogy mi ez!!,,,

8. Sajtmester / Guest

re

Ezt én is így gondolom mert csak annyit írtak, hogy csalás miatt ban és semmit többet.

Szervered volt? lehet azon sírtak be, hogy szeróval seedeltél és ezt nekik nem jelezted, már csak erre tudok gondolni

9. Alcapone /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    1st

Most hogy írod lehetséges hogy ez volt nekik a gond ,ha jól emlékszem a servert nem jelöltem ,,De nem így kellet volna tenniük ha ez volt a gond !!!
    Se baj még az a jó hogy nem meghívtak hanem regéltem amikor nyitott volt:tef293:

10. Sajtmester / Guest

Re 1st

De azt nem értem, hogy miért dobtak ki mikor az arány csaló programnál 1 fix sebességet állítaszbe, szervernél meg otthoni netnél meg ingadozik ezt azért figyelembe vehették volna.Az ottani staff egy kicsit elvan szállva magától ha valaki 1 rossz szóval illeti az oldalt ban így én már nem is merek hsz-t írni csak töltök seedelek és hallgatok:tef161: Na meg a másik fele szabály változások voltak, eltörölték a kötelező seed időt, hogy nem kell seedelni csak a globális arányra figyelni. Na mármost vagy 60 embert bannoltak ki mert nem seedelt még jó volt az aránya. Vicces nem?

utána megt oda böktek 1 mondatot nincs kötelezö seed, de aki gyakran lelép az megkapja a jutalmát

11. Alcapone /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re

Na igen én sem csináltam egyebet csak letöltöttem és vissza ,nem szóltam én a torikhoz sem ,sem az üzi falon ha van ott olyan ,,de még csak esélye sincs az embernek hogy megvédje magát ez a felháborító ,,hogy csak kiírják rá hogy csaló.
    De nem illetem őket olyan szavakkal amit meg érdemelnének,,mert azért van bennem annyi emberség hogy nem hordom le őket.Bár megérdemelnék ezek után hogy ezt írják ,csak ez a bosszantó ,az oldal nem is érdekel úgy mint ez a leírás ,
    hogy "csaló" ,,.

12. Alcapone /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Sikerült

Sikerült vissza kapnom az accom ,köszönet Kierának :tef293:
    Szólt az oldalon és utána néztek,és valamit elnéztek :tef293:
    Ezért jó ha van egy ismerős egy oldalon

13. Sajtmester / Guest

1st

Csak nekem nem jön be az oldal?Aki tud valami írja meg plz.

14. joe_mester /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    1st

Sziasztok!

Nekem olyan problémám van a 1st torrent oldallal, hogy mégnyárom regisztráltam mikor nyitott volt. Egy idő után csalásra hivatkozva tiltottak az oldalról. Az accom elvileg nincs törölve, mert ma is kértem egy jelszó emlékesztetőt az oldalról és meg is jött.(innen gondolom, hogy még az accom működik) Tudnátok segíteni, hogy visszakapjam az accomat és továbbra is tudjam használni? Előre is ködzönöm válaszotokat és segítségeteket.

joe_mester

15. Sajtmester / Guest

elküldtem a leveled 1 modnak

elküldtem a leveled 1 modnak ha válaszol majd írok

16. Kamouflage / Guest

Meghívó kéregetés

Üdv mindenkinek!

Kikötés hogy meghívót nem lehet kérni!!! De ! Mit csináljak én , aki be , illetve vissza szeretne kerülni az oldalra? 1,5-2 éve még tag voltam de egy külföldi munka miatt nem tudtam belépni az oldalra egy pár hónapig és töröltek. Meghívót nem kérhetek, de, csak meghívóval kerülhetek vissza. Ez így eléggé "a 22 csapdája"-nak tűnik. Megoldást tud valaki???

17. kikid500 / Guest

1st meghívóó

ezt mind szép és jó amit leirtál ,csak azt nem értem hogy ha voltál tagja a 1st-nek akkor mért nem tudod azt,hogy karácsonykor mindig van szabad regisztráció,amikor az oldal 4 éves volt akkor is volt regisztráció 4 napig.

18. Apophis /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Mindenhol vannak szabályok

Mindenhol vannak szabályok amiket be kell tartani , ha egyszer nincs kéregetés akkor nincs ezt a nagy többség megérti .

19. konda /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    1st regiszrácio

űdv látom hogy szabad regisztrácio van az oldara.hol lehet regiszrálni az oldalra mert regiszrácios gombot nemtalálok? kőszőnőm

20. Roaker /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Regisztráció

Nem találok gombot a regisztrációhoz! Segítsetek!