Magyar torrent oldalak The1st

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Dark Angel hozta létre. Ekkor: 2007. augusztus 30..

1. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Üdv.Nem tudok róla hogy

Üdv.

Nem tudok róla hogy szabad regisztráció lenne de aki bejelölte azt megkérdezem és ha csak vaktában pipálgat amivel megtéveszt minket akkor majd megkapja a jutalmat érte . Köszi a jelzést .

2. revolution89 / Guest

Üdv

Csak érdekl?dni szeretnék a közeljövöben lesz e nyilt reg?? válaszotokat köszönöm és Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és sikerekben gazdag ujj évet kivánok mindenkinek aki olvassa

3. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    A jó kívánságokat köszönjük

A jó kívánságokat köszönjük és mi is hasonló jókat kívánunk, a kérdésedre a válasz hogy nagyon ritkán van freereg de ha lesz itt a fórrumban azt tudatjuk.

4. revolution89 / Guest

Köszönöm

Rendben köszönöm gyors válaszodat és mégegyszer kellemes ünnepeket

5. Watson / Guest

1st belépés probléma

Hello!

Van egy kis gondom a 1st torrent oldallal. Ma megpróbáltam belépni, és azt írta ki hogy ki vagyok tíltva csalás miatt. Nagyon megköszönném, ha kaphatnék valami elérhetőséget, vagy tudnék valakivel beszélni erről, mert még életemben nem csaltam egy torrent oldalon sem, azt se tudom, hogyan kell. Szeretném ezt a dolgot valahogy tisztázni, mert nagyon kellemetlen, ha az embert csalónak kiáltják ki, mikor ez nem igaz.

Választ előre is köszönöm.

6. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Itt a válasz .

c*

2010-12-29 19:00:29

Szia!

W* nevezetű tag tracker kerülés miatt lett kitiltva az oldalról, ami ugyebár csalásnak minősül.

Üdv: C*

7. Watson / Guest

Tracker kerülés?

Először is köszönöm, hogy utánanéztél.

"C* nevű tagnak üzenném, hogy a rendszerük kicsit (kicsit?) hibás. Konkrétan azt se tudom ,hogy mit is jelent a tracker kerülés. Nem az bánt engem, hogy most ő hú de keményen bannolt, vagy mit csinált. Nem, az nem érdekel, mert a 1st-ről amúgy se töltöttem le semmit se szinte, csak seedeltem. Csak szeretném, hogy tisztában lenne vele ez a c* nevű tag, hogy ha valakit megvádol ilyesmivel, azt megalapozottam kell tenni. Persze itt lehet hivatkozni arra, hogy ő ott az atyaúristen, meg a király, és ha ő most valakit, mert pölö úgy kelt fel, vagy nincs rajta sapka, csalás vádjával kitilt, ahhoz senkinek semmi köze. Csak az itt a probléma, hogyha ezt mondjuk élőben, és nem egy semmit mondó avatár meg nicknév mögé bújva kéne megtennie, valószínűleg meggondolná százszor. Valószínűleg én sem hagynám annyiban. Sajnos itt most nincs más lehetőségem."

Atlantisznak: Még egyszer köszönöm, hogy legalább foglalkoztál a kérdéssel. Sajnálom, hogy a diktatórikus múltat idézve sokan visszaélnek fölényes helyzetükkel, és koholt vád alapján csalónak minősíthetnek bárkit. Úgy vettem észre, hogy nem egyedi az esetem a 1st életében. Még annyit had kérjek tőled, hogy ha lehetőséged van rá a nevemben ennek a c*-nek légyszíves továbbítsd az ""-ben lévő szövegrészt. Szívből kívánom, valószínűleg hirtelen felindulásból, a 1st torrent oldal bukását.

Köszönettel: Watson

8. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Na most nem ő tiltott ki én

Na most nem ő tiltott ki én csak őt kérdeztem meg ,ő csak egy moderátor . egyébként olvasgattam a fórumot náluk és nem semmi ahogy a csalókat bejelentgetik , ha pl szerveres vagy és rövid idő alatt feltöltés x Gb akkor már csalónak titulálnak mert volt erre is példa .

9. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Tegnap 18:05-kor megdőlt a 300

Tegnap 18:05-kor megdőlt a 300 ezres kapcsolati rekord! Köszönjük nektek! Jól megérdemelt jutalmatok: az elkövetkezendő 3 napban 3x-os feltöltési szorzó az összes torrentre! 21 órája

10. gyurci22 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re: 1st torrent

Jeleznénk, hogy az itteni kommentekben semmi értelme meghívót kéregetni. Hiába írjátok be ide az e-mail címeteket, mert ha esetleg kaptok meghívót, az accountot tiltjuk. Az oldal zárt, NEM LESZ TÖBB FREEREG. Kizárólag a bent lévők meghívójával lehet bekerülni. A meghívóért tessék megdolgozni bónuszpontokkal, és csak ol...yat hívjatok meg, akit ismertek és hajlandóak vagytok felelősséget vállalni érte.
    kb. egy órája

11. ban91 / Guest

valaki meg tudja mondani hogy

valaki meg tudja mondani hogy 1 st röl mért letem kibanolva track erkerülés miat amikor csak hétvégén vagyok it és nem is nagyon szoktam letölteni.

12. Adminisztrátor /

Kapott lájkok:
    14
    Beküldött adatlapok:
    0
    1st

Szia, ilyen szörnyű helyesírással és ennyire semmitmondó problémaleírással ne sok segítséget várj!
    Ahogy én kivettem töröltek az oldalról egy konkrét indokkal, amiről téged értesítettek is, ezen kívül mit szeretnél még megtudni?
    A trackerkerülés kb. annyit jelenthet, hogy amikor letöltesz valamit és beteszed a kliensbe akkor amint csatlakoztak a peerek kitörlöd a tracker nevét, így a tracker nem fogja számolni a letöltésed.
    Igaz, ez csak az én értelmezésem, lehet, hogy a 1st más értelemben használja: pl. rég léptél be, de ezt erősen kétlem.

13. AlexD /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    A The1st-ön a jobb oldalon

A The1st-ön a jobb oldalon található a "forgalmi listám" nevű menüpont.
    Ez pontosan az, ami a nevében van: nyilvántartja a le- és feltöltött torrenteket, az arányt,a seed és leech időket, stb.
    Akkor van rendben a tag, ha az info-oszlopban minden letültött torrent után zöld pofa vigyorog, függetlenül attól, hogy mennyi torrentet töltesz le- és fel, illetve függetlenül attól mennyi időt töltesz az oldalon.

14. fodortomi / Guest

üzi

Grat az oldalhoz, további sok sikert

15. toyass /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    mikor lesz ujra free reg a

mikor lesz ujra free reg a 1stön tudja valaki,vagy lesz e egyáltalán?

16. attyla999 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    regisztráció

hol tudok regisztrálni az oldalra?

17. istvan22 / Guest

1st reg
    A válaszhoz idézem a 1st válaszát a témában:
    " Jeleznénk, hogy az itteni kommentekben semmi értelme meghívót kéregetni. Hiába írjátok be ide az e-mail címeteket, mert ha esetleg kaptok meghívót, az accountot tiltjuk. Az oldal zárt, NEM LESZ TÖBB FREEREG. Kizárólag a bent lévők meghívójával lehet bekerülni. A meghívóért tessék megdolgozni bónuszpontokkal, és csak ol...yat hívjatok meg, akit ismertek és hajlandóak vagytok felelősséget vállalni érte."

18. domdani / Guest

1st

Üdv!
    Tegnap kaptam egy meghívót az oldalra.
    Beregisztráltam de rá kb 20 percre kiléptetett az oldal.
    Azóta belépni sem tudok,próbáltam a jelszó emlékeztetőt de azt írja ki hogy:" Az email cím nem található az adatbázisban"
    Levelet semmit nem kaptam a címemre hogy kidobtak volna valamiért.(bár semmi olyat nem tettem)
    Kérdésem:
    Most ezzel mit csináljak?
    Van még rá esély hogy visszakerülök?
    Miért nem tudok belépni?
    domdani(ezzel a névvel regisztráltam)
    Köszönöm a segítséget.
    Üdv!

19. domdani / Guest

Senki?

Senki nem tud segíteni?

20. 1822 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Szia.Nem vagy regisztrálva az

Szia.Nem vagy regisztrálva az oldalon.Nézd a felajánlásokat,hátha valaki feldob egy 1st meghívót.