Titkos esküvőjéről árult el részleteket a Sztárban sztár énekese

A témát ebben részben 'Mozi & Tv Hírek!' CF dealer hozta létre. Ekkor: 2018. január 12..

1. CF dealer / Tulajdonos Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,269
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lakhely :
    deutschland
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Rácz Gergő a Sztárban Sztár + 1 kicsi adásában árulta el, hogy feleségül vette párját, most a részletekről is mesélt.

Az énekes ősszel jegyezte el kedvesét, és nem vártak sokat az esküvővel: Rácz Gergő a Sztárban Sztár + 1 kicsi vasárnapi adásában elárulta, hogy már össze is házasodtak. Mint mondta, december 29-én oltár elé állt kedvesével, és nagyon élvezi a házas életet.

Forrás: TV2 Sajtószoba

A Bestnek azt is elárulta, hogy két hónap alatt szerveztek meg mindent, nem akartak tovább várni. "Bea kedvenc hónapja a december, és bár várhattunk volna 2018 decemberéig is, bíztunk magunkban. Csodaszép volt a helyszín, olyan volt az esküvőnk, mint egy Disney-mese, szép, elegáns és varázslatos. Sok-sok zenét válogattam össze az alkalomra, más dallam szólt, amikor én beléptem és más, amikor Bea, s akkor is, amikor gyűrűt váltottunk. Sohasem felejtem el, amikor megláttam a feleségemet felém közeledni" - mondta az énekes a lapnak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Let's block ads! (Why?)

Forrás...