Nem akarsz feltölteni miért? nem érdekel? nem tudod hogy kell? csak segítségre lenne szükséged? ha töltöttél fel miért törölték a torrented mi hiányzott?
Túl beképzeltek a staffok rőkktőn tőrlik a torrentotokat. a Staffok azért vannak hogy segítsenek a javitásban. Követhetnák a kat,cr logikáját. ,ű-
Nem akarok feltölteni mert...megteszi más. Amiért sosem tudunk elég köszönöm öt mondani. Ez mellett a feltöltési sebességem is elég gyér.
Én szoktam gyér net mellett is, ha nem az azért van, mert egyszerűen fárasztó, túl sokáig tart, nincs jól megoldva, vagy egyszerűsítve, ésszerűsítve sok-sok oldalnál.
1. Túl lassú a netem. 2. Túl sokszor hallottam már róla, hogy mennyire "kedvesek" a staff tagok a bénázó feltöltőkkel szemben.
Még soha nem töltöttem fel semmit,de szerintem nem is fogok.Egyébként érdekelne a dolog,de ha van időm,akkor inkább itt vagyok..-.-.
Már Nem.Régen toltam fel torikat.Engem Pl.a Staff tanított meg feltölteni az üzifalon,nagyon segítő készek és türelmesek voltak.Náluk Feltöltő voltam amíg ment az oldal.
Régebben töltöttem de manapság már egyre kevesebbet.Nem a sebesség miatt hanem kevés szabadidőm miatt.
Igen, bár nem minden trackerre amin fent vagyok. Ahol számít az arány, ott elég sokat tud segíteni. Eleinte azt hittem, hogy bonyolult, de egyáltalán nem az!