Torrent kliensek általános

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Atlantisz hozta létre. Ekkor: 2012. február 26..

1. Jozsef78 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Torrent kliensek

Szevasztok! En is a utorrent 2.2.1 verziot hasznalom nagyon jo, szuper! Nem kotekszik a netemmel, a bongeszoimmel egyszoval nincs gond vele! Ajanlom mindenkinek!

2. Hangman /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Disconnect: Peer error:

Disconnect: Peer error: offline (timed out) ezt irja ki mikor feltöltenék a kliens pirosra vált ez miért lehet? utorrent 2.0.2

3. Torrentadri /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lakhely :
    Vajdaság
    összehasonlítás

Heló.

Használtam az Azureus mostmár(Vuze) nevű klienst és a utorrent klienst is.Azt vettem észre hogy a Vuze program nagyon memóriaigényes a utorrent-hez képest de közben pedig ugyanannyit tud mindkettő igy én a utorrentet választottam.

4. juvenyus1889 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    u torrent

sziasztok.
    mi a velemenyetek az utorrent 3.2.2 verziojarol?
    vagy inkabb maradjak a jol bevalt 2.2.1 verzional..
    a valaszokat elore is koszonom.
    udv:Juvenyus1889

5. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Most mászott a 3-as verziókba

Most mászott a 3-as verziókba ez a hülye reklám.. aztán sirtam mindenfele, mondták a 2.2.1 örök.. van oldal ahol tiltják a 3-ast, vagy nem megbizható az adatközlés.. de meg kell próbálni, van aki azt mondja mindig a legfrissebb!!!!!!!!!!!!!!!!

6. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    verzió számok
    Szervusz!
    Nos,szerintem ha fel is raksz torrenteket oldalra,akkor a 3 szériáknál az a gond szokott lenni,hogy nem megy!míg a 2.2.1-el simán megy!
    Viszont ha csak rendes torrentezésre használod(letöltés/seed),akkor szerintem mindegy melyik!
    Én így tapasztaltam!

7. SuperMario56 /

Kapott lájkok:
    2,079
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    utorrent 3.2.1

Nekem semmi gondom nincs az utorrent 3.2.1-es verzióval.
    Fel és letöltésnél nem vettem észre ,hogy kevesebbet vagy többet számolna el.Stabilan megy nem omlik össze .

8. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Engem pont a bigen toltak le

Engem pont a bigen toltak le hogy miért azt használom,napokig volt 5 MB-letöltésem és már 500 MB.fel.. :tef318: naná hogy feltünt, ez az ő nyilvántartásukba látszott, a kliensemben normális volt.. :tef293:

9. Warrior /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    re -u torrent -juvenyus1889

en velemenyem szerint maradj a 2 -verzional mert a nagy resze az oldalaknak nem iss nagyon szeretik a 3 verziot mert nagyon sokszor hibakat jelent a Trekereknek :tef293:
    meg a Gyik - ban iss a Támogatott kliensek menu pont alat meg van irva sok oldalon hogy nem igenylik a 3 verziokat ...
    Na de ez csak a sajat velemenyem volt es javaslatom :tef293:

10. gaborw /

Kapott lájkok:
    6
    Beküldött adatlapok:
    0
    uTorrent

uTorrent 3.0-at használok! Tökéletesen müködik. Egyik oldalon sincs problémám vele. Elöször nekem is feltünt egyes torrenteknél mást mutat uTorrent pár mb-al és mást a torrentoldal. Annyi volt a titka, hogy a DHT beállitásoknál ki kell kapcsolni a DHT!
    "DHT

Lehetővé teszi a tracker nélküli torrentek előállítását és használatát.
    A mőködéséről: A DHT-t engedélyező felhasználók között létrejön egy adatbázis, ami tárolja, hogy kinél, milyen torrent van. Azonban ez az adatbázis nincs központi szerveren. Sőt egyben sehol sincs meg, csak a több száz-ezer PEER alkotta bolyokban léteznek, szétosztva a kliensek között, folyamatosan cserélődve. Így elsőre elég kétesnek tűnik a dolog, de tényleg működik. :tef344:
    A privát oldalak kérni/javasolni szokták, hogy kapcsoljuk ki ezt a funkciót, mert a DHT-n forgalmazott adatmennyiséget nem láthatja a tracker így nem is számolhatja el, és ebből adódhatnak félreértések. (Nem gyakoriak, de nem is olyan ritkák, mint a fehér hollók) Ellenben a publikus oldalról letöltött torrenteknek kifejezetten jól jön a dolog, mert ott úgy sem nézi a tracker a dolgokat, és nem kevés plusz PEER be tud kapcsolódni... Tehát nincs egyértelmű szabály, hogy ki legyen kapcsolva, vagy épp be. (Egyébként lenne megoldás a dologra: A privát oldalakra feltöltendő torrentek esetén, készítéskor be kell(ene) pipálni a Privát torrentet, aminek hatására az a konkrét torrent nem megy ki DHT-ra.

Ezért vannak azok a bizonyos eltérések! Mióta kikapcsoltam mb-ra pontosan számol mindent. Használtam magasabb verziószámú uTorrentet na ott már volt probléma! Feltöltésnél torrent fájl készitésénél a fájlt nem ismerte fel egyik oldalon sem! Vissza is tértem a 3.0-as verziohoz! A lényeg az tökéletes csak ajánlani tudom!

11. shucika /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Sziasztok!Az lenne a

Sziasztok!

Az lenne a problémám, hogy torrentezés közben ezt írja ki az utorrent

"Hiba: Write ToDisk: Nincs elég rendszererőforrás a kért szolgálatatás befejezéséhez"

Eddig semmi problémám nem volt vele és szabad hely is van bőven a meghajtón.
    Segítségeteket előre is köszönöm!

12. Loki / Guest

shucika

Szia.

Nem a merevlemez telítettségéről van szó. Ezt a számot módosítsd a kliensedben ha utorrentet használsz.:

http://www.imageserve.info/img_store/2012/11/16/c/c99e753c5aeb7f8cb22b455a17da9a16.jpg

Alapban azt hiszem hogy talán 32 -re van állítva, az kevés, ezért írja a memória megtelt hibát. Lényeg hogy gyorsabban töltesz le mint ahogy azt a merevlemezedre mentené a géped, ezért kell azt a számot átírni.

13. shucika /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    :tef293:

Köszönöm Loki a gyors válaszodat, átállítottam 32-ről 128-ra. Remélem most már jó lesz! Mégegyszer köszi

14. Loki / Guest

nincs

Nincs mit, remélem sikerült elhárítani ezzel a gondot!:tef293:

15. shucika /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    :tef293:

Loki! Igazad volt, ez volt a baj! Probléma megoldva!

16. Loki / Guest

örülök

Örülök akkor.:tef293:

17. Soldier /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Merevlemez megtelt!

A µTorrent 3.1-et használom, mostanában letöltéskor azt ezt írja ki "Merevlemez megtelt!". Váltakozó a %, 40,75,100%, ilyenkor nagyon belassul a letöltés. Eddig is ugyanarra a HDD-re töltöttem le és semmi gond nem volt vele. A letöltésem 40Mbit/s ami általában 5.4MB/s-mal jön le. Azt hiszem ez nem hatalmas sebesség amit ne bírna a vinyó. Igaz hogy egy USB-s WD MyBook, de 25MB/s-mal lehet írni rá. Több mint egy éve erre a célra van használva. Ha van valakinek ötlete, hogy mi lehet a gond, kérem ossza meg velem!

18. szederke /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Merevlemez megtelt-Re

Olvasd lejjebb Loki hozzászólását.

19. Soldier /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Merevlemez megtelt-Re

Olvastam Loki hozzászólását, de az pont nem a merevlemez telítettségéről szól.
    Amint írja: "Nem a merevlemez telítettségéről van szó."
    Egy másik problémára ad választ.

20. erdeikutya / Csillagvadász

Kapott lájkok:
    433
    Beküldött adatlapok:
    0
    re merevlemez megtelt
    en meg ezt talaltam:

Az utorrentbe magyarul rosszul fordították le a Disk Overloaded-et. Lemez túlterhelés-t jelent, tehát nem bírja az írási/olvasási tempót tartani a letöltési/feltöltési sebességgel. Először a memóriába kezdi írni a letöltött, de lemezre nem írt adatot, majd ha az is betelt, 100%-ra, akkor megszakítja/lassítja a letöltést/feltöltést, hogy legyen ideje a lemeznek az írásra.

2 módszer lehet a javítására:
    1. gyorsabb gép (vinyó, proci, memória)
    2. elkezdesz a szoftverekkel trükközni:
    - utorrent lemez cache, és a Haladó részél beállítások módosítása
    - amíg letöltesz, a feltöltést lekorlátozod, hogy egyszerre ne terhelje a vinyót
    - esetleg vírusírtó ideiglenes letiltása, töredezettségmentesítés, szabad hely növelése, temp fájlok törlése, stb...