Torrent kliensek általános

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Atlantisz hozta létre. Ekkor: 2012. február 26..

1. kitty /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Utorrent

:tef293: Köszönöm a választ,de miért ne legyen? Mit befolyásol?

2. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    beállitás utorrent

Szervusz Kitty!
    Itt lentebb megtalálod a helyes beállításokat képekben amit KyoPityus társunk tett be ide!Ha azokat alkalmazod,nem lesz gond az utorrent-el!
    Egyébként a 3 és az fölötti utorrenteknél fel szoktak lépni hibák,nem mindenkinél,de sokszor hallom,hogy problémája van vele!A 2.2.1-el nem szokott probléma lenni!Javaslom használd azt!:tef344:

3. mookybaa /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    ľtorrent 2.2.1 ???

Sziasztok!

Mivel itt is többen és néhány oldalon is ajánlották, ezért vissza tettem a 2.2.1-es verziót.

Viszont azóta a Kaspersky, időnként (naponta többször) feldob egy ablakot ami a hármas alatt nem volt jellemző. De ha jól emlékszem a kettes verzióval régen is csinálta:

Egyébként ez az ip cím Kínában van, ha jól látom.

Valaki találkozott már hasonlóval?

üdv. moky

4. r3giszt3r /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
  5. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    mookybaa-re

Szia mookybaa!

Nem véletlenül ajánlották,hogy állítsd vissza,mert én is ráfrissítettem anno és utána egészen mostanáig,amíg nem lett visszaállítva(amiben a segítséget köszönöm pipusnak!),addig állandóan pirosak voltak a torrentek,és nem ment rendesen a feltöltés,valamint az nCore a legtöbbször be sem engedett,vagy miután betudtam lépni azután nemsokra rá megszakadt a kapcsolat.
    Sokan jártak már úgy,hogy problémájuk akadt a 2-es feletti verzióval.
    Mióta vissza lett állítva,azóta semmi gondom sincs vele!

6. Fencsik /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    U-torrernt probléma

Nekem is voltak ilyen jellegű problémáim tavaly 3.2.2 verziót használtam és minden ok volt olyan 2 hónapig aztán nem tudom miért el kezdett szakadozva feltölteni a sebesség totál bekattant és végül piros lett minden és se fel se le semmi.Úgyhogy én visszaálltam a jól bevált 2.2.1 verzióra azóta is azt használom és minden gördülékenyen megy :tef293:

7. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    utorrent

-minden 3 as verziónál le kell tiltani a béta verziót utána tökéletes

8. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    miiiit?? nekem most a béta

miiiit?? nekem most a béta 3.3 van és semmi gond vele..

9. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Béta

Szervusz Andromeda!
    Az lehet,hogy most nincs,de elképzelhető,hogy lesz!(az esetek többségében voltak hibák a béta verzióknál)
    Sőt tudok,olyanról(én magamat :tef161: ),hogy rossz adatokat küldött a trackernek a Béta és majdnem töröltek egy oldalról!

10. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    ritkán

Szervusz Sipi!
    Sajnos a stabil verziókkal is szokott baj lenni!Persze ritkábban mint a béta verzióknál,de előfordul azoknál is!
    Van egy ismerősöm,akinek 3 és fél hónapig semmi baja nem volt a 3.2-el,aztán meghülyült neki!

11. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    béta

-le kell tiltani a fristést a bétára utána jó. az insane nem is fogad bétát

12. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    idézet bétára
    -Előfordulnak azonban olyan problémák az ALPHA - BÉTA verzióknál, ami miatt esetleg hamis adatokat küld a kliens a trackernek.
    Az ilyen jellegű problémák, és az utána kialakulható vitás helyzetek elkerülése végett az oldalon az utorrent összes ALPHA - BÉTA verziója tiltott, pontosabban a tracker nem kapcsolódik az ilyen kliensekhez.
    A további kellemetlenségek elkerülése végett ajánlott, hogy a kliensbe NE engedélyezzétek a BÉTA verziók frissítésé.
    - insane oldaltól másoltam

13. Fencsik /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem hülyeség

Pipus-nak igaza van nekem is voltak gondok az Utorrent 3.3.2 bétájával mert egy ideig minden ok volt aztán egy szép napon minden seed leállt letölteni meg nem akart sőt akkoriban fenn voltam Bitpalace-on és ki is zártak mert azt hittéék csalok. Üzenet ennyi volt : SAJNÁLATTAL ÉRTESÍTÜNK .... TAG HOGY BITPALACE MEGVÁLT TőLED A KÖVETKEZő INDOKKAL : HAMIS ADATOK KÜLDÉSE A TRACKERNEK :tef10:
    Mondanom sem kell nem csalatam mert szükségem sem volt rá 60 Mbit-es nettel ki akar csalni? És etikátlannak is tartom a többi felhasználóval szemben :tef293: ÚGY HOGY Béta PÁ PÁ és jött a jól bevált 2.2 verzió szerintem még most is ez a legstabilabb :tef293:

14. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    oda nem is igen seedelek..

oda nem is igen seedelek..:tef293: max..kidobnának..:tef293:

15. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    µTorrent

Sziasztok!

Az igazsághoz tartozik hogy használtam én is 3.-as verziót no nem bétát hanem állítólag már stabilat.
    Igazából bajom nem volt vele semmi de egy oldalon nem javasolták (EnergyNetwork).
    Nem tiltották csupán nem javasolták.
    Mivel oda is osztottam és nekem a kis oldal is oldal ha tetszik, ezért szépen vissza álltam a jól bevált µTorrent 2.2.1 verzióra.
    És azt kell hogy mondjam nincs is vele semmi gondom, teszi a dolgát.
    Attól hogy magasabb verzió számú a kliens nem biztos hogy jobb csak újabb és esetleg van egy két fejlesztés benne amit nem is igazán használ ki mindenki.
    A sebessége meg úgy sem lesz nagyobb akár milyen nagy is az a verzió szám. :tef161:

16. mookybaa /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    focinorbi, Fencsik -re

Sziasztok!

Azt én is aláírom, hogy mióta visszatértem a 2.2.1 -re, azóta megszűntek a pirosodások és mintha tényleg aktívabban töltene fel.
    Csak 180 a vége, de azt elég gyakran megközelíti.

Egyenlőre mindenképp maradok ennél.

üdv. moky

17. mookybaa /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    @r3giszt3r -re

Szia!

Az utorrent. hu -ról szedtem le:
    uTorrent 2.2.1 (build 25302) stabil + uTorrent 2.2.1 (build 25302) stabil honosítás

Nem gondolom, hogy fertőzött klienst hagynának letölteni. De az ördög nem alszik és ha lesz egy kis időm ráküldök valamilyen trójai keresőt: spybot s&d, malwarebytes, valamelyik csak megtalálja ha van valami.
    Amin nem lepődnék meg nagyon, ha jól emlékszem vagy két éve volt egy "okos" ötletem. Lejárt a NOD triálja és gondoltam -a franc se fog állandóan resetelgetni -majd én keresek valami crack-et vagy hasonlót. A pánik akkor ült ki az arcomra, amikor felugrott egy ablak, miszerint: a sex. com befejezte a letöltést, majd a windows deffender frissítette magát, a böngészőt telepakolta mindenféle toolbarral: free sex, free mp3, free video stb... :tef239:
    Aztán, már az asztalt is max 3 másodpercig láttam utána üres háttérkép, alt+ctrl+del --> "Feladatkezelő felhasználó által letiltva"
    Na ekkor nyomtam a gépen egy reset -et ijedtemben :tef161:
    , majd csökkentett módban találtam 100 feletti trójait és egy aranyos kis hidrag-a -t ami az összes indítófájlt megfertőzte, több mint 500 volt (még jó, hogy van rá progi).
    Majd' egy hétig irtottam őket (nem ijedek meg a kihívásoktól :tef161: )
    tele volt a gép családi videókkal, képekkel amikért kár lett volna. Szerintem azóta sem volt újrarakva a rendszer és nem is volt semmilyen gondom ezen a "Hálózati támadás" -on kívül.
    Az esti 20-21h között szokott jönni, hátha a részletekből rájövök valamire, ha nem akkor keresek egy másik build verziót a 2.2. -ből, csak most valamelyik torrent oldalról. Meglátjuk......

üdv. moky

18. mookybaa /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    béta -re

Na ezért nem szabad használni soha bétát, csak a stabil verziót!
    Az max nyilvános trackerre való a dht vel együtt!

A hármast egyébként néha ellenőriztem, ahol lehet Pl.: nCore -ról leszedtem egy kisebb progit, majd másnap megnéztem: a kliens mutatott 13 Kb-t és kézi treki frissítés után az oldalon is pontosan ennyi volt.

u.i.
    60???? az szép..... most pályázok egy 25/25 ös re. :tef293:

üdv. moky

19. mookybaa /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    ľtorrent 2.2.1 ???

A délutáni meg Argentin cím

Hát ezek meg mit akarnak? :tef161:

20. kitty /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Utorrent 2.2.1

Sziasztok! Segítséget kérnék! Letöltöttem az Utorrent 2.2.1-et,mert a 3.3-ast használtam,de nem voltam vele megelégedve,úgyhogy letöltöttem a 2.2.1-est,de nem sikerült feltelepítenem,mert a nod32 vírusirtóm bejelzett és nem engedte a telepítést!Próbáltam többször is a régebbit feltenni még végül a 3.2.3-at tettem fel! Mit csináljak hogy engedje a régebbi verziót feltelepíteni? :tef10: