Sziasztok. Ha regelünk egy új helyre, mindig vannak bizonyos elvárásaink az adott oldallal kapcsolatban.És bizony előfordul, hogy csalódnunk kell (Tartalom, közösség, lassú az oldal, nem találom amit keresek, ellenszenvesek a moderátorok, stb) Tehát ilyen élménybeszámolókat kérek tőletek.
Nem tom h melyik témába írjam. De már nem csak a Teracode csalja a statisztikáját hanem a Giga torrent is. Elég keményen. XD
Nekem a majomparádé az ahol voltam és inaktivitás miatt törlődtem is. Diablóval sincs bajom, de ott meg az a helyzet, hogy minőség nagyon nincs, hiszen rengeteg a user aminek a fele inaktív (mert nem szűri a rendszer), és kevés a torrent illetve ami van itt ott is a seedminőség borzasztó.
A diabló az az új beload. Az vette át most a helyét. A seed valóban nem a legjobb, ami azért is meglepő, mert engem nem engedtek feltölteni, mert gyengének találták a netem. Pedig max pár órával kellet volna többet várniuk az usereknek. Én anno, volt, hogy 6 hónapot is vártam, mire lejött egy torrent.
Ez mondjuk igaz gery! Rendkívül nagy szakértelemre vall, törlés helyett bannolni az inaktív tagokat XD
Hát de náluk is az a taktika! Én annó kb egy évig voltam inaktív és még megvagyok. Nem töröltek. Tesóm hívott meg annó még 2009-ben és ő is csak 1 figyelmeztetést kapott azóta, és még mindig él a fiókja, mivel akkor belépett. Szóval... irrevaláns a userszám.
Valós az user szám, max nem mind aktív. Minden mél cím pénzt ér. Sőt a hirdetők is felkapják a fejüket a nagy számokra. Tehát mindennek meg van a maga oka.
Az lehet hogy nekik jó, meg marketing és vannak hirdetések, de minőségben ront, mivel kb 70%-uk legalább inaktív.
nincs különbség inaktív user terén bithumen és Diablo között mindkét oldalról 2 év után törölnek végleg szóval ilyen téren egy cipőben evez bH és Diablo, szóval igazából nincs miről beszélni, nCore -on sem törölnek 8 hét inaktivitás után mivel ha fél év után ráírsz ncore webmasterre simán kérheted profilod helyre állítását és nem a Mikulás hozza vissza a profilodat hanem az adatbázisból állítják vissza ott is. Sokan téveszmében vannak azzal kapcsolatosan hogy mi is az az inaktív fiók a legtöbb torrent oldalon 2 év a végleges törlés de minimum 1 év hazai viszonylatban, iNSANE-on pl fél év be nem lépés után kerül az user parkoló állapotba és onnan is csak 2 év be nem lépés után törlődik.
Arra gondoltatok? Diablo T 110.000 felhasználó, Peer: 785.000 Bithumen 102.000 felhasználó, Peer 597.000 Akkor most miről beszéltek h sok az inaktív ember? Akkor a BH-n is sok ha a Diablón. Meg ott is ugyan az a minőségi cucc van mint a BH-n csak mellette még sok rossz cam minőség is van. Mert ugyan azt megtalálom Diablon mint BH-n is (DVD, HD, Blu-ray minőségben) Néha szoktam letölteni onnan és ugyan olyan gyorsan lejön mint más oldalról) Ha van seeder tökmindegy melyik oldal. A Többi/másik embertől függ a gyorsaság nem az oldaltól. És kevés a torrent ? 131,567 torrent van. nCore után ennek van a legtöbb torrentje tudtommal. Nem védem a Diablót XD a BH szentem is jobb. De akkor is ezek tények!
Majomparádé Még régebben a microbittel való összeolvadása és az újraindulása előtt nagyon szerettem. Most sajnos ahhoz képest sehol sincsen. Aztán pedig kitört a balhé, amikor a felhasználóneveket a jelszavakkal együtt feltörte valaki. Már inaktivitás miatt töröltek is, mert az eset óta hanyagoltam.
Talán picit a Xider-ben csalódtam. Nagyobb vagyis aktívabb trackerre számitotam anno. A sebesség sem az igazi... A Diablón visszont nagyon megvagyok a sebességel elégedve, nekem eddig az a bevált. Mondjuk hozzá kell füzem hogy amikor elöször reklámblokoló nelkül látogattam az oldalra rendesen megilyedtem.
Sziasztok! A Xider oldalban akkor csalódtam, mikor elvették a bónuszokat pár csaló egyén tevékenysége miatt. Megbüntettek mindenkit egy pár ember kiszűrése helyett... azóta gyűjtögesse a bónuszpontokat az aki elvette akkor...=// Sajnos és egyben furcsa is, hogy a Bithumen oldalon is vannak inaktív felhasználók. Pedig elég nehéz bekerülni. Bizonyára akik éppen inaktívak valamilyen spekuláción törik a fejüket az acc-al. Ettől függetlenül szerintem az egyik legjobb a Bh.
Majomparádénál. Pontosítok. Ezt ember nem merné leírni (csak én: Kecsi-Terminator). Az NBH (Nemzetbiztonsági Hivatal Internet Figyelő Osztaga) először az 1. (fő szerverüket) majd a második (biztonsági mentés tartalékot) foglalta le. Az, hogy az BIEM ArtisJus vagy Kovács Ákos jelentette-e fel őket / vagy a szokásos rutin keresőmotorok szúrták ki a Majomparádén található "tiltott / jogvédett anyagokat" azt csak a Nemzetbiztonsági Szolgálat tudná megmondani. Mint "ős" Majomparádés nekem 2 esetben kellett regisztrálnom a az oldalra. Talán hihető, hogy nem 'kis alak vagyok az oldalon' - ha azt mondom: nekem van 1db ÖRÖKÖS meghívóm. Amennyiben ismét elkobozzák a szerverüket: külső / belső meghívás nélkül az oldal tagja vagyok. Hol itt a csalódás? Sírhatok a Terabyte-okért: adatbázis híján még a felhasználói ACC-okat sem tudták visszaállítani. Mindenki friss regi / némi-nemű ismertség által vezetői szinten lévők gyorsabban bekerültek. Én még mindig 'Csimpánz' vagyok a 'Gorilla' rangom helyett. Érdekel? Igen.
Kecsi a közösséget nem tudják tönkretenni hiába zárják be az oldalakat valaki mindig átveszi a másik helyét
Valóban igazad van, zonee! A "közösség" a régi: sőt / erősebb és összetartóbb (is) lett. Viszont sokan 'szétszéledtek' vagy vissza sem regiztek \ mert elveszítették a bizalmukat. A MARADÉK illetve TÖRZSGÁRDA viszont tényleg megerősödött. Vannak viszont sokak, akiket hiányolok vagy is sajnálok, mert már nincsenek köztünk. Valójában minden közösségnek van egy gyengéje: - összetartó erő- és cél - összetartó személy(-ek) és akarat - céltudat (-osság) Az UTSF esetében ezek megtalálható és létező momentumok. Mi a hozzászólásom lényegi alapja / indítéka? - napjainkban semmiben sem lehetünk biztosak - ami tegnap még volt, lehet: holnap már nincsen - aki valamit ígér (ígért) az nem biztos, hogy képes lesz betartani - rajta kívül álló okok miatt - némileg a XiDer (Kiscsibe) hozzászólása miatt indította el gondolataimat.