masszírozzanak meg óvatosan azt szeretem együtt valakivel és hallgatjuk egymás erotikus nyögéseit áá úú ííí
Én még csúnyát sem,nemhogy szépet..Ismerem az szép kártyát,de mi csak melegétkezési hozzájárulást kapunk.
Nem tudom mi az, de már várom a nemzeti kártyát. Legalább annyira mint a nemzeti gyufaboltot vagy a nemzeti bababoltot!
Most, hogy ISM van munkám: SZÉP-kártyáról még csak nem is álmodhatok! - római katolikus általános iskola érseki fenntartóval - ingyen étkezek / nyaralok az egyház által finanszírozva Talán túlzás lenne e mellé, ha még külön juttatásban is részesítenének. Szerintem jó dolog ugyan (jobb az étkezési utalványnál) viszont ha a nyár végén még 100 milliók lapultak zsebben ezen formátumban, akkor: * valamiért nem kurrens fizetőeszköz * lehet, hogy nehezebb használni, mint a készpénzt * értéke kevesebb a kemény magyar Forintnál * nem konvertibilis valuta az adriai tengerparton * stb...
Bármi jó, amivel az ember plusz bevételre tehet szert. Egyébként már építkezik a konkurencia vagy a csere: http://m.origo.hu/gazdasag/20151109-erzsebet-utalvany-plasztikkartya.html
Az utolsó cégnél volt cafeteria, igaz nem túl sok, de lehetett SZÉP kártyára is kérni. Én arra kértem, a vendéglátás zsebbe, a mi szokásaink alapján azt tudtuk a legkönnyebben elkölteni. Meg ha jól tudom, a vendéglátás simán mehet szállásra is, de fordítva komplikáltabb, pl akkor, ha ahol megszállsz van étterem is, stb. Persze más-más összeg tehető a zsebekbe, aki többet kap, ott nyilván ez is szempont.
tudom...arra teszik, amelyikre kéred én általában vendéglátás...azt már sima boltban is elfogadják és vehetsz rajta bármit, sokan nem tudnak mit kezdeni vele, visszavándorol állambácsi zsebébe...
Van, de lehúzom egy összegben mindig, a vendéglátásra jár, és mellé kérhetek még egyre, de inkább adnák pénzben, majd én eldöntöm mire kell.