Igen, én egy olyan helyen lakom, ahol, nem olyan régen nyitottak egyet, mindig vannak bent páran. Neked mi, az önkiszolgáló mosodákról a véleményed?
Igen. Balra a fürdőszobában van egy mosógép, oszt kiszolgálom magam XD Az USA-ban divat ez, és már elég nagy múltja van. De kétlem, hogy nálunk ennek nagy keletje lenne. A magyar ember olyan szinten nem lustult el, mint az átlag amerikai. Hiszen sokan, még kézzel mosogatnak nem pedig géppel. Ugye bonika?
Az itteni mosodai mosógépek 8-9 kg ruhát is elbírnak egyszerre, vagyis tavasszal leviheted téli takaróidat, plédeket, esetlegesen a párnákat (nem huzatot!) és kimoshatod. Nagy előnye, hogy meg tudod szárítani a ruhákat, és nem kell napokig kerülgetni otthon. Én még nem próbáltam ki, de ha végleg itt lesz a jó idő, mindenképpen kipróbálom.
Az én kisvárosomban nincsen önkiszólgáló mosóda Mindenki otthon mos Van egy-két helyen ipari mosóda, ahol a nagyobb dolgokat kilehet mosatni és megis száritják ( párnák, takarók ). Én az udvaron levegőn , napon száritom a ruhákat. Esős időben egy kisebb száritóm van a teraszomon.
Az én lakhelyemen nincs ilyen önkiszolgáló mosoda, egy Patyolat ruhatisztító van, de ott az emberek nem maguknak mossák a ruhát. Mindenki otthon mossa a ruháját, de jól is van ez így.
Nincs és szerintem nem is venném igénybe.De még a környező kisebb-nagyobb városokban sem tudom,hogy lenne.Esetleg patyolat.
Most tavasszal nyílt egy a házunkkal szemben. Még egy teremtett lelket sem láttam ott mosni. Biztos akkor csinálják, amikor alszom vagy dolgozom, mivel éjjel-nappali. Gondolom fiatalok dolgozhatnak ott, mert voltak kedvesek nyáron több alkalommal "házibulit" rendezni bent és előtte. Mondhatom nagyon élveztem. :-/
Még város közelbe sincs. Vagy is az én városomban nincs de szerintem körülöttünk lévő városokban sem.
Nálunk a közelben nincs, és nem is tudom, hogy egyáltalán hol van mondjuk Bp-en. Nem hiszem, hogy ez egy olyan közösségi program amit szívesen űznék (más után berakni a cuccainkat), de akinek inge...