Újra nekiestek a kommentelők Kulcsár Edinának

A témát ebben részben 'Mozi & Tv Hírek!' CF dealer hozta létre. Ekkor: 2017. november 08..

1. CF dealer / Tulajdonos Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,269
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lakhely :
    deutschland
    Hangjelzés a Chaten:
    nem

Legutóbb a vécén ülve pózolt párjával, most pedig szennyesét fotózta le, amit az édesanyjához visz - Kulcsár Edina rövid időn belül másodszor akasztotta ki a kommentelőket.

"Egy adag mosatlan és egy pár szál virág a Mamámnak, amiért a mai napig gondomat viseli!" - írta képe mellé Kulcsár Edina, kinek saját bevallása szerint nincs ideje mosni, így édesanyjához viszi a szennyesét.

A szépségkirálynő posztja alatt sorra gyűlnek a beszólások, ő pedig ismét próbál mindenkinek választ adni. "Jézusom, azzal nincs baj, hogy kiírtad, de, hogy felnőtt meglett nő létedre azt mondod, nincs időd magadra mosni, szerintem nagyon durva" - írta az egyik hozzászóló, egy másik is hasonlóképp: "Most ez komoly, Edina? Felnőtt nő vagy! Ha élne a mamám, inkabb segítenék, és nem pedig vinnék plusz munkát neki."

"Az emberek nem látnak bele a mindennapjaimba. Általában ötkor kelek, és sokszor hajnalig dolgozom. Nem mindig jut időm a házimunkára. A mamám szívesen segít. Sok idős ember érzi magát feleslegesnek, így legalább tudja, hogy fontos nekem. A virágot is hálám jeléül adtam. Imádom őt, sosem használnám ki" - mondta a Borsnak Kulcsár.

A műsorvezető a napokban az Ázsia Expresszben látható, szavazhat rá:

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Let's block ads! (Why?)

Forrás...