Apple iPad mini , 32 GB, az udvaron szoktam használni nyáron , mert sokat vagyok levegőn. Fotózok is vele a tévére kapcsolódva a Youtubról szoktam filmeket nézni.
Nekem egy LG G3-as okostelefonom van. Az már majdnem egy kis tablet, azt használom igazábol tablet ként. Van mikor a Laptop nincs bekapcsolva és azon netezek, távirányitónak használom vagy a YouTube applikációt a TV-ben azzal irányitom.
Anno vettem egy 9" MyAudio tabletet, hogy megtanuljam valamelyest az Andriod-ot. (Nem szeretem egyébként) Filmek, sorozatok közben szoktam volt az IMDB-t böngészni benne infoért. mióta megvan a Lumiát, már azt használom erre.
Smafu SM-P605 (Note 10.1 2014). Főleg weboldalak megnézése út közben/ágyban ami a teló kijelzőjén nem mutat rendesen, ágyban filmezéshez.
Nincs tabletem. Tudom praktikus olvasásra, böngészésre, filmekhez. De nem nyújt akkora szabadságot mint a laptop. Plusz az Android rendszert szerintem nem komolyabb felhasználói igényekre fejlesztették ki.
Van, egy Acer Iconia B1-830 formájában. E-book olvasására használom, arra tökéletesen megfelel. Netezni már nem az igazi, hamar elvérzik.