windows 7 stabilan működik szerintem ha minden kompatibilis akkor nincs gond ezzel az op rendszeren. a játékokhoz inkább xp való mint win7 az többel kompatibilis. van ami xp alat fut win7 nem inditja el. de ezek inkább a gyengébb játékoknál jelentkezik. pl 64 megabájtos videokártyásnál. irodai tevékenységeknél, internetezésnél tökéletes ha a rendszerigény megfelel. (1ghz cpu, 1 giga ram) kb fél éve van win7-em sokkal jobb tapasztalatim vannak mint az xp-n xp volt nekem amióta megjelent. még penti 3asom volt, mikor először lett xp-m. előtte windows98 volt. a véleményem irtam le erről a rendszerről.
remeknek tartom mais wind7 és stabilan müködik és a játékoknál is jó ha nincs piszkálva, én wind7 használok szerintem sokal jobb mint xp
Help Sziasztok! A segítségeteket kérném olyan ügyben hogy eltűnt az asztali minialkalmazás..win7-ről..már próbáltam mindent de nem jutok sehová sem.Beírtam a start-nál a keresőbe a mini szót és ott hiába jelent meg a hogy minialkalmazások visszaállítása nem reagált rá ahogy rákattintottam.Már annyi helyen kerestem de nem lelem hogy tudom visszahozni.A másik egy olyan szutyok aminek a neve..Pokki..ezt már pedig iobit uninstállal töröltem de mindig vissza jön hiába indítom újra a gépet csak itt púposkodik. Ha valaki tudna segíteni annak örök hála..és egy nagy köszönöm a forumban!
Szia! Csinálj egy parancsikont az asztalra,a parancsikon célja legyen ez: "%ProgramFiles%\Windows Sidebar\sidebar.exe" /showgadgets tovább gomb és már működik is remélhetöleg! A másik problémára probáld ki ezt:http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/spybot---search-and-destroy-v1-6-2-46--magyar--ID6.html
Szia szarufa. A pokki-val kapcsolatban ezeket találtam a neten. Hát ha segít a problémádon. sziasztok egemet is zavar ez a pokki de rájöttem hogy lehet eltávolítani először kezdjük az asztalon lévő ikonnal jobb egér gombbal rámentek a "kis makkra" és kiad pár dolgod és arra menjetek (ne kattintsatok rá csak rakjátok oda az egeret) amely mellett ott lesz egy kis fekete nyíl és ha rámentek még lesznek további lehetőségek abból az out vagy a quit pokkira menjetek(nem tudom hogy quit vagy out csak egy lehet ott ezt a bejedzést a törlés után írtam)és az ikon eltűnik az asztalról most a belső adatokat töröljük ki ahhoz a start menüre kell kattintani és írjátok be a keresőbe azt hogy pokki és ott lesz egy ikon jobb egérgomb rá katt a fájt tartalmazó mappa megnyítása és amit kiad jelöljétek ki és töröljétek ki és ha a lomtár be van kapcsolva akkor onan is töröljétek ki a mellette lévő kis alkalmazásra nem emlékszem már de talán úgy lehet hogy a nevét beírod a start menü keresőjébe és most jobb egér gomb és törlés vagy ha nem vált be akkor menjetek jobb egérrel a kis ikonnyára és valahol ott lesz hogy törlés és még valami a start menü keresőjébe írd be azt hogy pokki katt a találatra jobb egér gombbal törlésre írd be a start menü keresőjébe azt hogy pokki ha nincs ott semmi akkor sikerült a total commanderban és a windows intézőben is ellenőrizhető! ennyi Pofon egyszerű az eltávolítása! Ha nem megy az uninstall és ott vakarózzik, akkor csökkentett módban Regedit, megkeresni a pokki bejegyzést és az alkulcsokat, kitörölni nyugodtan! Következő lépés total cmd rákeresni az összes pokki fájlra "pokki" eredményt ablakba, majd törölni! Restart, majd a maradék hulladékot megkeresni a pokki könytárban. És kész! Engem is megszívatott de túljártam az eszén!
Adwcleaner.Letöltés,install.Ez mindent letakarit a böngésződröl,ami nem kell oda.Toolbaroktól a regediten át.A sidebar akár fertőzés miatt is lehet h nem jelenik meg.Norton power eraser-t futtasd utána prob.
[h=1]Lelepleztük: itt rejt el a Windows egy sor csodálatos háttérképet és témát[/h]2014. március 01., szombat, 10:00 Szerző: hvg.hu [HR][/HR]Címkék: Windows; Windows 7; hol találok szép háttérképeket; Windows háttérképei; KinyomtatomElküldöm Jó pár háttérkép egyszerűen elérhető Windows 7-ünkben, azonban az operációs rendszer ennél sokkal többet tartalmaz, csakhogy jól elrejti ezeket. Ha a Windows asztalának egy üres helyére kattintunk a jobb egérgombbal, és aSzemélyre szabás opciót választjuk, eljutunk operációs rendszerünk háttérképeihez. Szépek ezek, de azért nincsen túl sok belőlük. Sok netes oldal kínál persze letölthető háttérképeket, azonban nem árt ezekkel óvatosnak lennünk, nagy részük ugyanis rosszindulatú kódokat is tartalmaz. Szerencsére a Windowsunk további csodálatos háttérképeket és témákat rejt, ráadásul országokra bontva. Hogy ezeket megtaláljuk, írjuk be a Start menü keresés sorába (vagy a Windows Intéző felső sorába) a következőket:C:\Windows\Globalization\MCT. Máris egy rejtett mappába jutunk, ahol almappák sorakoznak országokra bontva, s mindegyikben jó pár gyönyörű kép. Hogy ezekből háttérkép legyen, ahhoz másoljuk be a nekünk tetszőt valamelyik mappánkba, majd kattintsunk a már említett Személyre szabásra. Ezután az Asztali háttérre kattintva a Kép helye pontnál keressük meg azt a mappát, ahol a kiválasztott kép helyet kapott, és kattintsunk a képre. Mentsük el a módosításokat, és máris új, csodálatos háttérképpel gazdagodott Windowsunk. http://hvg.hu/tudomany/20140301_Lelepleztuk_itt_rejt_el_a_Windows_egy_sor#rss
aki nem akkar használni Windows 10 . Inkább telepitse át a számitó gépét Windows 7 Enterprise 2020 támogatott.